Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Friday, November 27, 2009

Musuh Saya Adalah UMNO dan Task Force 2010, bukan PAS.

(Leftenan Jeneral Dato’ Wan Abu Bakar Omar, Ketua kepada Nasharuddin Mat Isa di dalam “Agenda Melayu”- Kickdefella)
Ramai yang memarahi saya, tuduh saya pemecah belah jemaah, tuduh saya pemecah rahsia jemaah, tuduh saya tiada akhlak jemaah. Hanya kerana saya mendedahkan pembohongan serta korupsi beberapa pemimpin-pemimpin PAS yang telah menjual maruah mereka pada UMNO.

Apa yang saya buat hanyalah mengagalkan perancangan UMNO untuk merosakkan serta memperkudakan PAS. UMNO berjaya membeli serta mempergunakan beberapa pimpinan2 PAS dan saya menentang pimpinan2 PAS itu.

Usaha saya tidak sama sekali mahu melemahkan PAS atau menjahanamkan PAS. Usaha saya adalah untuk menyelamatkan PAS dan saya bersyukur Allah SWT telah membantu saya sepanjang saya membuka blog ini.

Saya telah pergi di hadapan Kaabah meminta ilham dari Allah SWT samada saya patut meneruskan usaha saya atau tidak. Alhamdulillah, ilham yang saya dapat itu positif menyuruh saya meneruskan usaha saya. Saya yakin Allah SWT akan memberikan bantuanNya kepada usaha saya lebih-lebih lagi saya tidak dapat satu sen pun dari mana-mana pihak di dalam melakukan perkara ini. Segala kos saya tanggung dengan rezeki yang saya dapat dari Allah, Tuhan Semesta Alam.

(Siapa Task Force 2010, sila baca di sini)

Fitnah Task Force 2010 kepada PAS Seakan Fitnah Dajjal kepada Manusia


Sewaktu Dajjal turun nanti, manusia akan terbahagi kepada dua kumpulan: Yang Beriman dan Yang Kufur. TIADA MUNAFIK pada masa itu kerana semua yang munafik akan menzahirkan kekufuran serta keraguan mereka.

Begitulah juga fitnah Task Force 2010 ini. TF2010 menggantung “godaan-godaan” mereka dalam bentuk wang, pangkat, populariti dsbnya. Seperti juga Dajjal nanti yang memegang “syurga” di tangan kiri dan “neraka” di tangan kanan.

Setiap yang beriman akan nampak perkataan “Kaf”, “Fa” dan “Ra” di atas dahi Dajjal dan akan terjun ke “Neraka” Dajjal bila diberi pilihan. Yang munafik dan kuffur berebut2 hendak terjun ke tangan kiri Dajjal kerana mereka sangka itu adlaah syurga yang hakiki.

Saya baru faham mengapa para Anbiya sejak zaman Nabi Idris lagi berdoa supaya dilindungi dari fitnah Dajjal. Ini kerana fitnah Dajjal ini lebih buruk dari segala fitnah yang pernah dilihat Manusia sebelum ini hatta fitnah Firaun sekalipun. Selama ini saya bertanya-tanya kenapa Nabi Musa berdoa meminta dilindungi fitnah dajjal sedangkan jarak Nabi Musa dengan keluarnya Dajjal begitu jaaaauuuhhhh.

Task Force 2010/UMNO adalah AGEN DAJJAL. Mereka beroperasi dengan “modus operandi” Dajjal dan ada sebahagian kepimpinan PAS yang telah terjun dalam “tangan kiri” Agen Dajjal ini.

Mereka-mereka inilah yang saya tentang habis-habisan.

Mengapa? Kerana saya mahu menyelamatkan PAS dan saya mahu menyelamatkan Islam serta Amar Maaruf dan Nahi Mungkar.
Saya tak rela PAS diperkudakan hanya kerana mahu mengkayakan beberapa kerat kepimpinan PAS Pusat.

Saya memohon segenap ahli dan penyokong PAS supaya mendoakan usaha saya berjaya dan mendapat hasil yang diingini serta saya dan keluarga saya dilingungi Allah SWT hendaknya.

Baru-baru ini di Kelantan adalah seorang itu menulis kononnya Husam Musa adalah sebab Tok Guru Nik Aziz dimalukan. Saya nak tanya si penulis, mana dia dapat kereta-kereta mewah yang dia miliki sekarang ini? Apa income yang dia dapat dan dari mana income itu yang membolehkannya mempunyai kereta2 yang begitu mewah?

Sekian, Wallahualam bissawab

Tulang Besi

Ps saya dapat maklumat TF2010 pernah cuba untuk “membeli” Tok Guru Nik Aziz tetapi usaha mereka gagal.

Saya juga dapat maklumat ada exco PAS kena maki dengan orang Kayangan “kaw-kaw” macam budak kecik kena maki. Kesnya pasal………. nanti lah saya cerita

13 comments:

Anonymous said...

salam aidil adhar.hidup perlukan pengorbanan.
tulang besi, kickthefella,penarik beca telah berkorban unt nusa bangsa agama dan siasah islam.
- salam unt tb dari bujang sigat-

balak said...

