Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, June 15, 2011

Hukum Perhimpunan BERSIH 2.0 Adalah HALAL - Ustaz Zaharuddin TV9

Sejak akhir2 ini, di dalam ketakutkan mereka terhadap Perhimpunan BERSIH 2.0, blogger2 dan juak2 UMNO telah mengeluarkan fatwa bahwa Perhimpunan BERSIH 2.0 ini hukumnya HARAM.

Sila ikuti penjelasan dari Ustaz Zaharuddin Abdul Rahman di bawah:

6 comments:

serenity9260 said...

yeah,itu dia.mana salah nak cakap perkara yang kita xpuas ati.bukan wat mudarat pon


Ni best bro!!!
Cool Aje:Pejuang Libya Menggunakan Barang Buangan Untuk Mencipta Mesin Perang Seperti Machine Guns!!

Sejuta Trafik Ke Blog Anda!

Anonymous said...

memang lah halal tapi ada dalam quran tak??? kalau tak sia-sia aje 30 tahun...macam negara islam memang halal pun bukannya haram tapi hadi mat jenin tu kata negara islam tak ada dalam quran...bukan apa cuma concern aje kat malaun-malaun bodoh yang nak buat perhimpunan tu...ialah buat benda yang tak ada dalam quran...tapi kalau nak buat jugak, aku tak kisah ikut suka mak bapak kau lah...ustaz zaharuddin tu join sekali ker??? jangan cakap aje pandai ustaz tapi sebenarnya tin kosong aje...

V7 said...

aku rasa ustaz nie orang umno...dia saja cakap halal supaya ramai malaon-malaon pas datang pada hari tu dan senang lah polis tangkap semua malaon-malaon tu...terutama sekali si tulang babi (TB) nie...supaya polis boleh tangkap dia dan sumbat dalam lokap...biar padan muka dia...

lepas tu, TB (tulang babi) tak boleh lah berblog lagi dan pengaruh pas akan kurang sebab tulang babi dah masuk lokap...tu lah sebenarnya konspirasi umno...ha..ha..ha..

dan lepas tu umno akan menang lah pru-13...ha..ha..ha..

Anonymous said...

ape yg UMNO takut sgt ngan bersih ni....bengap btol la..

kesian pecacai2 umno...mesti xnampak ape yg berlaku kt dunia arab...

Mubarak yg hebat pun boleh ditumbangkan, nikan lak UMNO...alahai UMNO..umpama cicak mengkarung je...

sampai saat, UMNO akan ditumbangkan secara hina...cukup la ckp bela Melayu lebih 50 tahun, tp Melayu yg merempat di bumi sendiri...

Anonymous said...

u jer merempattt kami tak merempat..

Anonymous said...

aku nk ckp skit..nie blog utk anti pemerintahan korup..klau korg sokong UMNO..boleh blah ye..guna akal la..media skrg ne cter pasal UMNO UMNO UMNO..mne pegi cter psal PKR PAS sume..?bleh jwab..?cuba korg tgk blik objektif bersih.. jgn maen tuduh org bukan2 smpi hri ne ko sedut oksigen free..npe negara ne plak pandai2 nk wat cukai sendiri..?mcm la sume benda ne die punya..fkir blik sapa yg punya bumi ne..guna akal..jgn guna nafsu..guna nafsu mmg binasa "bangsat2" yg ada kt malaysia ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.