Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Sunday, February 20, 2011

Tiada Kemasukan Dalam Dubur Saiful - Doktor

NOTA EDITOR: LAgi pembohongan dari UMNO. Saya mendapat maklumat Anwar Ibrahim tidak mahu bersumpah kerana dilarang Dr Yusuf Al Qardhawi. Mengikut Dr Yusuf, amalan tersebut adalah bidaah dhalalah kerana tidak pernah dibuat dalam sejarah 1400 tahun sistem Jinayah Islam.

Cuma UMNO yang jahil tak reti hukum selamanya menyokong sumpah Saiful Al Kazzab.

Oh saya lupa, agama UMNO tidak mengharamkan Qazaf.

Hahahahaha



Doktor: Tiada bukti kemasukan pada dubur Saiful
Harakahdaily

KUALA LUMPUR 16 Feb: Ketua unit kemalangan dan kecemasan Hospital Kuala Lumpur (HKL), Dr Khairul Nizam Hassan hari ini mengaku tidak menemui bukti wujudnya kemasukan pada dubur Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Beliau memberitahu demikian ketika menjawab soalanp eguambela Karpal Singh dalam perbicaraan kes fitnah Datuk Seri Anwar Ibrahim di mahkamah hari ini, lapor TV Selangor.

Dr Khairul Nizam merupakan individu yang bertanggungjawab menjalankan pemeriksaan ke atas Mohd Saiful yang juga pengadu kes tersebut.

Beliau mengaku tidak mengisi borang pro-forma mengenai bukti fizikal seperti kekoyakan otot serta lebam di bahagian dubur seperti yang biasa dilakukan ketika ujian liwat.

Beliau juga turut mempertahankan bahawa Saiful tidak menyatakan sama ada percubaan meliwat atau percubaan mengadakan seks oral tetapi borang pro-forma menyatakan sebaliknya.

Menurut Khairul konklusi laporan pro-forma hanya dibuat berdasarkan laporan jabatan forensik dan soalan dalam dokumen itui diisi oleh seorang lagi doktor HKL, Dr Siew Shueu Feng.

Dalam keterangannya pada Isnin lalu, Dr Khairul Nizam memberitahu mahkamah bahawa beliau telah mengambil sampel daripada mulut Saiful kerana pemuda itu mendakwa telah dipaksa melakukan seks oral.

28 comments:

dino.yp@gmail.com said...

Islam aku dari Nabi Muhammad bukan dari Yusuof Qardawi. Patutler tersimpang puak2 PAS ni.

Anonymous said...

dino oh dino .. bodoh kau sama macam bodoh UMNO...tak faham bahasa langsung..agaknya sekolah tak habis...

chedon said said...

kepada dino....
kalau ikut islam knape tak wat hukum hudud...bodoh piang betui...

Anonymous said...

Kesan kemasukkan memang tak ada.

Itu bukti keberkesanan KY jelly ( sebahagian dari 19 bahan bukti) !

Kalau tak pakai, sakit kot nanti sebab kesat dan akan cedera. Bila dubur dah cedera, susahlah nak liwat lagi.
Susahlah nak tahan nafsu si Anwar (atau lelaki Y).

Jadi gunakanlah KY jelly, gerenti tiada kesan.

Tapi kesan air mani dan DNA ada. Magik kot benda tu ada kat dalam tu.

Sudahlah TB> Mana alibi-alibi Anwar? Semua dah terkencing. Termasuk lawyer-lawyer.

Kat HKL semua staf dah tau bercakap sesama mereka yang memang betul Anwar meliwat. Tak kan lah UMNO nak bayar semua staff HKL untuk berkonspirasi. Banyak juga staff yang pro PAS & PKR sendiri dah dengar. Dia orang ni mestilah bercerita. Mustahil semua staff yang kebetulan bertugas berkonspirasi. Kalau tak betul, mereka sure bukak mulut kata dah kena bayar..... Tapi sebaliknya, ada juga staff yang sokong PKR dan PAS terlibat memproses bukti....

Fikirkanlah. Mana ada orang boleh buat ini macam punya konspirasi. Mulut orang macam mana nak tutup?

Anonymous said...

dino ni anak perogol amah tu ke?

TARANTULA said...

AKU SUKA NAK JADI NASI TAMBAH

CERITA NUAR BIARLAH MAHKAMAH BUAT KERJA, KITA TENGOK

BAB BERSUMPAH NI BEST, KENAPA DOK SANGKUT DENGAN YUSOF QARDAWI PULA..CERITA MUDAH, ORANG TUDUH KITA BUAT PERKARA AIB, MARUAH DAH TERCALAR, SUSAH PA,,,JALAN TERBAIK BERSUMPAHLAH NAK BUKTIKAN KITA BETUL. PERKARA NI ADA DALAM ISLAM.

