Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, March 31, 2010

APCO Tidak Terlibat Dengan Kerajaan Israel? Hmmm....

Ramai telah hubungi Tulang Besi untuk bertanya dimana Tulang Besi dapat dokumen-dokumen bertaraf rahsia ini. Tak kurang mahu tahu siapa dalam Jabatan Perdana Menteri yang menjadi “informer” Tulang Besi. Ada juga yang mahu tahu bagaimana Tulang Besi dapat dokumen yang menghubungkan Kerajaan Malaysia dengan APCO.


Jawapannya adalah informer Tulang Besi adalah seorang bernama FARA. Ia nama seorang perempuan. Erti dari nama tersebut adalah Foreign Agent Registration Act (FARA). Dan ia ada sebuah website di www.fara.gov. Dengan kata lain, FARA adalah sebuah department di bawah “US Department of Justice”.

Adapun dokumen yang Tulang Besi dedahkan itu boleh di baca di laman rasmi FARA di bawah tajuk”Government of Malaysia, Embassy:

Dengan kata lain, dokumen yang Tulang Besi dedah ini BUKAN RAHSIA. Ia adalah dokumen bertaraf “MAKLUMAT UMUM” yang rasmi. Ia boleh dibaca oleh sesiapa sahaja di mana sahaja di dunia ini. Ia terbuka untuk setiap manusia yang ada aksess kepada internet.
Jadi, tak payah lah nak cari-cari dan ugut-ugut Tulang Besi. Benda Tulang Besi dedah ni bukan rahsia. Ia adalah maklumat umum di Amerika.

Adapun APCO telah menafikan mereka terlibat dengan kerajaan Israel. Namun, Tulang Besi berjumpa dengan satu surat dari Kerajaan Israel ke Kerajaan Amerika yang menyatakan seperti berikut:



Klik di sini untuk membaca keseluruhan surat tersebut yang menyatakan bahawa APCO pernah menjalankan kerja-kerja perhubungan awam dengan Kerajaan Israel.

Sekian

Tulang Besi

10 comments:

Anonymous said...

sagong

Anonymous said...

TB.. TB.. TB.. baca dok melaysiakini ari ni.. ish! ish! ish!

nampaknya puak2 UG sudah naik tochang.. ada ke patut HH boleh buat statment macam tu tentang MEB, tak patut lah kan TB kan.. kan.. kan..

ko komen sikit statment HH tu.. nampak sangat sokong UG, kan.. kan.. kan.. kata dah tutup UG, nah sekarang bukti depan mata.. kan TB kan.. kan.. kan..

ko sping sping ah sikit statment dia tu, buka semua org baca malaysiakini.. org baca blog ko lbh dari mlysiakini. Ko sping2 tahab gabang ah statment dia tu, baru dia tahu nak sokong sangat UG.. geram gok aku.. kan.. kan.. kan..

biasa lah, bila semua puak2 ni tiada baru ko leh dapat CEO tu..

Anonymous said...

Pergh...kira teror la Rahman skrg eeh..leh dpt dokumen perjanjian kerajaan, kat Pejabat PM pon da ada kaki ejen Rahman ..caya la Rahman...
Sok lusa ada harapan Rahman ni jadik pemimpin kt M'sia..
Gua rasa elok lo berguru ngn Anwar Ibrahim tu, AI da tua lo muda lagi sok lusa kalo AI pergi dulu , Rahman la harapan baru untuk M'sia..

Anonymous said...

TB,

Link untuk "satu surat dari Kerajaan Israel ke Kerajaan Amerika" & Klik di sini tidak berfungsi. Harap tolong betulkan

Anonymous said...

pencacai umno mana??

Anonymous said...

alahai...TB..
1.Nak belajaq fizik macammana!hampir semua tokoh fizik!puak yahudi!
2.Ijazah hang dari US nak humban kemana!

Anonymous said...

bro eror 404

Anonymous said...

come lets c in2 the future siki..hehe..ok..arun din has stopped becoming bomo ketuanan melayu..he is now very busy with kabala,n macam macam macm jewish occult..mongoloid Nash pulak dah jadi fesyen designer for hip hop rabbi's attire..TGHH is very quiet,sober,concentrating deeply on his grand unified theory of judaism and islam in a remote synagogue in tel aviv..abraham katakheim pulak dah jadi pahlawak of rabbi meir kahane's geng ..tun mahapundekstein dah morphed into a jewish zombie..nachibaum n rosama tete wil continue to b the puppeteredd by apco,aipac,etc etc..janji ada trillions of $$ in thier bank account(n for nachibaum there will be endless supply of luvly bitchy hasidic gals..weeeeee!!)

Anonymous said...

Anak sapa la anon 9.41pm nie, sian mak bapak dia la kalo dia orang islam, kalo kapir x heran la perangai dan tulisan camtu..kalo pengikut PAS lagi la sian kat PAS sbb gagal tarbiyah pengikut..

Anonymous said...

podah @ anon 11.46am....lu org ingat org2 pakai kopiah,kipa,turban semunya alim alim belaka kah?piraah katak dibawah tempurung moron!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.