Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, April 6, 2011

Lelaki Dalam Video BLue Rahim Tiada Janggut. Anwar Ada Janggut



Terima kasih diucapkan kepada blogger Jeminghasan di atas analisa yang cukup bernas.

Cabaran kepada semua juak UMNO dari Jeminghasan:


Jika orang Umno atau sesiapa yang mempercayai video itu, sila jawab soalan saya, bagaimana DATO SERI ANWAR IBRAHIM menambah bulu janggutnya pada 22hb April itu.

3 comments:

Anak Perelih said...

dan lihat pada saat ke 30-35.. lelaki berbaju tu click something kat remote yg menghala ke kamera sedangkan TV berada di kanan kamera .. sebab pada minit ke 1:19 - 1:26 lelaki bertowel menggunakan remote tv yg menghala ke kanan kamera.. nampak cahaya TV di towel....

dan cuba baca analisis ni....
http://www.kedahlanie.info/2011/04/bukti-ni-bukan-dsai-datok-t-penipu.html

Anonymous said...

Tu dia. Hari tu kata gambar tak jelas. Muka tak nampak, tapi hairannya jangut lebat kiri kanan pun dia boleh nampak. Tapi muka dia tak nampak.

Anonymous said...

Tengok dari gambar dikiri pulak nampak macam muka En Nazri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.