Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, February 10, 2010

5 Cara Dapatkan Info Terkini Kes Fitnah 2 Datuk Seri Anwar Ibrahim

5 Cara Dapatkan Info Terkini Kes Fitnah 2 Datuk Seri Anwar Ibrahim:
5 Fastest Ways to follow Conspiracy Case on Datuk Seri Anwar Ibrahim:

1.“> FaceBook Fan Page DSAI
http://www.facebook.com/pages/Anwar-Ibrahim/16194831839?ref=search&sid=1050280454.1225754697..1

2. Twitter @AnwarIbrahim
http://twitter.com/anwaribrahim

3. TV Selangor.
http://tvselangor.com/v2/

4. Sistem SMS Parti Keadilan Rakyat
How to subscribe?
Type: ON ADIL
sms to: 32300

5. Blog DSAI.
http://anwaribrahimblog.com/


SEBARKAN!! Please FWD!!
And here is the rest of it.

5 comments:

idealisgampang said...

kalau nak tahu perjalanan mahkamah boleh add Twitter: JonsonChong--ketua komunikasi PKR.

zakwan said...

Don't u think u'r a little late is posting this,TB?
Well,better late than never

Anonymous said...

alahai...
1.cemuih betuii!dok tangguh memanjang!!dok caghi salah dari segi teknikal jee!!
2.kata berani!kata tak salah!!tapi tak berani!!tangguh sana,tangguh sini!!persepsi orang!!!dah rasa tak berani kot!!!dah rasa salah kot!!!
3.Bila sulaiman abdullah tarik diri dari kes ni dulu!dah agak macammana keputusan nanti!!!Tambahan pula bila karpal singh yang ambil alih kes!!!

anti rasuah said...

bodohlah hang bukan dsai dok taangguh kes, malah pendakwa masih berdegil untuk menyerahkan bukti kes, jadi pembela terpaksa membawa kes ini keperingkat seterusnya. kalau pendakwa menyerahkan bukti berkenan awal dulu saya percaya kes ini dah tamat lamadah. hang dok baca paper utusan kot atau dok tengok news rtm dan tv3 selalu kot.bodoh pi cari dari sumber alternative lain, jangan dok pi jilat media pro umno. stupid

Anonymous said...

..alahai..
1.dulu!adala kawan aku!kata dia juara main dam!tak dak boleh kalahkan dia!!dialah juara segalanya!!jaja seluruh kampung!!
2.Ada oghang ajak dia lawan mani dam!!
3.Dia bagi berbagai alasan:
3.1.papan dam tak rata la!
3.2.biji dam tak dak lagila!dia mau pakai biji dam botoi orangge jee!
3.3.dia nak tenguk taktik yang akan digunakan oleh matt yang cabaq dia la!!Dia nak tenguk proposal matt tu la!!
4.Last sekali,oghang kampung kata!persepsi orang kampung ialah:
4.1.Dia bukan pandai main dam punn!!!
4.2.Puak yang sokong diapun!macam diala jugakkk!
5.kalau yakin betui!!lawanla oiii!!!Dok tangguh memanjangggg!!!oghang dah cemuah oiii!!berapa oghang saja yang dok sokong lani!!mana pi yang beratus ribu duluuuuu!yang dok sokong dalam blog pun dah boleh kira dengan jari jeee!!!Termasuk hang la tuan TB oiii!!cerdiknya hanggggg!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.