TAK PAYAHLAH DOK BAGI ALASAN ORANG TU ORANG NI...SIMPLE JA KALAU BERANI KERANA BENAR

YANG RALATNYA, ORANG LAIN SIBUK DOK BELA PADAHAL DIA PUN TAK TAU

pakngah santan said...

dulu masa reformasi, awat anwar boleh bersumpah sambil terpekik terlolong. semak youtube. lepas keluar jel pun dia masih bersumpah yang dia tak liwat. pi tanya puak pas yang dengar ceramah dia lepas dia keluar jel. jangan buat-buat tak ingat pula. video pun ada beb. mengapa dalam kes baru ni, macam-macam alasan diberi.

pasal apa sampai guna yusoff qardawi. pakailah pendapat ulama pas di sini. tanya pendapat mereka semua satu persatu. nik aziz pun suruh anwar bersumpah tapi lepas tu, dia buat u-turn.

Anonymous said...

si saypoool tu ada dubur ke?

zane said...

Betul, Anwar ada bersumpah tetapi adakah sumpah itu akan membebaskan dia dari tuduhan? Mudah benar kalau begitu. Andai sumpah dapat bebaskan seseorang dari tuduhan maka kita akan tengok semua penjenayah akan bersumpah quran... dan mereka bebas begitu saja?

Ajaran islamkah ini? bahkan tidak sama sekali! Dalam Al uQuran ada menegaskan supaya kita jangan suka bersumpah dusta, kerana sumpah itu tanda orang munafik! Mengapa Allah mengingatkan itu dalam Quran? Kerana Dia tahu ada manusia yang berani bersumpah dusta..macam Saiful inilah.

zakwan said...

Oh Dino
Does the Prophet Muhammad's teachings involve the legalization of gambling for economic stimulation as well as the legitimacy of becoming a stakeholder in an alcohol company?

Does the Prophet Muhammad's teaching involves accusing a man of adultery without bringing forth 4 witnesses or throwing Qazaf law out of the window in favour of more secular laws?

Please enlighten me

Anonymous said...

dilarang Dr Yusuf Al Qardhawi..ha ha alasan!

Anonymous said...

Sekiranya kita membaca laporan yang lain, perkataan yang digunakan ialah tiada bukti klinikal kemasukan dalam dubur.

Tetapi harakah telah membuang perkataan klinikal untuk memberikan gambaran seolah-olah tiada kemasukan. Ini adalah tindakan spin cara khianat oleh sebuah akhbar yang ditunjangi parti Islam.

Dalam pembuktian kes rogol dan liwat, terdapat banyak bukti yang boleh dikemukakan. Antaranya ialah BUKTI KLINIKAL penembusan. Tetapi, tiada bukti klinikal penembusan tidak bermakna kejadian liwat tidak berlaku kerana dengan penggunaan pelincir, kesan dari penembusan mungkin tiada kerana tiada kesan kecederaan akibat dari penggunaan pelincir.

Sekiranya pengendali blog ini bersikap jujur, beliau sepatutnya tidak mengabaikan fakta yang lain. Lebih malang, harakah sebagai lidah sebuah parti politik Islam bertindak khianat terhadap fakta semata-mata kecenderungan terhadap individu tertentu

Anonymous said...

Dino jika Islam demo Islam Nabi Muhammad kat mana demo nak letak hukum2/undang2 Islam yang bersumberkan Ijama' dan Qias

Anonymous said...

tengok cam ramai jaa tinggal komen tapi tak ikut perkembangan kes...

cakap ikut andaian je...

tuduhan meliwat:
-tiada kemasukkan klinikal(myngkin pakai pelincir)
-DNA ada, DNA air mani ada 3, air mani saiful, lelaki Y, lelaki lain,..
-laporan form lain dengan tuduhan asal, cubaan meliwat dan paksaan kulum...
-kenyataan tak cuci punggung ada kontradiksi..
-pas ni apa plak...tunggu petang ni, berita terbaru...

Anonymous said...

tuduhan meliwat:
-pemeriksaan awal tiada kesan tusukkan(saiful cakap dia sediakan jel)
-cek DNA plak, ada DNA, ada 3, saiful, lelaki Y, lelaki lain..
-pengisian borang periksaan keliru dan tak lengkap..
-terbaru kontradiksi, tuduhan mahkamah meliwat, tapi doktor lapur cubaan meliwat dan kulom, tempoh tak cuci jubor pun kontra ngan kenyataan awal...
-esk petang apa lagi erk...tunggu...

Anonymous said...

