Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Friday, June 3, 2011

Tahniah Muslimat PAS. Bersihkan Musimat PAS Pusat dari Unsur "PERPADUANG"

Syukur Alhamdulillah. Saya tengok line-up Muslimat yang baru ini dari Ketua sampai ke AJK boleh dikatakan tiada yang pro PERPADUANG. Semuanya dari kalangan yang anti PERPADUANG ataupun BUKAN PERPADUANG.

Cuma yang sedihnya Pemuda PAS. Habis Pemuda PAS dikuasai GENG PERPADUANG. Alamatnya, 2 tahun ni Pemuda PAS hanya akan terus mandum dan reput macam sebelum ni.

Line up hampir kesemuanya Ustaz. Kuat berceramah je la. Alamat lepas ni tiada sapa yang nak pegang lujnah, buat kerja di lujnah dsbnya.

Pemuda PAS jadi Dewan Ulama yang kedua lah nampaknya

Tulang Besi

Share on whatsapp

3 comments:

 1. Hebat2, yang ekau kalut pasa apo, ikut pemudalah dia nak pilih sapo jd ketua, pemuda yang macam ni lah baguih umno nak tipu. Nama macam hebat "Pemuda PAS" tapi pemikiran standard pemuda UMNO cawangan

  ReplyDelete
 2. Setakat melalak dalam blog, bukan semua pemuda PAS membaca blog. Maklumat tidak akan sampai kepada mereka untuk berfikir.

  Pemilihan sudah berlangsung dan keputusannya sudah muktamad. Ketua, timbalan ketua, ahli jawatankuasa semuanya sudah diiktiraf sebagai barisan kempimpinan 2011-2013.

  Pemilihan ini adalah untuk membentuk satu gandingan mantap mempertahankan maruah ahli, pemimpin dan parti PAS serta bersedia untuk menjadi parti dominan menguasai putrajaya.

  Sekarang masa untuk perancangan dan tindakan yang akan dilaksanakan menjelang pilihanraya ke13.

  Diharap keberanian pemuda PAS tidak ikut jejak langkah seperti pegawai JAWI, JAIS, kerja yang disukai ialah skodeng....bab remeh temeh diperbesarkan, bab yang bersangkutan dengan perundangan semuanya jadi bacul, bangang dan bisu.

  Sekiranya ada diantara pemimpin dari kelas pemuda PAS ini masih lemah tenaga batinnya..... maka perwakilan yang mesti dipersalahkan dan dipertanggongjawabkan....

  ReplyDelete
 3. jgn terlalu cepat memberi penilaian tentang Kepimpinan PEMUDA PAS YG BARU....kita tengok dulu adahkah mereka seagresif Bro Mat sabu..satu lagi silap perwakilan sendiri masa mesyuarat agung yg lalu tidak mencalonkan org lain utk lawan Nash Tantawi..

  ahli PAS Kawasan W.MAJU

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.