Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Monday, May 9, 2011

Blogger Bigdog Rupanya Pemuja Dr Mahathir

Malaysia digegarkan oleh "pendedahan" seorang blogger bernama "Bigdog" kononnya ada konspirasi mahu menukar agama rasmi Malaysia dari Islam kepada Kristian. Gambar di bawah Tulang Besi dapat dari Facebook. Rupanya, beliau ini pemuja Dr Mahathir Mohammad Iskandar Kutty.

Tak heranlah kita. Tokoh pujaan dia kaki menipu. Dia pun apa kurangnya. Pendek kata kalau dah masuk geng Mahathir, memang konfirm penipu.

Adapun, kalau nak marahkan usaha kristianisasi, maka mulakan marah kamu kepada Muhyiddin Yaasin. Ini kerana sewaktu Muhyiddin menjadi MB Johor, beliau telah menukar hari cuti umum dari hari Jumaat kepada hari Ahad.


Share on whatsapp

3 comments:

 1. "Bigdog" maksudnya anjing besar kuat menyalak, kan? Dia lebih kuat menyalak apabila tuannya berdekatan dan memerhatinya. Sebab dia nak upah daripada tuannya.Selepas menyalak, tuannya berkata"good dog".

  sri hartamas

  ReplyDelete
 2. Tulang Besi kena nyatakan pendirian. Gadai nama Allah kat kristian boleh. Bagi kitab injil dalam melayu boleh. Tapi nak bagi cuti Ahad kat kristian tak boleh. Ni tiba-tiba bila ada orang dedah rancangan kristian nak tawan Malaysia, TB pulak yang melenting.

  ReplyDelete
 3. sekadar pandangan tambahan kepada isu yang dibawa http://anotherbrickinwall.blogspot.com/2011/05/where-everybody-miss-plot.html

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.