Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, August 20, 2011

SINAR HARIAN: Masakan Pengundi2 Hantu itu Mahu Mengaku Mengundi Dua Kali.....

DAri pengamatan TUlang Besi, nampak gayanya seperti Sinar Harian diberi tugasan oleh mereka yang berkepentingan untuk membela SPR dan isu2 berkaitan penipuan daftar pemilih.

Sinar Harian yang mula-mula sekali menjumpai Mismah. Hakikatnya, tiada siapa boleh pasti identiti Mismah yang sebenar. Orang yang didedah oleh Sinar Harian sebagai Mismah itu,tiada siapa yang telah membuat ujian DNA bagi memastikan dia itu benar-benar MISMAH. Tidak mungkin kita boleh mengadakan ujian DNA untuk MISMAH kerana tiada rekod DNA beliau yang ada.

Apa yang kita nampak hanyalah seorang perempuan yang memegang MYKAD yang ada nama Mismah di atasnya. Mesin mengeluar MYKAD terletak di tangan yang berkepentingan. Mereka boleh menghasilkan MYKAD untuk sesiapa sahaja mereka mahu.

Hairannya, tiada pula kita Sinar Harian menjawab persoalan2 yang berkaitan dgn Mismah yang masih berlegar-legar sehingga sekarang. Misalnya, bagaimanakah Mismah boleh mendapat PR dalam masa 5 bulan sahaja berada di Malaysia. Tidakah itu satu perkara yang menghairankan serta menunjukkan ada nya pembohongan?

Begitu juga pendedahan Sinar Harian terhadap beberapa orang ahli UMNO yang didedahkan sebagai pengundi berganda. MAsakan ahli2 UMNO ini mahu mengaku mereka mengundi lebih dari sekali?

Tapi tidak apa kerana ada beribu2 lagi contoh yang SInar Harian perlu siasat dan dapatkan penjelasan. Juga, Sinar Harian perlu juga menyiasat mengapa mengapa ada dua nama mereka di dalam Senarai Daftar Pemilih?

Mengapa juga mereka ada dua nombor IC?

Yang itu Sinar Harian terlupa nak siasat. Cuma ambil kenyataan mereka sahaja. Mana mungkin mereka nak mengaku terberak di tengah jalan.

Sekian

Tulang BesiShare on whatsapp

5 comments:

 1. persoalan yang bodoh dan dangkal yang tidak perlu dijawab. Persoalan hanya untuk menutup kelemahan dan fitnah tidak menjadi oleh Pas...

  ReplyDelete
 2. pas dah tahu mereka akan kalah teruk pru 13 nanti...orang islam dah tak sokong pas lagi sebab pas sudah murtad...padan muka pas, akhirnya Allah SWT hina mereka sebegini rupa...

  ReplyDelete
 3. Rahman..masakan rahman nak mengaku dia kaki bohong...

  Rahman buat bohong..logik ke rahman nak mengaku dia bebohong..

  Rahman nampaknya posting ni untuk diri hang la

  ReplyDelete
 4. Itu la dia pembangkang.. Asal Sinar Harian sokong kem dia org je, bukan main lg pencacai PR puji. Baru ni skali kena dh Sinar ni takde kredibiliti la, konspirasi la, hai labu labu..

  ReplyDelete
 5. perangai mcm yahudi

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.