Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, March 3, 2010

Pembelian Wakil Rakyat: Masanya Untuk Qunut Nazilah

Masanya telah tiba untuk kesemua penyokong dan pendokong Pakatan Rakyat untuk mengamalkan Qunut Nazilah. Aksi pembelian wakil-wakil rakyat ini sudah tahap melampau. Alasan-alasan yang diberikan oleh mereka yang melompat adalah alasan yang tidak logic untuk mereka melompat keluar.

Baik Tan Tee Beng, baik Zaharain, baik ADUN Port Kelang, ADUN Lunas dsbnya tiada seorang pun yang mampu memberi alasan kukuh untuk mereka keluar dari PKR.
Maklumat yang saya dapat adalah mereka yang melompat adalah mereka yang selama ini dikiritik kerana tidak menjalankan kerja mereka sebagai wakil-wakil rakyat. Zaharain sudah masyhur kebencian ahli-ahli dan penyokong-penyokong PKR terhadap beliau.

AHLI-AHLI TIDAK MENGIKUT PUAK-PUAK INI

Satu petanda jelas mereka dibeli adalah mereka tidak diikuti oleh ahli-ahli dan penyokong. Tan Tee Beng cuma ditemani oleh Salehuddin Hashim sahaja dalam siding akhbar beliau. Begitu juga Jamaluddin dan Kapten Alias di Perak dahulu.

Zahrain dilaporkan cuma mampu membawa 2 orang ahli dari Bayan Baru mengikuti beliau. Dan sekarang Zahrain dilaporkan menyebarkan fitnah kononnya Malik Kassim adalah hamba seks kepada Anwar Ibrahim. Zahrain bukan setakat menyebut fitnah ini, tetapi sekali dengan menceritakan aksi-aksi bagaimana Anwar meliwat Malik Kassim. Maklumat ini saya dapat dari mereka yang mendengar sendiri Zahrain berkata demikian.

Begitu juga ADUN Port Kelang sewaktu beliau isytihar jadi ADUN Bebas, yang menemani beliau keluar PKR adalah ahli2 UMNO. Tiada ahli PKR kelang mengikut beliau pun sampai hari ini. Isteri beliau pun sudah memfailkan "fasakh" ke atas beliau.

DALANG MEMBELI RUPANYA DATO SALEHUDDIN

Dari maklumat yang saya dapat dari dalaman PKR, dalang utama membeli wakil rakyat ini adalah Dato’ Salehuddin Hashim sendiri.

Perletakan jawatan beliau sebagai SU Agung adalah lantaran salah seorang yang beliau cuba beli telah menolak lantas melaporkan perkara itu pada DSAI.
Untuk melarikan diri, beliau telah mengisytiharkan perletakan jawatan beliau. Beliau terpaksa lari sebab lobang beliau sudah pecah.

Tak hairanlah anak Hashim Gera ni perangai macam munafik sebab beliau marah tak dapat jawatan dalam Kumpulan Perangsang. Beliau sewaktu SU Agung lagi telah memfitnah kerajaan Negeri Selangor dengan menuduh pembelian hutang Talam Corp sebagai satu aksi korupsi.

Bapa beliau kena tendang dari PAS. Anak pun buat perangai macam bapak jugak.

PAS JUGA DALAM BAHAYA

Walaupun PAS ada baiaah taklik, tapi jangan lupa, UMNO boleh mengadakan ulama-ulama suk mereka yang akan mengatakan Baiaah tersebut tidak sah sebab tidak “Syariee”.
Itulah perancangan mereka satu masa dahulu sewaktu mereka menaikkan isu ini. Mereka mengharapkan isu ini akan disambut oleh ulama-ulama dan ulama mereka akan seterusnya mengisytiharkan “Baiaah Taklik” tidak sah.

Namun, mereka nampak isu ini telah menyebabkan penyokong mereka dalam PAS jadi tidak popular sebab penyokong merekalah yang telah mendedahkannya pada umum.
Jadi, jangan ingat PAS berada dalam keadaan selamat. Masih ada peluang bagi UMNO untuk membeli wakil-wakil rakyat PAS.

Jangan pula PAS merasa selesa. Lebih baik beringat dari terkena.

