Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Thursday, April 7, 2011

Gambar Jam OMEGA yang ESKAY Dakwa Ada Pada Beliau

Marah betul juak2 UMNO ni bila Tulang Besi dedahkan bukan Anwar seorang sahaja yang ada jam OMEGA tersebut. Rupanya Dr Mahathir pun ada satu yang serupa dengan jam kepunyaan Anwar Ibrahim itu. Kedua-dua jam berharga itu adalah hadiah sempena Persidangan OIC sewaktu kedua-duanya masih berjawatan Perdana Menteri dan Timbalan Perdana Menteri.

Mereka yang marah sangat ni, Tulang Besi nak tanya, adakah mereka telah melihat jam tersebut?

Pernahkah Eskay menunjukkan kepada umum jam OMEGA yang Eskay dakwa ada di dalam simpanan beliau yang didakwa milik Anwar Ibrahim itu?

Mengikut sumber Tulang Besi, sebenarnya Eskay ada DUA jam OMEGA milik Anwar. Gambar jam-jam tersebut adalah seperti berikut:





Lawa tak jam-jam milik Anwar Ibrahim ni

Tulang Besi


Share on whatsapp

13 comments:

  1. Aku suka ko Tulang Besi..orang yang buat buat BODOH..kena layan macam orang betoi2 bangang...lembUMNO katakan..makan rumput ajerlah keje nyer..

    ReplyDelete
  2. Kah kah kah...

    Lawak... lawak...

    Aku harap LEMBU2 UMporNO puas hati dengan jawapan TB.

    Kah kah kah...

    ReplyDelete
  3. UMporNO...kah kah kah..

    bongok nye parti UMporNO ni..makin hari makin nazak...

    ReplyDelete
  4. lembumno ni kalau buat sop sedap ke?

    ReplyDelete
  5. UmPorno,LembuNO,umNGOK..dulu, kini dan selamanya ngok...!!tapi masih tak sedar lagi,mana nak sedar? makan duit haram!!.hahaha..haha.jangan dilayan tulang besi...biar mereka ngok selamanya..hahahaha....ngok!!...

    ReplyDelete
  6. Cantik kan??
    macam setan!!...
    (teringat dialog Labu Labi)

    ReplyDelete
  7. Ingat AllAH = Beriman


    ingat UMNO =sex+fitnah+rasuah+arak

    U=untuk
    M=melayu
    N=no
    O=otak

    ReplyDelete
  8. apalah bodoh betul korang ni...tak habis2 nak gaduh pasal benda taik ni macam....bangsa lain ketawa kan...macam mana lah bangsa melayu nak maju....cuba bawak mengucap sikit...sholat hajat...minta di tunjukkan kebenaran...ni tak...main tuduh2...

    ReplyDelete
  9. Kah kah kah kah .Good joke TB.Mmg patut juak juak UMNO ni dipermainkan begitu.mereka terlalu bodoh utk menilai man yg benar dan salah

    ReplyDelete
  10. Jam OMEGA Anwar Ibrahim ada dalam pajak gadai.....

    http://mulutmelayu-realiti.blogspot.com/2011/04/anwar-ibrahim-pelacur-china-doll-jam.html

    ReplyDelete
  11. Lawak. Siapa yang marah? Yang saya nampak, Azizah yang marah bila wartawan tanya.

    Kalau Mahathir ada juga jam tu lagi best. Sekurang-kurangnya Anwar tak boleh pi hong kong untuk cari ganti untuk kelentong sebab ia limited edition.

    Mungkin si Tulang **** akan kata Mahathir volunteer jam dia untuk nak fitnah Anwar. Tapi kalau Mahathir tunjuk jam omega dia dan tiba-tiba polis pun tunjuk jam omega yang sama dalam simpanan mereka, then check mate.

    Lemah sungguh analisa Tulang ****. Mungkin sebab terlebih spin.

    ReplyDelete
  12. kan kan kan...madey tunjuk jam omega dia, polis pun tunjuk last sekali anwar pun tunjuk....hahaha sape check mate?. bodoh punya umno

    ReplyDelete
  13. kesihannnnnnnnnnya rakyat 1Malaysia sentiasa diperbodohkan oleh UMNONGOK...dan BEND dgn kisah liwat, kisah prono, kisah jam OMEGA.... dlm diam2 harta negara kita kena rembat kena baham, lingkup.... semua rakyat yang kena tauggung.... Tu pun masih tak serik2 lagi ker!!!!!! apa nak jadi negara 1Malaysia pada 2020... jawabnya dua dua KOSONG.... KONTANG BEB.............. KERING

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.