Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Friday, December 10, 2010

Polis kafir layan penunjuk perasaan berhati perut, polis Melayu?

[Islah-Net] Polis kafir layan penunjuk perasaan berhati perut, polis Melayu?
...
From:
Suara Rakyat [Chat now]
...
Add to Contacts
To: pasn9@yahoogroups.com; taman_alamanda@yahoogroups.com; assaidiyyah@yahoogroups.com; darul-khusus@yahoogroups.com; islah-net@yahoogroups.com; gerak-usrah@yahoogroups.com; suaraulama@yahoogroups.com; relexjap@yahoogroups.com; harakah_daily@yahoogroups.com; xbxl@yahoogroups.com... more

Saksikan sendiri bagaimana polis di negara kafir di Jerman melayan penunjuk perasaan dengan sifat perikemanusian. Penunjuk perasaan telah membantah penghantaran sisa nuclear ke Jerman dengan berbaris duduk di atas landasan keretapi. Polis-polis negara kafir ini telah mengangkat penunjuk perasaan ini dengan berhati-hati. Siap tergelak dan tersenyum bila diangkat oleh anggota polis tanpa kekasaran, tanpa gas pemedih mata, tanpa cota.

Bandingkan dengan polis Melayu, polis di negara Islam contoh dunia. Bandingkan polis kafir Jerman dan polis Islam Malaysia. JAKIM, MUFTI, PERKASA, any comment ?

TAK PERCAYA ? Tengok sendiri

9 comments:

metode said...

www.JutawanGoogle.com

Anonymous said...

nasib baik aku bukan polis...kalau aku polis...penunjuk perasaan mcm dekat masjid negara last week aku bom pakai biological weapon jer...tak pun sekor sekor aku sumbat dlm kandang singa di zoo negara....org mcm ni memang tak patut hidup kat msia menyusahkan rakyat jer....lagi satu pada pemimpin kafir mcm Tian Chua yg dah naik mimbar masjid negara tempoh hari dan menghasut umat utk demo jalanan aku sarankan beliau next time kita buat perhimpunan atau demo di bukit bintang atau petaling street china town agar semua peniaga peniaga cina disitu boleh ikut serta....depa boleh tutup gerai mereka dan buat demo...c wht happen....so next round demo kita buat d sana ADA BERANI?....

Anonymous said...

yeah..kafir german is more muslim compared to kapiaq pukimak ularmaks,al songkok sawan babi ee,pookida,al mafia mata2..

Anonymous said...

alamak bro...lu maki panjang giler...itu maki version pakatan rakyat ker...

Anonymous said...

AKU SOKONG KALAU PAKATAN RAKYAT BUAT DEMO DI PETALING STREET ATAU DI BUKIT BINTANG....kat masjid negara mengacau umat nak p sembahyang berdosa lah mereka yg menghuru harakan kawaan masjid dan TIAN CHUA , ronie liew, teresa cock, anak karpal sigh MP puchong yg bapak dia kata "nak hudud langkah mayat dia dulu...semua nya dah masuk dlm kawasan masjid dan hasut umat utk berantakan sesama islam...alahai PAS....

Anonymous said...

itu kot bezanya antara kafir dengan bukan-kafir.

masalah besar dunia ialah bila manusia yang berfikiran berperangai 50%-50% kafir & bukan-kafir dalam hati mereka.

mari kita renung bersama...

budakPenang said...

PAS barua sial....

Anonymous said...

Polis melayu perangai macam setan sebab banyak makan benda haram.

Polis German, UK ke atau lain2 negara berdekatannya mana ada bertindak macam setan. Depa tak makan rasuah.

Polis USA ganas macam polis melayu sebab dipenuhi dengan rasuah.

Mana2 pasukan polis yg kuat makan duit haram terutama rasuah, hasil judi dan pelacuran sebagai protection money perangai macam setan. Mengikut Setan mereka ini menepati KPI Setan dan layak bersama mereka diakhirat. Itu fasal gua tak heran dengan perangai polis melayu malaysia.

Anonymous said...

salam ketuanan melayu di bumi sendiri...ibu mb perak pun dikategori miskin tegar,apa sangat rakyat bawahan...miskin tonggeng le gamaknya..

x sabar plak menanti detik penyingkiran umno dari putrajaya, kompom ahlinya miskin papa kedana...jadilah mereka pelarian di bumi Singapore,mentor umno bn laknatullah

-rosmah puake-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.