MASANYA UNTUK QUNUT NAZILAH

Saya menyeru kepada pimpinan-pimpinan parti untuk mengadakan solat-solat hajat dan Qunut Nazilah di setiap solat demi untuk mengagalkan perancangan UMNO yang jahat ini. Masanya kita turun dan adakan solat hajat untuk memastikan perancangan jahat dan jijik UMNO ini digagalkan oleh Allah SWT yang Maha Esa.

UMNO bukan tuhan dan Allah SWT lebih berkuasa dari UMNO. Allah SWT akan mengagalkan usaha UMNO ini, inshaalah.

Tulang Besi

ps Di bawah adalah artikel dari Raja Petra berkenaan dengan pembelian wakil2 rakyat PKR ini:

Why the two-thirds is crucial (UPDATED with Chinese Translation)
THE CORRIDORS OF POWER
Tuesday, 02 March 2010 Super Admin
E-mail Print PDF
In a gerrymandering exercise you lump all the opposition voters into one huge constituency and you spread out the government supporters into many seats. So, the opposition can garner 100,000 votes but it will be only one seat while the 100,000 votes that the ruling party wins will be in three or four seats.>
THE CORRIDORS OF POWER
Raja Petra Kamarudin

Soon after the 8 March 2008 general election, Umno held a seminar at the Holiday Villa in Subang. I invited a few non-Malay friends to join me in this seminar. Initially, they did not see any point in attending an Umno do. However, I managed to convince them to go so that they can get a good idea on what Umno is thinking. There were other seminars held in Petaling Jaya, Johor Bharu, and so on -- some which I also attended with my non-Malay friends in tow and some which I sent ‘agents’.
In the Holiday Villa seminar, amongst those who spoke were Fahmi Ibrahim, one-time political secretary to Selangor Menteri Besar Datuk Harun Idris, and Mazlan Harun, Datuk Harun’s son. Datuk Harun is of course synonymous with May 13, the tragic race riots of 1969 that erupted two days after the 11 May 1969 general election.
We all know what happened on 13 May 1969, and why it happened, so we need not deliberate on that matter. What I want to talk about is the seminar in the Holiday Villa, which I have in fact already written about before.
“The reason we lost Selangor in 1969 was because of the non-Malay votes. So we decided to take Kuala Lumpur out of Selangor and turn it into Federal Territory to reduce the non-Malay voters in the state. Then we created a new Malay city called Shah Alam so that we can flood Selangor will more Malays and dilute the remaining non-Malay voters in Selangor.”
That was what Fahmi explained -- the reason why Selangor was split into two with the creation of the Federal Territory and the reason why Shah Alam was created as the new State Capital cum Malay city.
“It worked for awhile as long as the Malays vote Umno and the non-Malays vote opposition. But when the Malays also vote opposition then this strategy no longer works. So we need to think of a new strategy.”
The ‘new’ strategy Umno is talking about is not actually new but is an ongoing strategy. This strategy is called gerrymandering and it was invented by the Americans.
This is what Wikipedia has to say about the matter:
Gerrymandering is a form of boundary delimitation (redistricting) in which electoral district or constituency boundaries are deliberately modified for electoral purposes, thereby producing a contorted or unusual shape. The resulting district is known as a gerrymander; however, that noun can also refer to the process.
Gerrymandering may be used to achieve desired electoral results for a particular party, or may be used to help or hinder a particular group of constituents, such as a political, racial, linguistic, religious, or class group.
When used to allege that a given party is gaining a disproportionate power, the term gerrymandering has negative connotations. However, a gerrymander may also be used for purposes that some perceive as positive, notably in US federal voting district boundaries which produce a proportion of constituencies with an African-American or other minority in the majority (these are thus called "minority-majority districts").
You can read more about it here: http://en.wikipedia.org/wiki/Gerrymandering
Malaysia has turned gerrymandering into an art. For example, when they wanted to topple Ustaz Abdul Hadi Awang, the PAS President, they carved up his Marang constituency in such a manner that areas from across the state, like along the Kuala Berang road, were added to Marang. Hadi, in spite of his stature, lost the election.
The same was done for Lembah Pantai, which was another opposition stronghold. They added Sungai Pencala near Taman Tun Dr Ismail, Kampong Pasir along the Old Kelang Road, and Segambut Dalam near Jalan Ipoh, to Bangsar, and the opposition got wiped out -- until recently when Nurul Izzah won the seat.
The above are just two examples of many. It is no coincidence that ‘Malay’ seats like Putrajaya (97%-98% Malay voters) have as low of 5,000 voters while ‘Chinese’ seats like Selayang have more than 120,000 voters.

