Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, August 3, 2011

"Ya Allah, Gagalkan Perancangan Gunakan PTI dan Undi Hantu" - Sepanjang RamadhanTulang Besi sudah buntu. Tidak nampak jalan lain untuk mengatasi penipuan undi terbaru yang ditaja UBN.

Sehingga sanggup memberi kerakyatan penuh kepada warga asing semata-mata mahu mengekalkan pemimpin2 korup dan berkarat UBN.

Penipuan demi penipuan kononnya mahu menunjukkan Najib disokong rakyat dan mendapat mandat rakyat. Rupanya mandat yang dia dapat datang dari pendatang asing yang terdiri dari Bangla, Myanmar dan Indon.

Itulah dia bakal2 pengundi UBN dan mereka akan berbangga mereka mendapat sokongan padu rakyat Malaysia.

Jadi, Tulang Besi ingin menyeru semua rakyat Malaysia yang berugama Islam, sempena Ramadhan al Mubarak, untuk berdoa dan bermunajat kepada Allah SWT supaya perancangan penipuan ini digagalkan oleh Allah SWT.

Contoh doa yang dicadangkan oleh Tulang Besi adalah:

"Ya Allah, Tuhan Semesta Alam. Hamba mu merintih merayu kepada mu sebagai insan yang kerdil dan lemah. Tunjukkan kuasa Mu, Ya Allah, dengan mengagalkan perancangan penipuan UMNO menggunakan Pendatang Asing dan Pengundi Hantu sebagai pengundi mereka. Turunkan bala Mu sebagaimana Kau menurunkan bala kepada Kaum Add dan Tsamud ke atas ke semua yang terlibat dalam penipuan2 ini. Ya Allah, makbulkan permintaan hamba Mu yang kerdil dan lemah ini"


Kalau ditakdirkan Allah SWT 500k penyokong PR berdoa sebegini, inshaalah, salah seorang yang berdoa itu dimakbulkan Allah SWT doanya dan UMNO akan tersungkur.

Tolong, tolong gunakan Ramadhan yang mulia ini untuk berdoa sebegini setiap hari dalam Ramadhan. Hanya Allah SWT sahaja yang boleh mematahkan penipuan UBN ini. Kita manusia biasa tiada upaya.

Wallahualam

Tulang Besi

Share on whatsapp

2 comments:

  1. satu cara yang ampuh... cari merka ni dan pastikan bahawa mereka akan undi PR, bukan BN.. kalau pakai undi klon pun, kita cari dan kempen supaya mereka pun undi PR...

    ReplyDelete
  2. Kalau mereka takut nak undi PR sebab nanti mungkin diaorang kena hantar pulang ke negara asal, PR patut berkempen supaya mereka ini pangkah semua jadi undi rosak. Ayuh Bapak-Bapak dan Ibu-Ibu sekalian pangkah semua ya, ngak bisa khuatir!

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.