Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, April 6, 2011

Nasri Aziz, Pegi Jaga Moral Anak Dia Dahulu. Jangan Sebuk Pasal Video BLue Rahim Thamby Chik

Video Blue Rahim Thamby Chik tu kabur dan hitam putih. Kalau masuk mahkamah pun siang-siang tak lepas (kecuali mahkamah Malaysia yang hakim boleh kena beli). Bagi sesiapa yang siuman, siang-siang mereka dah tolak.

Apasal kita nak buang masa tubuh Suruhanjaya Siasatan Diraja? Nazri Aziz ni katanya peguam. Saya nasihatkan Nazri ambik degree lawyer dia dan buang ke Sungai Kelang.

Ni kerja bodoh namanya, kerja buang masa.

Kalau gambar tu terang macam gambar anak Nazri Aziz ni, bolehlah kita tubuh Suruhanjaya Diraja:



Nazri juga kata Kak Wan Azizah tak layak untuk menilai kandungan video blue Rahim Thamby Chik itu. Namun, kita nak tanya Nazri, dia dah pernah ke lihat seluruh tubuh Anwar Ibrahim?

Sapa lagi yang boleh menjadi saksi yang paling baik di dalam menilai

3 comments:

Anonymous said...

kenapa!!! tak percaya?.. hehehe..
takut ke kalau tubuh Suruhanjaya Diraja.. apa nak takut.. bkn ANUar dlm video. filem 'anu dlm botol' ada ler.. hehe..
Bkn apa.. nanti kalau polis yg siasat video tu.. kata ada konspirasi lak.. baiklah tubuh kan Suruhanjaya Siasatan Diraja..
Bukankah selama ini puak PR yg suka suruh tubuhkan Suruhanjaya Siasatan Diraja.. Teoh Beng Hock laa... BANYAK LGI LAH.. tapi napa kali ni menolak lak yer... pelik gak..

hasilox said...

Yang ini jelas hingga boleh kira bulu tak siasat lagi? lol

http://malaysian-scandals.blogspot.com/2009/03/datuk-seri-nazri-caught-naked-with.html

Anonymous said...

Dear Annonymous,

You dont understand annonymous, when and on what ground the SJD should be used in the first place. Amwar's case is very straight forward, 1st. arrest the showmasters as the law is crystal clear on this issue. Then setup a panel of specialists comprising of locals (if any, not half-past six neither, nor non-credible ones such as Mr fix-it), and foreign expert to verify the video. We need foreign experts on the panel, based on the facts that the power in current sitting seems to be impartial. This argument is based on the facts that these showmasters are enjoying immunity. Should have done it long tome ago and get it over with. Why prolong the issue and put it on the U-tube? If you want it for public viewing just duplicate it and make it available to the street peddlers the love it and many too want to verify it themselves. Hurry please, we are waiting.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.