Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Tuesday, May 10, 2011

Laporan Polis: Disyaki Ada Usaha Mencedera Anwar Ibrahim

NOTA EDITOR: Berikut adalah siaran media dari PKR

LAPORAN POLIS OLEH PEMANDU PRIBADI DATO SERI ANWAR IBRAHIM

Pemandu peribadi Dato' Seri Anwar Ibrahim selama 28 tahun, Sdr Abdullah Sani bin Haji Said akan membuat satu laporan polis di Balai Polis di Merchant Square( bersebelahan Ibu Pejabat Parti Keadilan Rakyat, Merchant Square)pada jam 3.30 petang, hari Selasa, 10hb Mei 2011. Beliau membuat laporan itu kerana mengesyaki ada usaha jahat pihak tertentu mensabotaj kenderaan yang biasa digunakan untuk membawa Dato' Seri Anwar dan keluarga. Malah satu kemalangan telahpun berlaku pada 19 hb April 2011 yang lalu. Pohon pihak media hadir membuat liputan. Kerjasama pihak anda amatlah dihargai. Terima kasih.

14 comments:

Anonymous said...

Parti yang layak memerintah negara pada masa akan datang adalah Parti Gabungan PAS, PKR & DAP ( PAKATAN RAKYAT ).

Sila Promosikan Halaman Ini. Cadangkan pada rakan-rakan anda ok !!!
Description
Himpunan Rakyat Malaysia Yang Mahukan Pakatan Rakyat Memerintah Malaysia Pada PRU Akan Datang. Tumbangkan Barisan Nasional & Gantikan Dengan Pakatan Rakyat.

antahberantah said...

Sokong 240 persen. Ibarat pelepah pisang tua, tak luruh2 liat sangat.. justifikasinya kita rentap aje. Gantikan BN dgn PRakyat...aman, tenteram dan selesa RAKYAT.

Pandi said...

Sapa nak cederakan orang sakit tu. Dah nazak nak mati tu, biarlah dia mati sendiri...

tok ayah said...

bila hujah tidak dpt di lwn dgn hujah.........
maka lahir lah orang-orang bodoh dan bangang mempraktikan amalan bodoh dan bangang itu sendiri.....

sabotaj sama saja dgn khianat....suatu amalan bodoh dan bangang dari puak bengong dan muflis idea........

jngn anda jadi mcm mereka......

Anonymous said...

ALJUBURI
Hehehe...konspirasi tertinggi BN utk membunuh Anwar...hahaha..lucu babe...Kalo nk Anwar mampos , da mampos da masa kena inject arsenic, inject HIV masa dlm tahanan dulu...hehehe..konspirasi yg membawa kepada penatrasi dan ejukalasi..huahahaha...tapi aku rasa kalo Anwar mampos accident pon juak2 PR akan kata konspirasi BN gak..huahahaha..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

teringt aku masa aljuburi buat cerekarama yg ada org nak bunuh dia, masa sialjuburi ni berlindung di kedutaan Turki.. hhehe.. ni cerekarama siri ke2 la pulak.. bila dia terasa semakin nazak.. hehe.. tu belum pasal arsenik lah.. hiv lah.. ayoooyoo.. SIVAJI..

Anonymous said...

Tulang **** diam diam tak lepas posting yang dia rasa akan mendedahkan pembohongan dia.

Kalau betul telus, kenapa Tulang **** diam-diam padam posting orang? ha ha. Nampaknya Tulang **** takut kat pembohongan dia sendiri.

andi said...

agak2nya senang eh nak sabotaj break klip tu???

Anonymous said...

hanya orang bodoh dan biol macam tulang babi ni aje yang akan sembah anwar ibrahim...suka hati kau lah tulang babi...kau nak sembah pokok ker...anwar ker...kalau kau nak sembah china doll pun tak apa...ikut suka kau lah...

Anonymous said...

Bila putus asa fitnah tak jadi apa boleh buat. Sebab depa kata parti UmporNo@Amco pati PUNDEK PANDI KUTTY. Kerja 24 jam siang malam asyik tipu melayu. Sapa2 yang masih menyokong mereka ni samalah seperti tunggul yang dah mati. Tidak mendapat hidayah. Cuma mendapat bisikan Syaitan dan Dajjal.

AtasPagarBesi said...

TULANG BESI

Apa jd dgn tuduhan DSAI diracun Arsenik dulu? Sampai la ni sehat walafiat. Jugak tuduhan kerajaan BeEnd suntik HIV? Sehat jugak sampai la ni. Lama betul dua2 virus ni nak tunjuk hasil? Berapa lama lagi baru nampak hasil? Tunggu sampai TULANG BESI tumbuh tanduk ke? Letih nunggu ni nak tgk kekejaman kerajaan BeEnd yg zalim katanya mcm Firaun....Tlg jwb TULANG BESI.............

Anonymous said...

Tuan HAJI TB..Assalamualaikom semua penyokong PR dan Umno/BN/APCO.

siapa kawan anwar yg bagi pinjam kereta tuh?

Aku sokong polis siasat perkara tuh.

Penyangak UMporNO dah tadak hujah untuk stop kemaraan Anwar dan PR .

Ularmak UMporNO pun cakap tak patut aibkan Anwar.

Nkorang lebih agaknyer lebih alim dari si fathul ke?

Patut ler Mat Maslan sendirik cakap Umno dah tinggal seluar dalam dan dua kali BODOH.

parpu toseh sg buloh.

Anonymous said...

Saya pun setuju dengan teori ni sebab mereka yang nak cederakan Anu war ni nak pastikan dia tidak balun bontot orang , amoi cina dan bini azmin lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.