Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Sunday, December 12, 2010

Kerajaan Singapura turut membantu kempen UMNO menyebarkan fitnah liwat Anwar Ibrahim

Saya ingatkan hanya juak UMNO sahaja yang mempercayai Anwar meliwat Saiful Bukhari. Rupanya, kerajaan Singapura melalui Agensi Perisikan mereka turut mempercayai bahawa Anwar Ibrahim telah meliwat.

Dalam sebuk-sebuk UMNO menuduh DAP ni agen Singapore, rupanya Singapura dan UMNO sehati sejiwa dalam menyebarkan fitnah liwat terhadap Anwar Ibrahim.

Mengikut WIKILEAKS, satu kabel diplomatik yang diterima oleh "State Department" dari kedutaan mereka, bahawa Perisikan Singapura mempercayai bahawa Anwar Ibrahim benar-benar meliwat Saiful Bukhari tetapi ia dilakukan dalam keadaan Anwar Ibrahim diperangkap.

Dengan kata lain Perisikan Singapura percaya bahawa Saiful adalah alat UMNO dan BN untuk memerangkap Anwar Ibrahim untuk melakukan seks luar tabiiee.

Hai lah UMNO. Nampakknya lepas ni boleh lah UMNO dan PAP berpegang tangan kerana saling bekerjasama menentang Pakatan Rakyat.

Berita ini menmberi konfirmasi berkaitan dengan maklumat Tulang Besi beberapa bulan dahulu bahawa Kerajaan Singapura tidak mahu Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri Malaysia. (Rujuk artikel Tulang Besi bertajuk "Singapura Sokong UMNO/BN")

“The Australians said that Singapore’s intelligence services ... told [the Office of National Intelligence] in their exchanges that [Mr Anwar] ‘did indeed commit the acts for which he is currently indicted’.’’

It added that the Singaporeans told the office they made this assessment on the basis of “technical intelligence’’ which most likely meant intercepted communications.

The office also said that Anwar’s political enemies had engineered the circumstances from which the sodomy charges arose.

‘’[The office] assessed, and their Singapore counterparts concurred, ‘it was a set-up job and he probably knew that, but walked into it anyway’,’’ the cable stated, according to the paper.


14 comments:

Anonymous said...

Singapore pun anglo paranoid feudal kaptalist pariah..di singapore,divison antara puak "phua choo kang" dgn puak johnson fatt semkain ketara..pasai tu puak phua choo kang berhijrah..singapore pikaiq depa dah jadi super aryan anglo kristo ..ekonomik model yg mereka pakai 100% ciplak anglo..kalau anglo islam fobia,mereka pun islam fobia..kalu amerika kentut,mereka akan volunteer utk hidu kentut tu sebab kentut dan taik anglo wangi..umno pun hamba anglo jugak..umno pun paranoid jugak..jadi kedua dua ni twin siam..so not surprisngly,kedua dua barua anglo ni ni tak syok dgn anwar..

Grand Marquis said...

Macam biasala, bila dah tak kena dengan puak dia, semuanya tak betul. Singapura sokong UMNO pulak.

Bayangkan kalau wikileak tu kata Najib ada kaitan dengan kes altantuya, korang agak apa reaksi TB?

Grand Marquis Keturunan Bangang said...

Bukan Singapore suka ke Najib ke?

haip said...

Nik Ajis dok puji LKY ok pulak. tak paham laa korang nih

Anonymous said...

eh..Singapore tak hingin ngn najib tuh. Tp ade sorg wali terompah yg tehegeh2 kat Lee Kuan Yew. Hehehe.. tak payah agakla. Kene puji sket Kelantn bagus terus dipuja Lee Kuan Yew.

Anonymous said...

Tapi Najib pun incompetent dan ada kaitan dengan Altantuya!
Camne tu komentar komentar semua! Itu wikileaks juga, bolih percaya ke?

Anonymous said...

DAP dah lama tahu Anwar peliwat sebab LKS dan LGE sebab kedua dua rapat dgn LKY. Sebab tu Anwar akan melantik LKS sebagai TPM sebagai penutup rahsia. DAP akan blackmail Anwar atas kerahsiaan tersebut. Satu dunia tu tahu Anwar meliwat...so whats the secret....mcm mcm bala le dgn Anwar Ibrahim ni dan org PAS pun masuk dlm bala tu sebab menyokong beria ria Anwar..... buat Pakatan Rakyat ditjukan lagu BERHENTI MENGHARAP nyayian PETER PAN utk renungan

Anonymous said...

alahai..
1.Hangpa lupakanlah anuar tu!!hangpa bertandinglah dengan faktor kekuatan sendiri!!anuar dah jadi sejarah dalam politik malaysia!!
2.faktor kejatuhan manusia!!wanita!kuasa dan harta!
3.Anuar jatuh kerana apa agaknya nooo!!!

