Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Monday, March 21, 2011

Video Sex Terbaru Percubaan Terbaru Najib Burukkan Anwar Sempena PRU Sarawak?

Saya guna nama Najib sebab Najib adalah ketua umum UMNO. Dulu Najib nafi beliau di belakang fitnah liwat ke dua. Tapi, beliau terbukti berbohong apabila beliau menafikan bertemu Saiful sebelum pertuduhan dilakukan ke atas Anwar.

Kemudian Najib nafi beliau di belakang skandal pembelian wakil-wakil rakyat PKR untuk melompat ke UMNO. Tapi, laporan SPRM yang didedahkan Raja Petra menunjukkan Mahadzir Mat Khir merujuk kepada Dato Najib dalam operasi membeli wakil rakyat PKR. (Boleh baca laporan SPRM itu di sini)

Jadi, fitnah terbaru ke atas Anwar Ibrahim ini, berikan saya satu sebab mengapa perkara ini tidak ada kena mengena dengan najib Tun Razak?

Tulang Besi

4 comments:

Anonymous said...

Dah terang lagi bersuluh...kali ni brader syeikh anuar brahim betul2 kantoi.....gua dah tengok video ni....argghhhh abis la anuar brahimmmmm....hancus.....dah tak leh lari dah....pak sheikh oiiii....slow slow dan satu persatu sedang dikluarkan.....hang nego jer lah dgn pak najib syeikh...good luck

V7 said...

aku bukan macam si tulang babi (TB) ni belum tengok lagi dah kecoh....

aku harapkan pihak yang ada video tu uploadkan aje biar rakyat nilai sendiri dan bandingkan betul ker perutnya berbeza....

kalau setakat bukti twitter dan facebook, sapa-sapa pun boleh guna id dia...

apa-apa pun siar dulu...biar rakyat nilaikan nya barulah adil namanya...setakat pandangan bodoh si tulang babi (TB) nie baik tak payah...apa aje yang berlaku umno punya keje...sendiri biol dan tolol salahkan dan tuduh orang lain, ini cara islam ker....ini cara sesat nie...

itu sebab dari dulu lagi aku konsisten bahawa pas sebenarnya sesat dan menyesatkan...

Anonymous said...

Rahman macam tau tau aje Najib yang terlibat. Ada bukti ke. Orang fitnah Anwar tak boleh, tapi Rahman Celcom boleh pulak fitnah orang lain.

Double standard

Anonymous said...

para pundekiawn umno dah hilang punca..kesian mereka ..tak ada hotak punya pasai,terpaksa bikin lawak bodoh over and over gain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.