TERGELAK SY BACA PASAL FITNAH..TETAPI SEBENARNYA AWAK SENDIRI YG SEDANG FITNAH..KATA DAJJAL ADALAH UMNO...SEOLAH2 AWAK NI TUHAN DH TAHU SIAPA DAJJAL,SEDANGKAN TIADA SAPA TAHU BILA DAJJAL AKAN DATANG,BESAR SUNGGUH FITNAH AWAK PADA PEMBACA2..AWAK BEGITU YAKIN DAN MEYAKINKAN BAHAWA DAJJAL SUDAH MUNCUL..ISTIFAR BANYAK2..

penyu teranung said...

"maklumat yg saye terima, maklumat yg saye terima"...itu jer laa mung ni Deramang...

fitnoh ker TG Harun Taib kena boo pun mung kata " maklumat yg saye terima" jugok dok...

bahang rambang mung Deramang...
basser NATANG !

Anonymous said...

balak 5.35pm,
Dari komen TB ni,jelas TB sekadar hendak membuat perbandingan antara "kejahatan" dengan "dajjal" dan TB telah menyebut Task Force 2010 ini sebagai "agent dajjal".Rasanya tak timbul soal kemunculan dajjal mahu pun tahu atau tidak atau bila dajjal akan turun.
Untuk makluman balak,bukan TB saja yang telah mendedahkan perancangan Task Force 2010 ini,blogger lain seperti Kickdefeller dan Penarik Beca dah lama membongkar rahsia Task Force 2010 ini.Kalau anda anggap TB sebagai pemfitnah,maka ramailah blogger lain juga kaki fitnah.Hakikatnya,oleh kerana diri sendiri yang kekurangan "maklumat dan informasi" maka tidak dapat membezakan yang mana fitnah dan yang mana hakikat.

Anoinimuz said...

memang dasar natang penyu...bodoh nak mampos...tambah maklumat la penyu dlu oi...

myoyet said...

Saudara,

Saya kurang jelas tentang contoh "TF 2010 UMNO" yang sifatnya mungkin sama dengan Dajal.

1. Adakah benar mereka memporakperandakan PAS dengan membeli sesaorang utk menyokong dan menjahanamkan PAS?.

2. Apakah kejadian-kejadian spt persepsi ramai ttg "Kes mahkamah yg tak pernah konsisten", "SPRM yg berat sebelah" "SPR yg melaksanakan tugas di luar bidangnya" "kerajaan BN di Perak" "Kes sdr Anuar Ibrahim jatuh lubang yg sama -2 kali " "Kes TGNA yg kena serang habis2an" "Kes katak-katak melompat parti" "kes Bala subra" merupkan contoh yg saudara maksudkan?.

3. Jika niat anda suci teruskan perjuangan.
TQ

hamzah said...

Assalamualaikum, terima kasih TB kerana pendedahan yang saudara TB lakukan, semoga pendedahan ini dibaca olih orang orang yang dimaksudkan dan memberi keinsafan kepada mereka tentang erti perjuangan dan kembali ke perjuangan asal PAS yang termaktuk dalam Buku Perlembagaan PAS.

Anonymous said...

TB o.. TB,
1. Karangan anda tiada isi
2. Bahasa yg digunakan bukan bahsa orang yg memperjuangkan Islam
3. Boleh bagi 10%, cukuplah jgn terbawa dgn emosi dan andaian.

Anonymous said...

memang betui..Task Force/UBN/BTN memang dajjal ..dajjal campur parpu dal....semua simptom jelas kelihatan..merogol,merompak,menipu,menfitnah,menyeleweng,gila joli,malas,suka menghambakan orang lain(lepaih tu buang mereka,mahataik kutty is no1 at this),ego kaut,dan akhir sekali BODOH!

Anonymous said...

BTN=Barua Taik Negara
Task Force(TF)=Taik Force..

Anonymous said...

Memang sah,UMNO/UBN,Task Force,BTN adalah ejen ejen FALSEHOOD/DAJJAL..ideologi mereka sama macam Nazism,Fascism,Klu Klax Klan..tak silap sy,BTn berpunca dri puak ultras UMNo yg diketuai oleh Tun Pariah Haramjadah Khankhir POla Mahathir a/l Kutty..sebenarnya agenda mereka nak jadi kaya raya aje..nak jadi instant billionaire tanpa usaha..mereka nak enjoy,mau kote keraih 24/7,nak pangkat,nak tunjuk hebat..malangnya,mereka ni dilahirkan cacat(pasai tu mereka senang diremote controlkan),dan sekarang ada opposite force yg sedang menentang kedajjalan mereka!!

Tinta Hitam said...

UMNO bukan Dajjal tapi agen Dajjal..

tokmod said...

muuuuaaaaawow...
DAJJAL oh DAJJAL....
rupa2nya ramai pemuja & pminat kau....hehehehe.
D.A.J.J.A.L
dsar anak jhil jdi anak lahabau...
dsar anak jhil jdi anak lucah...
dsar anak jhil jdi anak lancau...
dsar anak jhil jdi anak luncai...
dsar anak jhil jdi anak ??????...
klau ada nk tbah slakan!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.