Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, April 6, 2011

CABARAN TAYANG VIDEO BLUE RAHIM THAMBY CHIK SECARA PENUH

Sedar atau tidak, sepanjang video blue terbaru yg didedahkan di Youtube itu, gambar lelaki yang dikatakan sebagai Anwar Ibrahim itu sentiasa berpakaian dengan tuala.

Sebelum rakaman itu didedahkan ke Youtube, Anwar IBrahim telahpun mewarwarkan bahawa lelaki yang di dalam video blue itu berperut buncit, manakala Anwar tidak berperut buncit.

Maka, rakaman yang baru didedahkan ini semuanya dengan lelaki tersebut memakai tuala seterusnyaa menutup perut beliau yang buncit.

Dengan ini, Tulang BEsi mencabar Rahim Thamby Chik untuk menayangkan KESELURUHAN video tersebut kepada umum, kalau dia berani la.

Tulang Besi juga mencabar Najib Tun Razak berbuat demikian.

Tulang Besi

5 comments:

juba said...

ular melengkar atas pagar ... cakap berdegar-degar

nyOk Tua said...

koranG ni dasaT aaa...takUt biLa dedah semUa berpUsu2 companY porNo naK aMik jadI pelakon Kot..bukan apA sebaB dah tua taPi NaFsU mudA...boLeh PanCut 2 kaLi pLak tuh..
CaYa Laaa ANUwar....Lu biKin gemPak aaa...Lu puNya taste Asia Look aaa..hahahahahaha

Anonymous said...

Orang tak tayang penuh sebab masih ada sifat kesian kat orang yang di tuduh tu. Tak mau malukan dia. Tapi tulang **** beria-ia sangat nak dedahkan semua.

Kenapa tulang **** asyik guna nama Rahim? Ia menunjukkan tulang **** memangnya dok main politik. Kenapa tak berani guna nama Eskay?

Nampaknya awak ni hanya minat nak spin, bukannya untuk cari kebenaran.

Anonymous said...

bukan tak nak tayang penuh.. tapi nanti wan azizah tak nak tenguk lak.. sbb dia kata haram tenguk video seks.. sbb tu hanya tyg video yg rated 18sx jer.. hehe..
lagi pulak takut nanti wan azizah sakit jantung tenguk laki dia balun amoi tu semacam jer.. opppsss.. melalut kesitu lak.. kan kak wan dah confirm yg ANUar dlm video tu bukan laki dia.. hehe..
sbb lagipun laki dia bukan kuat dan kaki sexs pongggg..

BUJEES said...

hehehee..awat laa you..ok ke ? Who are you to challenge Najib and RTC ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.