-Pengendali WEB nie TAK ADIL dan JUJUR IKLAS, sah die pun politik kuat nie.

Anonymous said...

Aku sampai sekarang tak faham2 lagi kes ini.

Mengikut medical proforma yg disediakan olih Doktor GHKL, dicatit 'cubaan liwat' dan dipaksa hisap kote.

Dalam bab liwat, Doktor tulis, Saiful melawan sebab tu takde liwat dan hanya 'cubaan meliwat'.

Kalau 'cubaan meliwat', mana nak ada kesan tusukan jubor. Tak perlulah nak bincang fasal jubor lagi sebab tiada liwat dan hanya cubaan shj.

Sepatutnya, kini kes kena fokus pada 'dipaksa hisap kote'. Ini bukan kesalahan dibawah s.377c kanun Keseksaan.

Ada sape yg pandai disini. Aku serabut dengar kes ni. Kejap jubor ditusuk dgn plastik, sekejap dipaksa liwat, sekejap cubaan meliwat dan akhir sekali dipaksa hisap kote. Mana satu ni?

Kalau mahkamah diUK ni, siang2 Hakim buang kes.

Nongkoblondo@yahoo.com said...

Saypul tak ada gigi ke? kalau suruh hisap gigitlah kote tu. Ceh!

dino.yp@gmail.com said...

Juak-juak PAS nak cakap pasal hudud konon, piiirah! Cakap putaq alam boleh le.

Budget ICT Solution said...

UMNO...Dulu, kini & selamanya BODOH!!!!!Ulama itu waris NABI tapi tidak diakui bagi umno sekutu & sewaktu dengannya. Sifat orang2 munafik mmg suka bersumpah....http://www.youtube.com/watch?v=uEMcKYo52VM&playnext=1&list=PL01FE545BDE6491C3

Anonymous said...

DNA boleh diplanted... sample darah 10 tahun lepas masih lagi ada DNA... sebab tu kut diaorg nak sample baru darah Anwar kerana sample yg ada since 1998 tak cukup utk di planted DNA dalam jubor Saiful...

alalalong said...

WAH SAIFOOL ACE SO MANY ANON DNA SAMPLES WAKAKAKAKAKAKKA....SAIFOOL SO ENJOY .....

Anonymous said...

Anon FEBRUARY 21, 2011 9:32 AM

Attempted sodomy maksudnya bukan "cubaan liwat"

Kat UK confirm depa paham dan terus masuk jel.

Attempted > past tense, maknanya TELAH mencuba.

Cuba apa?

Liwat lah!

Bodoh!

Anonymous said...

macamana air mani tok wali sliper ada dlm jubur anu war plak..

betul ke cerita tuuu?

ala tok wali sliper pun ada anu jugakk,,, tu dok bela mak ayam2 kat KB..
apa salah mak2 lacur cari rezeki nak besarkan anak2 ,, betul takk.

cuba tanya iman besar anu war yusuf qardawi


PAS FOR ALL

Anonymous said...

Attempted sodomy ertinya 'cubaan meliwat' atau 'telah cuba meliwat'. Apa bezanya cubaan meliwat dan telah cuba meliwat. Both are past tense... Bodoh. Attempt ke atau attempted ke is a past action..Bodoh.

Attempted sodomy dan sodomy jauh beza, Bodoh. Sodomy- kote udah masuk dan attempt atau attempted ke, kote tak bolih masuk walau pun telah mencuba.

kalau kote tak masuk, mana ada liwat..Bodoh. Tapi kalau kote masuk mulut, dikira juga 'carnal intercourse against the order of nature'..Bodoh. Lain kali nak argue..jgn guna perkataan yg menghina...Bodoh.

mohamad said...

aku suka tntg DNA air mani ada 3, air mani saiful, lelaki Y, lelaki lain,..Aku x dpt byg, mcm mana pelir si saiful boleh masuk jubohnya sendiri....wakakaka....Puak2 umngok dah kantoi sbnrnya dah x tau nak tipu tang mana lagi....wawawawawa

Anonymous said...

dino, bukan ke ulamak pewaris nabi?

bodo piang tahap cipan..

Anonymous said...

Anon FEBRUARY 21, 2011 9:32 AM

Attempted sodomy maksudnya bukan "cubaan liwat"

Kat UK confirm depa paham dan terus masuk jel.

Attempted > past tense, maknanya TELAH mencuba.

Cuba apa?

Liwat lah!

Bodoh!

February 21, 2011 9:11 PM



KLU KAT UK, DIAWAL-AWAL KES TIADA TUSUKAN OLEH 3 PAKAR HOSPITAL DAH LAMA KES NIE MASUK TONG SAMPAH!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.