Anonymous said...

Salam TB, Doa Saiful utk mohon keadilan di Mekah telah dimakbulkan Allah SWT asap. Bagaimana doa TB, dah ada yg makbul ke? Doa org terinaya akan dimakbulkan Allah..... sapa betul, Anwar or Saiful....rasanya Saiful betul..

bunbinban said...

agak2nya najib terbabit tak dgn antutuya? dlm wiki pun ada sebut hal tu. rasanya najib terlibat. ha ha ha.. weiiii umnongok, agak2 la nak sambung fitnah. bila kena tang kamu, senyap sunyi. apa takut kat lky ke?. hemmmm mungkin lky nak balas budi kat umnongok sbb bagi dia 'negara' secara percuma tanpa perlu perang. tak lama lagi akan kuar la lagi beberapa lagi pulau dah di beri kepada singapura pleh malaysia secara percuma. bagi kat singapura air sungai, singapura balas balik airtaik. ha ha ha... ye le, selagi ada bulan dan bintang...nak tanya org johor, best tak airtaik dari singapura

Anonymous said...

TB tlg jgn spin lg la.. Cuba kalau Wikileaks ini sokong DSAI, engkau la org pertama yg akan menyalak mcm anjing. Ni kau pulak yg sebok kata Singapore sokong DSN. Mmg la sbb DSN tu kerajaan sekarang bukan DSAI. Budus la kau ni. Sokong bila menang je, kena batang hidung sendiri kecoh. TGNA PUN SAYANG NGAN LKY TAU.. APA CERITA?????

Yg Wikileaks kata ahli politik M'sia corrupt tu mcm mana? Kau nak sokong siapa sekarang????? WIKILEAKS KE DSN KE DSAI.........

Anonymous said...

Wikileaks: Brought to you by the CIA.

Salam to all,
Kerajaan New World Order (NWO) yang di dalangi oleh gerakkan Illuminati Dajjal akan menggunakan berbagai-bagai cara untuk menipu (deception) manusia di dunia ini. Wikileaks adalah salah satu daripada cara2 "deception" Illuminati Dajjal. So,amat penting untuk orang ramai mengetahui rancangan2 jahat NWO, supaya kita tidak TELAN BULAT2 berita2 dari Wikileaks, Mainstream Media (MSM) dan juga berita2 dari kerajaan2 yang bersubahat dan menyokong Dajjal untuk membentuk sebuah kerajaan baru "NWO" di dunia ini. 2011>2020 adalah tahun2 yang penting utuk kerajaan baru "NWO".

PLEASE VIEW THE VIDEOS BELOW "TO SEE THE BIG PICTURE".TQ

VIDEO
Wikileaks: Brought to you by the CIA
http://www.brasschecktv.com/page/988.html

VIDEO
Is WikiLeaks A CIA Operation? 1/3
http://www.youtube.com/watch?v=brGAgrxscOg&feature=relate

Is WikiLeaks A CIA Operation? 2/3
http://www.youtube.com/watch?v=IAcR8bqVnIk&feature=related

Is WikiLeaks A CIA Operation? 3/3
http://www.youtube.com/watch?v=YDrDWQda00o&feature=related

If We Lose our Internet Freedoms Because of Wikileaks, You Should At Least Know Why
http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=22371

Wikileaks - A Big, Dangerous US Government Con Job
http://www.rense.com/general92/lks.htm

SINGAPORE...HA HA HA..."ARE ONE OF THEM"...JUST LIKE THEIR BIG BROTHER (USA).. MEMBERS OF "THE SATANIC ILLUMINATI NWO / NEW WORLD ORDER".

Anonymous said...

" Wikileaks: Brought to you by the CIA "

Kalau macam tu USA dan Israel bukan lah dajjal yang disangkakan...

Pulak dah!!!

Masa LKY datang Malaysia, bukan main mesra lagi dengan pemimpin-pemimpin Pakatan.

Sekarang dah berpaling arah...

Pulak dah!!!

Anonymous said...

Hello, Anonymous December 13, 2010 5:30 PM.

Tolong lihat dahulu video yang saya hantar tadi, lepas tu baru le buat comments, baru le adil.

Berkenaan DAJJAL dan NWO, SAYA CADANGKAN ANDA LIHAT SEMUA SIRI2 VIDEO "The Arrivals" dari part00 > part 51...Dalam alih bahasa Melayu, mudah-mudahan anda dapat mempelajari untuk kebaikan diri sendiri dan ahli keluarga anda.
-----------------------------

The Arrivals Part 00 (Intro) - Malay Sub
http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4

The Arrivals Part 49 (Ketibaan anDajjal) - Malay Subs
http://www.youtube.com/watch?v=_L4W1YrgOEM&feature=related

*Maklumat tambahan:
Wikileaks, Defining the Moment?
http://www.rense.com/general92/wikidef.htm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.