Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Tuesday, April 5, 2011

Lagi Bukti si "Perut Buncit" Bukan Anwar

Juak2 UMNO yang datang ke blog ini menyatakan mereka tidak nampak perut buncit dalam gambar yang Tulang Besi keluarkan semalam. Maka, Tulang Besi telah memberi outline kepada gambar semalam yang menunjukkan perut buncit tersebut.

Geng Rahim Thamby Chik sengaja edit video tersebut untuk tidak menunjukkan perut lelaki di dalam video tersebut. Hanya gambar lelaki tersebut berkemban dalam tuala sahaja.



Bagi Tulang Besi juga, dahi pelakon video blue Rahim Thamby Chik ini jendul dia lebih besar dari Anwar Ibrahim



And here is the rest of it.

13 comments:

leekonyou said...

05 April 2011
Kes Bunuh Murid: Oh, sekolah PAS rupanya!
KANGAR: PAS Perlis memohon maaf kepada rakyat Malaysia berikutan kematian seorang pelajar tujuh tahun kelmarin yang dikaitkan dengan tindakan hukuman seorang ustaz di Sekolah Rendah Islam Al Furqan kelolaan parti itu di Jejawi dekat sini.

Pesuruhjaya PAS Perlis, Hashim Jasin, berkata pihaknya juga memohon maaf kepada guru berhubung peristiwa yang telah mencalar imej dan persepsi umum terhadap warga pendidik.

Selanjutnya, sila klik pautan ini: PAS mohon maaf kematian Saiful Syazani
Sumber: Berita Harian Online

KAMI: Insiden yang mencalar kredibiliti pendidik. Malang sungguh kepada seorang pendidik yang sanggup bertindak kejam sedemikian. Patutlah pendidiknya boleh bertindak sebegitu. Tengoklah siapa pengelolanya.
Anda mungkin juga meminati:
Selangor Oh Selangor......Pindaan Gagal
Siapa betul, siapa tipu?
Singh is KING... !!!!
Gelak Tawa Riang...
LinkWithin
Di karang oleh aL-MaRBaWi pada 7:45 PM
Email This BlogThis! Share to Twitter Share to Facebook Share to Google Buzz
Label: Berita, Isu Semasa, PAS

Anonymous said...

Oi jendol.. ko tgk rambut dia.. ko tgk betul2.. jendol le ko :P

Anonymous said...

knape rambut ngn kpala anwar macam rmbut samy velu je..haha

Anonymous said...

cakap lah apa pun nak cakap,,sasunggohnya inilah pertunjok dari apa yg disembahyang hajat tempoh ari,,,allah itu maha adil,maha penyanyang dan juga maha pemurah,,,,

Anonymous said...

maleh teman nak komen dah.. sbb rakyat dah tahu dah siapa anwar..
TB ko spin lah mcm mana pun.. teman tak kisah.. penyokong anwar pun dah tahu.. cuma nak terima atau tidak jer.. lantak kome la yop..

Anonymous said...

Adabaki 18 minit lagi...relaxlah bro....slow slow kita tengok nanti....dgr ceritanya ...balance klip tu bakal di siatkan dlm youtube part by part...jadi jgn kita melatah....bila kita tengok part yg betul betul mengadap muka si anwar then baru kita buat kesimpulan.....tungguuuuuuuu.....climax nya belum lagi......sabar bro...

Tulang Besi said...

Saya tak sabar nak tengok yang 18 minit lagi. Yang ada ni pun kena sunting habisan2.

Tak berani pulak ditunjuk adengan di mana lelaki tersebut MEMBUKA TUALA nya?

Takut orang nampak lagi jelas perut boroinya ka???

Anonymous said...

as-salam...
kenapa najib dfitnah dengan zaina zain la..altantya dan macam2 lg xcakap pon pasal fitnah2..xcakap pon pasal 4 saksi...photo pon bukan asli superimpose oleh kafirun tian hua( kalu ikot islam ni wajib kene ..)ada tak dewan ulama PAs keluar fatwa? kenapa time anwar baru heboh pasal 4 saksi la fitnah la... boleh tak ulama PAS pendapat yg adil? yg haq jgn ditutup dengan kebatilan.... pd 1998 mat sabu n karpal sing yang heboh pasal sex anuwar smpai dorng panggil anuwar aljuburi tak pula di sebut 4 orng saksi n fitnah? boleh ulama huraikan... harap siar post sy demi kebenaran dan menjunjung keadilan demi ALLAH..ikepilla

Anonymous said...

perut buncit..oh ya..najibai pun perut buncit jugak..f*ked face muhyuddin pun buncit..antara najibai dan f*ked face,siapa agaknya jadi stunt man?

Anonymous said...

kulit cerah,perut buncit..mm..ini semua point ke arah najibai..kahkahkahkah

Anak Perelih said...

isu najib dan ziana zain ni dah lama dah.. Anwar masa tu TPM... dan timbalan presiden UMNO... mungkin ikepilla masih bawah umur lagi masa tu... dan org UMNO sendiri yg bukak isu ni dulu... biasa le pemilihan UMNO... lagi teruk main kotor/duit dari PRU...

isu altantuya dgn Najib tu.. itu berdasarkan akuan bersumpah PI Bala yg la ni lari keluar negeri kerana takut.. dan dia dibayar oleh Rosmah menerusi saudagar karpet utk buat akuan bersumpah ke 2... kes ni tak settle lagi... lagipun besar ke pengaruh Razak baginda sampai boleh mintak 2 polis tu letup altantuya?? apa motif polis tu letupkan pompuan tu??? and macam mana razak baginda la ni lepas bebas di England... power sangat ka razak bagiunda sampai rekod masuk immigrasen altantuya dan sepupu dia kena padam sampai nak balik mongolia pun tak boleh... ini fakta dalam mahkamah ni...

Anak Perelih said...

Leekonyou...

jelkes ke PAS walau tak perintah di Perlis dan Malaysia ni berupaya buat sekolah utk didik anak bangsa...? bayangkan kalau perintah nanti... Ada ke sekolah kendalian UMNO??? UMNO dok harap sekolah kerajaan je... yg milik semua rakyat... termasuk ahli PAS.. bukan nak buat sendiri...

kalau ikut hujah ko "Patutlah pendidiknya boleh bertindak sebegitu. Tengoklah siapa pengelolanya."... disebabkan UMNO sekartang ni jadi kerajaan.. maka patutlah kredabiliti sesetengah guru dipertikai sekarang ni kerana pemimpin umno pun ada yg raba pompuan di Havana club, yg letup pompuan mongolia dan yg rogol budak bawah umur...

Anonymous said...

Haru biru malaysia ku tercinta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.