Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Thursday, August 18, 2011

Doa Laknat Tulang Besi Ke Atas Papagomo Di Hadapan Kaabah

NOTA EDITOR: Sempena skandal PAPAGOMOGATE yang telah memalsukan dokumen kerajaan, sempena repot polis yang telah dibuat oleh pegawai2 MBPJ terhadap beliau dan rakan-rakan, sempena saman yang berjumlah berjuta-juta ringgit ke atas beliau dan rakan2 beliau, Tulang Besi berhajat untuk membawa semula artikel berkaitan doa laknat Tulang Besi ke atas mereka yang terlibat dalam skandal ini.

Perhatikan dari TWEET Papagomo dibawah nama blogger2 yang terlibat di dalam menyebarkan dokumen palsu ini:

KLIK IMEJ

Perhatikan juga nama-nama yang disebut dengan jelas oleh Tulang Besi di hadapan Kaabah supaya mereka ini dilaknat Allah SWT kerana menyebarkan fitnah serta mempermaikan hukum Allah SWT terutamanya hukum Qazaf:


Ya Allah, Tuhan Semesta Alam,Kau turunkan bala Mu kepada blogger2 UMNO seperti Papa Gomo, ParpuKari, Ruang Bicara Faizal dsbnya yang telah sewenangnya melakukan Qazaf, berdusta dan menghina hukum Mu. Ya Allah, di hadapan Kaabah Mu, aku memohon supaya kau menurunkan bala bencana ke atas mereka seperti bala yang Kau pernah turunkan kepada kaum Nabi Nuh dan kaum Nabi Lut. Aminn!!!

Adakah ini bermakna doa Tulang Besi di hadapan Kaabah yang mulia dan suci sudah semakin dimakbulkan Allah SWT? Amin ya Allah Amin!!!

Natijah dari tindakan jijik mereka2 ini adalah mereka mungkin di dakwa di mahkamah serta dipenjara atau didenda kerana memalsukan dokumen kerajaan.

Selain dari itu, mereka mungkin akan muflis kerana disaman Khalid Samad, Elizabeth Wong, Nik Nazmi serta Teresa Kok. Ertinya, mereka akan habiskan sisa-sisa hidup mereka sebagai muflis.

Sebelum saya lupa, pada puak2 ni, Tulang Besi telah acap kali mengingatkan mereka berkenaan hukum Qazaf dan betapa mereka telah melanggar hukum ini serta menghinanya.

Namun, ingatan Tulang Besi tidak pernah diendah. Mereka terus mempermain-mainkan hukum Allah dan menghinanya.

Maka doa diatas telah dibuat sebagai menyelamatkan umat Islam di Malaysia dari dibala kerana membiarkan hukumNya dipermainkan sewenangnya oleh Papagomo dan rakan-rakan.

Inshaalah, kita nantikan penghujung senario ini. Inshaalah, doa Tulang Besi dihadapan Kaabah akan dimakbulkan Allah SWT. AMIN!!!!

Tulang Besi

ps Artikel doa laknat depan kaabah Tulang Besi boleh dibaca di bawah:Malaysia Waves: Doa Laknat Untuk Blogger2 UMNO Di Hadapan Kaabah


Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada pembaca-pembaca Malaysiawaves sekelian.

Tulang Besi tidak mengupdate blog untuk jangkamasa semingu sebelum ini kerana Tulang Besi pergi menunaikan umrah di Mekah.

Peluang mengerjakan umrah telah digunakan Tulang Besi untuk membuat SUMPAH LAKNAT kepada blogger-blogger UMNO kerana perbuatan mereka menyebarkan fitnah yang melampau.

Dihadapan Kaabahs serta di Bukit Safa dan Marwa, Tulang Besi telah mengungkapkan:

Ya Allah, Tuhan Semesta Alam, Kau turunkan bala Mu kepada blogger2 UMNO seperti Papa Gomo, ParpuKari, Ruang Bicara Faizal dsbnya yang telah sewenangnya melakukan Qazaf, berdusta dan menghina hukum Mu. Ya Allah, di hadapan Kaabah Mu, aku memohon supaya kau menurunkan bala bencana ke atas mereka seperti bala yang Kau pernah turunkan kepada kaum Nabi Nuh dan kaum Nabi Lut. Aminn!!!


Tulang Besi meminta para pembaca sekelian turut mengucapkan doa yang sama serta mengaminkannya.

Di bawah, adalah gambar Kaabah yang terbaru untuk tatapan para pembaca sekelian

Tulang BesiShare on whatsapp

2 comments:

  1. kita tunggu dulu, siapa yang akan dapat bala...sesungguhnya Allah SWT maha mengetahui dan maha melihat

    ReplyDelete
  2. SEMUGA ALLAH MENURUNKAN BALA KEPADA TUKANG FITNAH, ANAK, ISTERI DAN KAUM KELUARGA MEREKA YG MEREKA SAYANG.

    KERANA MEREKA TELAH MENYAKITI MEMFITNAH KELUARGA ORG LAIN.

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.