Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Thursday, April 7, 2011

BatuApi@Firestone Terkantoi Cipta Fitnah Pada Tulang Besi Lagi

Seorang blogger Pro Perpaduang bernama BAtuApi@Firestone telah meninggalkan komen dalam salah satu "thread" Tulang Besi dalam Facebook. (Untuk membaca keseluruhan thread, sila klik di sini)

Memandangkan rekod BatuApi@Firestone yang beberapa kali memfitnah Tulang Besi, maka dalam perdebatan kali ini pun, dia cipta fitnah lagi.

BatuApi@Suhaimi Embong kata:

Batuapi Firestone Bodohkan orang lain buat sidang media kononnya aduan salah laku pemimpin PAS. Status ahli tak aktif kerana tak bayar yuran.. Lembu pun boleh gelak


Sebagai membalas komen BatuApi@Suhaimi Embong Tulang Besi telah MENCABAR beliau untuk membawa bukti yang Tulang Besi tidak pernah membayar yuran.

Di situ, terkantoi lagi BBatuApi@Firestone. Terdedah lagi amalan menyebar fitnah si BatuApi@Firestone ni.

Yang jelasnya, BatuApi@Firestone telah GAGAL MEMBAWA APA2 BUKTI di atas tuduhan beliau.

Yang jelasnya, BatuApi@Firestone ni telah MEMFITNAH TULANG BESI.

Dia juga mendakwa mendokong kepimpinan ulama di dalam PAS. Akhirnya terdedah bahawa produk tarbiyyah "ulama" ini rupanya kaki menyebar fitnah dan dusta. Agaknya, ini adalah salah satu manhaj tarbiyyah yang beliau ikuti.

Tulang Besi

ps Tulang Besi akui tidak pernah menyimpan resit yuran keahlian kerana benda ni Tulang Besi dah lakukan semenjak 20 tahun yang lepas. Tapi, kalau nak tau sila tanya Hj Sulaiman, bekas YDP PAS Lembah Pantai yang ada gerai di restoran Amjal. TB bayar yuran ahli pada dia.
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.