In a gerrymandering exercise you lump all the opposition voters into one huge constituency and you spread out the government supporters into many seats. So, the opposition can garner 100,000 votes but it will be only one seat while the 100,000 votes that the ruling party wins will be in three or four seats.
And that was why even though the ruling party garnered only 45% of the popular votes in 1969 it still managed to form the federal government, although without a two-thirds majority in parliament. The 55% of the popular votes that the opposition won was not enough for it to form the federal government. The opposition would have needed to win 60% of the popular votes to form the federal government, which was impossible for the opposition to achieve.
Of course, before 2008 it was easier. You just needed to isolate the non-Malay voters into one large seat and spread out the Malay voters into many seats. But in 2008 this changed. In 2008 the Malays too voted for the non-Malay candidates whereas in the past the opposition Malays meant only PAS -- which was in the rural Malay heartland and not in the cities.
The game has changed. So the rules of the game also need to change. And gerrymandering is not that simple any more. You can no longer redraw the constituency boundaries according to race. Malays too will now vote for Chinese and Indian candidates from non-Malay parties such as DAP and PKR.
So it is back to the drawing board for the election commission (SPR). Next year, they need to sit down and come out with a new formula. Barisan Nasional needs to ensure that it can still form the federal government even if it wins just 40% of the popular votes. And it also needs to ensure it can regain its two-thirds majority in Parliament with a mere 50% of the votes. That is the new game plan.
But to do this they need to first get back their two-thirds majority in parliament. And they need to get back this two-thirds this year so that next year the new constituency boundaries can be settled. Then, when they dissolve parliament and call for new general elections, say mid-2011 or early 2012, the new boundaries would apply.
Some say it is not crucial for Barisan Nasional to have a two-thirds majority in parliament to be able to run this country. If it is only about running this country then that may be true. But it is not true if they need to embark on a new gerrymandering exercise. To do this they need two-thirds of parliament.
And this is why Umno is very keen to buy at least ten or so opposition Members of Parliament. This will give them back their two-thirds majority in parliament.
This was that The Straits Times of Singapore said:
The BN needs 148 seats for a two-thirds majority. With support of the three independents, it will get there with just another eight defectors. A two-thirds majority is not just a psychological booster, but is also necessary for smooth passage of the next redrawing of electoral constituencies that will begin next year.
When Anwar Ibrahim said that Prime Minister Najib Tun Razak and his wife Rosmah Mansor are behind the latest wave of crossovers he was actually not wrong. The man behind this ‘shopping spree’ to buy the opposition Members of Parliament is Hamdan, Najib’s cousin, who was given the Kudat IPP as the ‘cash cow’ to finance the shopping spree.
Of course, the Kudat IPP comes with a ‘commission’ of RM50 million. And this RM50 million is to be used to pay off the opposition Members of Parliament as an inducement to cross over. Hamdan works very closely with the Special Branch and Military Intelligence. His contact in Bukit Aman is Akril Sani while in the Military Intelligence it is Datuk Salleh.
Hamdan’s mobile phone number is +6012-279-5945 and he made the mistake of contacting his key men in the Special Branch and Military Intelligence using this mobile phone so of course we managed to track what he was doing all this while.
The other person in this ring is Zahari Ismail, the man who arranged the meeting between Najib and Hadi Awang. Zahari is one of the directors of Malaysia’s F1 racing team so he has access to a large reserve of funds allocated to ‘research and development’, which he can also use to finance the shopping spree.
So it is actually the taxpayers’ money that is financing all these crossovers.
Another person involved with the ring is the husband of Mumtaz Jaafar. Mumtaz works for Rosmah and also has links with Saiful, the young man who accused Anwar of sodomising him.
If you can remember, Hee of Perak was paid RM25 million. Her price was high because they needed her to topple the Pakatan Rakyat Perak government. So RM25 million can be considered a fair price. Anyhow, Vincent Tan picked up the tab from his ‘special draw’ so it was quite affordable since the Malaysian gamblers were paying for it.
Tan from Penang was paid only RM2 million. It is not much but he has gambling debts up to his eyeballs and the loan sharks or along are camped outside his house so he has no choice but to accept this figure. The along can be very brutal if you don’t pay what they demand so when you are in that situation you are in no position to negotiate for more.
Wee Choo Keong’s problem is more complicating. It involves two mistresses and one who has just given birth and Umno has threatened to expose this scandal. He also has this RM35 million legal problem with Ambank and if this can be settled ‘out of court’ then Wee will certainly become another ‘independent’ Member of Parliament.
Nike’s rallying call is ‘Just Do It’. Umno’s rallying call is ‘Just Duit’. All it takes is money (duit) and Barisan Nasional will get back its two-thirds majority in Parliament whereby the next gerrymandering exercise can be launched. Then it does not matter whether the opposition will win 60% of the popular votes come the next election. Barisan Nasional will still be in power and with a two-thirds majority on top of that.
Now you know what is going on? Yes, that is the real reason these people are crossing over, not all those crap excuses they are giving such as lost confidence, dictator, and whatnot. It is JUST DUIT.
Oh, and before I sign off, keep a close watch on Naza, the Car Czar and AP King of Malaysia. Something interesting is about to happen. And remember, you read it here first.

