Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Monday, April 4, 2011

Perut Buncit: Sah Orang Dalam Video Itu Bukan Anwar Ibrahim (Dengan Gambar)



Gambar di atas diambil dari video blue tajaan Rahim Thamby. Orang yang Rahim tuduh sebagai Anwar dalam video tersebut mempunyai perut yang buncit. Malangnya, Anwar Ibrahim tidak berperut buncit.




Lebih2 lagi Anwar ada bukti sedang mengemaskini akaun Twitter dan Facebook beliau pada jam 1040 malam. Adengan seks di dalam video blue Rahim tersebut dikatakan berlaku antara jam 1020 malam sehingga 1045 malam.




And here is the rest of it.

6 comments:

Anonymous said...

Wah,,, Anwar ada six pack!!! bravo.

Nak buncit macam tu sekejap je. Makan Nasik Arab kat Hadramaut . ( in fact just across Lanson Place!! )

Nak kempis pun senang. Puasa sehari dua atau diet.
Kau nak bodohkan sapa?

Lu gi cek talipinggang dengan dengan saiz seluar.
Mesti ada few sizes - untuk masa buncit, dan masa kempis.

Ada banyak lagi gambar Anwar yang buncit sikit kat court. Keh! Keh! Keh!

Anonymous said...

apa2 jer lah... setiap org punya pendapat masing2 setelah menonton video klip tersebut. yg pasti muka sama mcm saya.. tapi perut bukan mcm perut saya.
sepatutnya TB tunjukkan potongan lampiran Tweeter sbb Anwar sdg Twett.. bknnya lampiran FB.
tp kedua2 Tweeter n FB mmg menunjukkan Anwar hilang dua jam. Hilang bersma jam Omega.

che ibrahim said...

orang umno ni kerja2 macam ni memang dia mudah percaya sebab bagi mereka betina,zina,arak dan seumpamanya tu dah jadi perkara biasa,makin tinggi tahapnya buat maksiat makin tinggilah sanjungannya,kalau kerap ke masjid mereka akan disindir...alim nampaknya,,macam orang pas ke??

Anonymous said...

Nak percaya siapa ?

Nak percaya Trio T dengan video lucah ini atau

Nak yakin dengan Al-Quran dan Mufti.

Jangan kerana santan, badan binasa.

Semua akan mati dan akan di balas.

Menuduh orang berzina tanpa saksi empat orang, hukumnya Qazaf. 80 kali sebatan.

Kalau tidak kena di dunia, confirm akhirat sana.

Anonymous said...

Menuduh datok najib terlibat dlm pembunuhan antantunya tanpa saksi dan bukti apa hukumnya...menuduh dato najib berzina dgn ziana zain di port dickson tanpa 4 saksi apa hukumnya....inilah inai dalam ceramah PAS dalam tahun tahun mutakhir ini....sekarang baru nak sebut soal saksi utk kes anuar....LU aPA HAL....

Anonymous said...

anon 9.08... jangan nak buat 'naive' plak. Kes khalwat najib tu disorok sehabis sorok... yg tau & ada buktinya si Isa .....; tu sebab najib tak boleh dibuang dia..malah dinaikkan lagi..terhutang body katakan...lagipun it was the talk of the town masa tu lagi. Ada salah seorg ahli keluarga penolong pendaftar mahkamah syariah tempat najib didakwa cerita:
'semasa kes khalwat Najib dgn Ziana kebetulan adik saya jadi pendaftar Mahkamah Syariah di Seremban... baru lepas grad ... pada masa tu.

Dia pun tahu kes tersebut... semua diarah off record oleh Isa ..... pada masa tu...

Bila jumpa dia... saya cuba korek-korek, dia pun takut nak beritau sbb baru keja kat Mahkamah Syariah... akhirnya pecah rahsia jugak.

Kes Najib dan Ziana ditangkap khalwat adalah benar, cuma nak tuduh lebih dari tu saya tak berani sbb tak nampak.

Cuma, bila berdua-duaan dlm bilik oleh bukan mahram faham-faham ajelah... ia sesuatu memalukan kpd seorang pemimpin tertinggi negara. Apatah sekali-sekala bercerita bab moral dan bab Islam, malah pernah perlekehkan ulamak...'
Hai duduk berdua2an dgn artis plak, lagilah..

kes altantuya pun disorok juga. Wikileaks buat pendedahan..apa najib kata..itu perkara kecil; dia TAK PERNAH lawan macam Anwar lawan kes pertuduhan atasnya. Lagi satu.. altantuya dibunuh dgm bom C4, yg boleh ditandatangani keluar oleh seorg MENTERI; check tengok sapa menteri pertahanan masa tu. Lagipun, R. Petra juga buat SD melibatkan najib dgn altantuya ni, tapi pasal dia umno, mana ada siasatan pun. Tu lah umno... salahguna jentera kerajaan a.k.a rakyat utk tutup najis depa. Double-standard, pilih kasih.. samalah dgn kes hassan omar (MB selangor dulu), kes rahim tambi.. tu sebab peguam negara tu tak habis2 tempoh dia.. dia pandai jaga seluaq org umno. Depa ni (pemimpin umno) tak berani nak pertahan pertuduhan atas mereka... habis2 resign atau bagi tekanan suruh org bawah 'cover' taik minyak depa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.