Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Friday, January 28, 2011

Calon BN Tenang Bakal Turun Naik Mahkamah bak Banduan

Disebabkan kes saman terhadap calon BN Tenang masih berterusan (kes seterusnya akan didengar pada 7hb Februari 2011). Dengan kata lain, kalau calon BN Tenang menang nanti, beliau terpaksa membahagi masa di antara mahkamah, Sidang DUN dan juga tugas menjaga kebajikan rakyat DUN Tenang.

Rakyat Tenang juga akan malu kerana melihat wakil rakyat mereka diheret turun naik mahkamah bak banduan kerana disaman oleh pihak yang telah dizalimi. Maka, yang terbaik adalah rakyat DUN TEnang TIDAK MEMILIH calon BN tetapi memilih calon PAS, Cikgu Normala Sudirman yang mempunyai rekod yang "super bersih".Share on whatsapp

8 comments:

 1. Hipokrisi lagi.

  Kenapa TB tak persoalkan tentang Anwar Ibrahim yang juga turun naik mahkamah bak banduan (dan juga bekas banduan)? Dan juga karpal singh dan barisan lawyer Anwar yang menjadi MP makan gaji buta kerana menggunakan masa mereka untuk naik turun mahkamah membela seorang bekas banduan?

  TB patut berfikir dulu sebelum tulis kerana ia hanya menunjukkan TB semakin terdesak untuk spin isu.

  ReplyDelete
 2. Cerdik sungguh Grand Marquis .

  Tahap intelek orang UMNO cukup teruk

  ReplyDelete
 3. Biarlah pengundi2 Tenang memilih calon yg boleh membantu kehidupan mereka. Tak kiralah Azhar ke Mala ke.

  ReplyDelete
 4. tahap intelek puak pas lagi teruk. manusia seperti anuwar ibrahim nak dilantik jadi PM. ada akai ka. aku sokong hang grand marquis. akai puak ni dok tang mana tak tau.

  ReplyDelete
 5. TB desperate sangat dah tak tahu macam mana nak spin.

  ReplyDelete
 6. Tahap intelek Lembu2 UMNOAPCO YAHUDI LAHANAT adalah sisa lubang juboq Najis aka FLOM. Sampai sekarang tak boleh buktikan kes DSAI.

  Mintak bukti asyik dok putaq belit. Ajaq depat lari masuk dalam pungkok big FLOM. GM adalah sisa cirit birit Najis Sembab.

  ReplyDelete
 7. Itulah, kalau ikut cara islam semua selamat.

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.