.

20 comments:

Anonymous said...

Let stop paying taxes!!

Anonymous said...

Time has now come for a massive intevention frm the 3rd force.UBN is out of control..there is an internal fight between najib n muhyuddin,and this act of buying fincially troubled mps using tax payers money shows,madness rules UBn..there is no otherw..the 3rd force must come into the picture..

Anonymous said...

Masanya telah tiba untuk kesemua penyokong dan pendokong Pakatan Rakyat untuk mengamalkan Qunut Nazilah. Aksi pembelian wakil-wakil rakyat ini sudah tahap melampau. Alasan-alasan yang diberikan oleh mereka yang melompat adalah alasan yang tidak logic untuk mereka melompat.

AKU SETUJU. DAN YANG QUNUT NAZILAH TU TERMASUKLAH LIM KIT SIANG, KARPAL SING, LIM GUAN ENG DLL.

Tulang Besi said...


AKU SETUJU. DAN YANG QUNUT NAZILAH TU TERMASUKLAH LIM KIT SIANG, KARPAL SING, LIM GUAN ENG DLL.
.

Nak buat apa Qunut Nazilah kat diorang?

Penyokong2 UMNO sedang ketakutan!!!

Grand Marquis said...

TB,

UMNO akan buat apa sahaja untuk menghapuskan melayu. Malah UMNO secara tersiratnya telah memperlekeh orang melayu malah memperbodoh2kan melayu seperti anjing sahaja.

Bukti jelas. UMNO menerima kemasukkan Fairus yang telah melakukan rasuah kuari di Penang di majlis Silat Gayong. Lihat lah TB, najib telah mempersenda majlis silat.

Silat telah dilihat sebagai seni mempertahankan diri yang hina dan jumud sekarang. Dengan menerima si perasuah di dalam majlis silat, telah membuatkan seni silat itu semakin menjadi bodoh dan lemau.

Kepada ahli-ahli silat, bersihkan silat anda dari menjadi medan menerima ahli perasuah. Jika tidak, buang lah silat anda itu kedalam longkang sahaja. Balik rumah dan belajar bersungguh2 hingga menjadi orang yang berguna.

ps : Jangan sampai Gayong bertukar menjadi 'gayung'. Jangan jadi alat !

Tulang Besi said...

Saya setuju dengan GRand Marquis. Sepatutnya silat dijadikan aktiviti mencegah penyalah gunaan dadah

Anonymous said...

Kepada TB,

Takut lah pada Allah S.W.T. akan berita-berita tak pasti kebenaran yang awak sebarkan. Blog tu blog juga, tapi jangan sampai awak ni muflis di akhirat kelak.

Janganlah juga pandai-pandai nak seru orang buat qunut Nazillah. Awak tu bukannya ulama yang boleh berijitihad sama ada syarie atau tidak untuk qunut nazillah terhadap satu issue.

Tulang Besi said...

Kepada TB,

Takut lah pada Allah S.W.T. akan berita-berita tak pasti kebenaran yang awak sebarkan. Blog tu blog juga, tapi jangan sampai awak ni muflis di akhirat kelak.

Janganlah juga pandai-pandai nak seru orang buat qunut Nazillah. Awak tu bukannya ulama yang boleh berijitihad sama ada syarie atau tidak untuk qunut nazillah terhadap satu issue.
.

Orang UMNO suruh saya takut dengan Allah.

Orang UMNO yang takut dgn Qunut Nazilah rupanya.

Anonymous said...

