Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, January 30, 2010

93% Pembaca Malaysiawaves Mahu Zainal Sakom di “SELCAT” kan
Poll Malaysiawaves telah tamat dan keputusan poll tersebut menujukkan 93% pembaca Malaysiawaves mahu Zainal Sakom, Pengerusi YBK Selangor, di SELCAT kan.
Walaupun ada yang merayu supaya jangan dikacau Zainal Sakom, namun nampaknya MAJORITI lebih mahukan ketelusan serta kesaksamaan apabila harta rakyat menjadi taruhan seperti ini.

Jelas kita lihat rakyat Malaysia sudah jelak dengan amalan rasuah dan salah guna kuasa UMNO dan Barisan Nasional. Sikap Zainal Sakom yang melayan harta rakyat macam harta bapak dia amat memalukan serta dikesali.
Tindakan dia tidak mahu memberikan laporan audit yang jelas dan terang juga amat menghairankan lebih-lebih lagi harta dan wang YBK bukan milik YBK tapi milik rakyat Selangor. YBK hanyalah sebuah badan yang MENTADBIR harta rakyat Selangor.

Kenapa Zainal Sakom nak buat harta dan wang rakyat Selangor macam bapak dia punya? Akhirnya pembaca membuat keputusan, anak Pak Sakom ni seorang yang tidak boleh dipercayai. Lantas, pembaca Malaysiawaves membuat tuntutan supaya Anak Pak Sakom di SELCAT kan.

Tulang Besi

Share on whatsapp

2 comments:

 1. Hang tak nak SELCAT kan exco Selangor ke. Apa yang dia orang buat sampai Selangor jadi macam ni. Inilah akibat memilih orang yang hanya pandai tunjuk jari.

  ReplyDelete
 2. Blogger Grand Marquis said...

  Hang tak nak SELCAT kan exco Selangor ke. Apa yang dia orang buat sampai Selangor jadi macam ni. Inilah akibat memilih orang yang hanya pandai tunjuk jari.

  January 30, 2010 1:37 AM
  .

  Ye ke tu kat Selangor, bukan di KL?

  Lagipun, jelas tempat tu tempat haram.

  Apasal kao tak buat laporan?

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.