Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Saturday, November 27, 2010

Si Salehuddin Hashim Cuba Main Wayang Lagi


SAlehuddin Hashim tetiba muncul kembali dengan kenyataan kononnya ada orang memalsukan surat dan tanda tangan beliau. Beliau, yang sedang cuba membela Jenapala Perumal menyatakan surat pemecatan Jenapala itu adalah palsu dan beliau tidak pernah menulis surat tersebut.

Namun, mengikut SU Agung PKR, surat tersebut dijumpai di dalam fail disiplin yang beliau warisi dari SAlehuddin setelah Salehuddin melarikan diri dari PKR. Salehuddin Hashim pula melarikan diri apabila permohonan beliau untuk mendapa jawatan tinggi di Perangsang ditolak oleh MB SElangor dan PKR.

Seterusnya SU Agung PKR, Saiffudin Nasution, MENJEMPUT pihak Polis menyiasat sendiri kesahihan surat tersebut (rujuk rakaman Youtube di bawah).

Tulang Besi sebagai pengelola Malaysiawaves sering mendapat email dari si Jenapala Perumal ini yang memanggil Tulang Besi ke Sidang Akhbar beliau. Dari sumber yang sama juga, Tulang Besi mendapat jemputan ke sidang media si Rahimi Osman. Dari sumber yang sama TUlang Besi mendapat jemputan ke sidang2 akhbar geng2 Zaid.

Maka, Tulang Besi berpendapat Zaid Ibrahim, Jenapala Perumal, Salehuddin Hashim, Rahimi Osman dsbnya ditaja dan ditadbir oleh badan yang sama yang bertujuan mensabotaj PKR dan Pakatan Rakyat. Tak hairanlah Zaid menyerang Anwar Ibrahim secara terbuka walaupun Zaid tiada bukti yang sah untuk membuktikan wujudnya penipuan dalam pemilihan PKR.



Adapun kesah Salehuddin Hashim ni, kita semua tahu. Dia kecewa sebab tak dapat jawatan dalam Perangsang. Tulang Besi telah dedah perangai Salehuddin semenjak Salehuddin ni masih lagi SU Agung PKR lagi (Baca di sini)

Sudahlah Salehuddin, sapa lagi kao nak tipu ni? Takda orang yang termakan dengan penipuan kao. Semua orang dah kenal sapa kao. Elok kao tutup mulut sahaja.

8 comments:

Anonymous said...

selalunya org balik Mekah penuh dgn perubahan...muhasabbah ...HJ Blogg kita ni sama jer perangai tak berubah......jauhnya hidayah ....kesian...mungkin anda bukan yg terpilih...

otakBesi said...

kepada Anwar dan kah Wan,

PR melalui PKR amat bernasib baik kerana tidak menawan putrajaya dalam PRU12, kalau tidak nescaya segala biawak dan lanun yang hanyut dibawa banjir turut serta memerintah negara.
Masa untuk PKR menyuci bersih segala najis yg ada dalam PKR boleh dimulakan. Sisihkan segera mereka yg berpalut dgn najis kebendaan dan munafik tunjuk muka.
Jangan PKR menjadi PKR lepas, hanya menyamak belulang bernajis dengan sedikit kapur barus, kemudian dijemur dgn mentari musim tengkujuh. Bila lama menunggu mentari, belulang yang telah disamak kembali kepada asal, busuk dan dinilai sebagai najis.
Kalau belulang terpaksa disamak, pilihlah jenis belulang, jangan disamak belulang babi dan anjing.
Kalau belulang lembu dan kambing diambil untuk disamak, jgnlah disamak dimusim tengkujuh, pilihlah dimusim kemarau, barulah hapak dan busuk akan hilang.

Anonymous said...

Dgr citer,al chootia NEP zaid nak tubuhkan pari..bagus..sy arap,e2 pencuri wang rakyat yindu HINDRAF pun masok dia punya parti(psst..e2 HSBC akaun bila nak tunjuk aah?)..biar mereka menang..then we know wat 2 do with them..kahkahkahkahkah

Anonymous said...

Will there be a demo on 5th Dec? ol farts day dreaming again kot?

otakBesi said...

kepada TGNA dan TGHH,

SIAPA DIA ZAID IBRAHIM DALAM PAS.
1- UMNO mula cemas, pilihanraya dah semakin dekat, namun ikatan dalam PR semakin erat, kalau dibiarkan gambaran kelam dalam PRU13.
2- Lawan berdepan jatuh tertiarap, meyerap masuk, huru harakan dari dalam, rakyat mula tak percaya, macamana nak memerintah negara. Inilah tektik yang menjerat PKR, teknik pecah dari hampir mengena. Kini PKR dijangkiti deman denggi berdarah, berjalan pun rasa pening dan loya.
3- Tunggak ikatan PR adalah PAS, tapi kena cari kelemahan, fizikal memang kuat tapi dalaman belum tentu, kalau ditiup bara api PAS pun akan menyala, timbul tenggelam pasti akan ada Zaid dalam PAS. Mungkin tidaklah bertanding setinggi tim. presiden parti, namun harus waspada dan pandang kiri dan kanan, semua yg mustahil belum tentu tidak akan jadi kebiasaan.

Anonymous said...

Sukacita sekiranya sudi saudara baca mesej dari Jonson Chong, bekas timbalan sec-gen PKR, yg memberi fakta lanjut tentang perkara ini.

http://www.jonsonchong.com/site/2010/11/27/lies-damn-lies-and-evidence/

Anonymous said...

alahai..malaysia ni pariah state,n sebahgain besar penduduk adlah imitative zombies..pkr taking this radical step 2 launch future leaders is out of the box..heh..even feudal pariah europe,the role model of every organic batu zombi asian pariah anglos dont practice democracy..but kita punya saBUTOhuers main objektif,utk bikin kacau,huru hara..so,they shout "humans rights","hidup democracy"!..piraah pooki!!malaysians by far n large r ruled by thier kok,apong n stomach....thats why this country is f*ked in every field..n very very vulnerable..so,lets c,come january,pariah jagoh kampong NEP will launch his party,joing parti cinta malaysia,HRP,Makkal Sakti,mcm mc..pleaselah..make it faster lah..i cant wait lah..i wanna vote for u lah so that i will be able 2 kick on ur faces lah..

Anonymous said...

in the mean time,our anglo whores n bums r continuing their high frequency f*king with bankrupt over c banks,like goldman sex,hsbc,,shame shame..even urusan sukok sedang disootehkan oleh hsbc..i say man..looks like doomsday for malaysialah..no exit strategy wat so ever..grand moron..sudah bookingkah ur tapak begging?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.