Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Friday, January 7, 2011

Koleksi Kenyataan Pemimpin2 UMNO Maki Raja

Sila klik dan baca sendiri untuk membuat penilaian. Amaran saya pada UMNO: Jangan Mengata Dulang Paku Serpih. Sedar diri tu sikit. Terima kasih diucapkan kepada Reformis Malaya di Facebook.













.

2 comments:

Anonymous said...

UMNO lama dan UMNO baru ciptaan mamakpukimak Madey kutty nak terajang sultan sebab UMNo nak jadi dan dah jadi the new sultan mydin of Malaysia..'"cis..berkurun kurun..sultan curi harta,kutip cukai,memerah rakyat..now,its UMNO time to do that!!"..Sultan pun have no choice but to ikut telunjuk UMNO becos, sultan tak pernah berkerja,tak pernah bersusah payah dan mereka pun dah ketagih bling bling sejak turun temurun..their policy is "oh well,since we cant fight them,we might as well join them lah..we share the looty booty okey?"

Anonymous said...

so apa masalahnya rahman, ko ada masalah ker, aku sokong sepenuhnya,, tgk apa dah jd sepatutnya matir kutty buat lebih lagi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.