TB tak perlu riak la. Orang lain tahu untuk takut pada Allah S.W.T.,

Yang nampak tak takut ialah TB kerana sewenang-wenang mengeluarkan fatwa tentang agama.

penyu teranung said...

ahli ahli PAS sentiasa Qunut Nazilah supaya Allah selamatkan pimpinan dan menghancurkan musuh musuh jemaah Islam termasuk juga kaum munafiqin ( musuh dlm selimut yg senantiasa mencari jalan utk menjatuhkan kepimpinan ulama )

zakwan said...

Let's recite Qunut Nazilah so that all UMNO ass kissers attacking this site without any solid reason ended up kicking the bucket starting tomorrow

U'r right,TB
The UMNO ass kissers r downright shivering down their spine now that divine intervention is underway,InsyaAllah

Langitman said...

Jelas, segala solat hajat dan doa oleh PAS tertimpa keatas PKR yg sebenarnya musuh dalam selimut kpd PAS.

PKR mcm kapal dah hilang nakhoda, anak2 kapal 'abandon ship'. Umno mendapat pertolongan dari Allah. Tuhan nak bagi BN 'two third majoriti', siapa yg boleh halang.

TB mcm marah kt diri sendiri je. Buat bertenang. Ramai lagi akan keluar PKR. Pejuang reformasi pun banyak bersara. TB orang PAS, so jaga PAS saja. Kalau PKR nak dijaga, DAP nak dijaga takut TB kena darah tinggi nanti.

Relak bro. Kita tengok politik komidi orang dunia di Malaysia.

Anonymous said...

Posting bodo dari tb, PKR jadik camtu pasal Anwar Ibrahim takleh nak jaga parti dia, nk jaga parti takleh settle ada hati nak mamerintah M'sia..klako la woooiii...

Tulang Besi said...

ahli ahli PAS sentiasa Qunut Nazilah supaya Allah selamatkan pimpinan dan menghancurkan musuh musuh jemaah Islam termasuk juga kaum munafiqin ( musuh dlm selimut yg senantiasa mencari jalan utk menjatuhkan kepimpinan ulama )

Habislah geng2 perpaduang, kalau macam tu?

Bukan Ustaz HArun kata bekerjasama dengan UMNO lebih syariee ke?

Anonymous said...

Decisions are always in our own hands. When the wakil rakyat decided to resign, it was his own choice to do so.

A person's choice of action is usually trigger by his own self interest. Morally, it is not wrong for one to be selfish when he thinks that the party no longer serve his best interest.

Secondly, as a leader who is accountable for his own action, he may decide to take a risk or may be what he thinks as a greener pasture. This may be so because the person feels that he can move ever forward with another party.

Thirdly, the person chooses to take a risk instead of being stagnant in the party.

penyu teranung said...

Deramang, aku sebut golongan munafiqin tu bakper mung buleh terasa pulok?

mung doh abih abih ulang kata ker Ustaz Harun, kena 'boo' lah, mcm mcm...niat mung nok malukan ulama ker...Ketua Dewan Ulama PAS tu...ari tu mung kata mung tu produk tarbiyah PAS...korok kering mung!..dasor otok sosialis!

Tulang Besi said...

Penyu,

Aku rasa mung yang terasa. Baru sedor mung ni pendokong golongan munafiq yang mu kate tu.

Betul tak?

penyu teranung said...

Deramang kata, "Penyu,

Aku rasa mung yang terasa. Baru sedor mung ni pendokong golongan munafiq yang mu kate tu.
Betul tak?" March 4, 2010 11:18 AM

ni aku kata,
"jadi mung kata Ust Harun Taib tu golongan munafik laa gitu...abih semua pimpinan PAS Terengganu termasuk TGHH tu munafik? gitu ?
dan org yg tidok bersependapat dgn mung termasuk aku ni pung munafik?

astaghfirullaahal azim "

Tulang Besi said...


"jadi mung kata Ust Harun Taib tu golongan munafik laa gitu...abih semua pimpinan PAS Terengganu termasuk TGHH tu munafik? gitu ?
dan org yg tidok bersependapat dgn mung termasuk aku ni pung munafik?

astaghfirullaahal azim "
.

Bukang aku kate, mung yang kate

penyu teranung said...

Deramang kata, "Bukang aku kate, mung yang kate"
March 5, 2010 11:08 AM


ni lah dia perangai si Deramang otok pembelit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.