Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Monday, July 11, 2011

Setelah di penjara, difitnah, dipukul sekarang ni diluka pula

Lepas ni tak tau apa lagi yang mereka hendak lakukan pada Dato'Seri Anwar Ibrahim?


8 comments:

Anonymous said...

kahkahkahkah. Dulu citer nak kena kena suntikan virus HIV la, arsenic la, sakit tulang belakang la and now citer ni pulak. Agak-agak la kalau nak tipu rakyat pun. Nak buat citer bohong pun, tgk-tgk la dulu. Rakyat bukan bodoh.

Anonymous said...

Terbaik punya depan kamera.....semoga cepat sembuh..jangan pulak nak tangguh kes dimahkamah dah la..baik punya alasan...jangan berumah ditepi pantai kalau takut dilanda ombak.

Anonymous said...

kah..kah..kah..apa lagi bagi jer china doll kulum kote bengkok anwar ni...dah tentu dia sihat balik...
Ini plan dia la nak pi luar negeri...dah lama x servis la kan...

kah..kah..kah...anwar pandikutty mmg pelakon terhebat....kalah sivaji the boss...

unanjaga said...

Ada yang setengah nya bercakap dengan sedap hati dan mulut sahaja, apa pun yang berlaku itu sebaiknya minta lah kepastian dari doktor yang merawat Anuar itu, minta penjelasan dari mereka apaka betul kecederan yang berlaku?.Kita perlu jadi rakyat yang matang dalam membuat apa jua ulasan.Seluruh perlakuan kita semasa hidup ini akan pasti dipertanggung jawabkan kembali pada penghidupan hari akhirat.

UMproNO said...

Mudah2an DSAI akan cepat sembuh...dan kita akan teruskan perjuangan menentang UMproNO zionis...LAWAN TETAP LAWAN...ALLAHUAKBAR..

Anonymous said...

Unanjaga betul kamu cakap itu, tapi yand sedihnya raykat tunggu di luar and dia tunggu di bilik hotel 5 star dia.Kalaulah nak bersama raykat bukan di tempat hotel di jalan seperti kita semua. tapi siapa yang nampak dia kena cerdera semuanya ahli partinya bukan raykat ( orang biasa yang bukan member PKR)siapa siapa jawablah

Anonymous said...

http://english.aljazeera.net/indepth/inpictures/2011/07/201179124249763194.html

Check out this picture where anwar is just fine even his bodyguard are hurt in the face.....

Anonymous said...

The anjing pariahs of brian dead UMNo pookitaik haramjadahs wanted to assassinate Anwar,Khalid Samad,and Mat Sabu.Nasib baik,Anwar's body guard was on the line of "fire" and took a direct hit(on his cheek bone,I think) which was aimed at Anwar's head.Najubori is continuing his mentor ie pukIMMA pandy Kutty Mahataik policy.But Najubori's days are numbered,thats for sure.He and the whole mentally bankrupt cacat celis UBN is waiting for Aum Shanti plus Al Fatihah prayers followed by semburan air kencing frm the publik on their kuburs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.