Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Friday, August 26, 2011

Fitnah#2: Sampel yang Diuji Jabatan Kimia TIDAK SAH

Mengikut kenyataan pakar Genetik Australia Dr Brian McDonald di mahkamah semalam, sampel yang diuji oleh Jabatan Kimia untuk menuduh Anwar meliwat Saiful.

Sampel inilah yang telah diuji Jabatan Kimia yang membawa kepada kenyataan Jabatan Kimia bahawa terdapat air mani Anwar dalam jubor Saiful.

Mengikut Dr McDonald, sampel tersebut tidak sah akibat kerosakan. Hujjah Dr McDonalds adalah seperti berikut:

1.0 Sampel itu diuji oleh Jabatan Kimia lebih dari 90 jam selepas kejadian. Mengikut pengalaman Dr. McDonalds, selepas 90 jam, sudah tiada lagi air mani yang wujud di dalam sampel tersebut. Bagaimana Jabatan Kimia boleh menjumpai air mani Anwar dlm sampel tersebut?

2.0 Sewaktu sampel disimpan oleh Polis, (DSP Prirera) sampel tersebut tersimpan di suhu bilik. Ia berada di dalam simpanan polis Bricksfield selama lebih 43 jam. Ini bererti kadar kejatuhan air mani menjadi lebih cepat dari biasa. Hasilnya, pada masa sampel diuji, hampir pasti sampel tersebut tiada lagi DNA yang wujud kerana semua "sperm" telah mati.

3.0 Ahli kimia kerajaan tidak mengikut prosedur apabila menguji sampel yang mengandungi campuran lebih satu DNA. Mereka cuma mengandaikan hanya ada satu DNA padahal fakta menunjukkan terdapat lebih 3 DNA dalam sampel yang diambil dari Saiful. Ahli kimia kerajaan juga dianggap berbohong kerana menyatakan sampel tersebut hanya ada SATU DNA sahaja, padahal ia ada tiga.

4.0 Tarikh sampel diambil dan dilabel juga salah dan tidak dibetulkan sampai hari ini.

5.0 Makmal Jabatan Kimia juga belum mendapat akreditasi antarabangsa menyebabkan keadah yang digunakan oleh mereka tidak selaras dengan standard dan piawaian antarabangsa.

6.0 Dr McDonalds juga berkata, kesilapan2 yang dilakukan oleh ahli2 kimia Kerajaan itu akan menyebabkan pembuangan kerja secara otomatik sekiranya ia dilakukan di Austalia. Ia juga boleh menyebabkan tertuduh dihukum mati atau penjara dgn salah.

7.0 Ada kemungkinan air mani yang diuji oleh Jabatan Kimia itu bukan yang datang dari jubor Saiful tetapi dari sumber lain. Kerana pada waktu air mani itu sampai ke Jabatan Kimia, semua sperm telah mati.
Akhir kata, UMNO beriye-iye ke hulu ke hilir kata ada air mani dalam jubor Saiful Hakikatnya, tidak mungkin JAbatan Kimia boleh menjumpai air mani dalam jubor Saiful berdasarkan kesilapan2 dan kaedah yang digunakan Polis dan Jabatan Kimia yang tidak mengikut piawaian antarabangsa.

Kena tipu lagi kita rakyat Malaysia dgn UMNO.


Tulang Besi

6 comments:

kittykat46 said...

Rata-rata tahu bahawa DSAI macam "Superman", ya....selepas 96 jam, air mani masih kuat...
Lagipun j*bur Saiful bersih, bebas dari bakteria walaupun 36 jam tak buang air besar...

Ini kes yang paling pelik, penuh dengan manusia yang luar biasa....tapi Yang Arif tu nampaknya terima segala hujah Pendakwa.

Anonymous said...

Aku punya theory lain.

Semasa Siful jumpa Dr Pushrawi, air mani sese 'orang' telah dimasukan kedlam dubor Siful dng menggunakan plastic. Itu sebab Siful beritahu Dr Pushrawi dia ditusok dgn plastic object. Air mani 'orang' tu yg diswab olih Dr HKL.

Semasa dipenjara good morning towel yg dipakai olih anwar telah diberi olih polis kepada 'orang' tu untuk dipegang. Sebab tu terdapat 3 dna profiles. Jadi yg dijumpai dan disahkan olih Chemist melayu tu ialah air mani 'orang' tu match dengan 'dna profile' ditowel tu. Walau pun ada 3 dna profile, Chemist melayu tu cakap satu dna profile shj yg ada dan dikatakan Anwar punya.

Ini theory aku lah. 'Orang' tu mesti pegawai polis punya dan ada akses kepada lokap polis dan 'good morning towel' tu. Cuba suruh Rodwan bagi sample darah dia. Match tidak?

Anonymous said...

Hmm liwat dgn plastik tapi ada air mani?

First time dalam sejarah manusia.

teori paling bangang dlm sejarah manusia juga

Anonymous said...

Anon 11.26...anda lagi bangang.tak imaginative lansung.

Anonymous said...

haih ... baru u org tau kerajaan bn tu pandai menipu? terlambat la ... lihat saja progrom PATI, dah siap register lebih 2 juta hari ni dia org naikkan levi kerja .... wkwkwkwkwk ... semua kena tipu. 2juta x RM50 = lihat berapa untung mereka tu.

Anonymous said...

Memang teori paling bangang. Diliwat dengan plastik tetapi ada air mani anuwar?Agaknya air mani Anuwar dijual ditepi jalan atau pasar malam kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.