Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Monday, September 19, 2011

Papagomo Palsukan Rakaman Video pula.

Hari itu PapaGomo berjanji hendak bawa bukti Johari Abdul minta RM1juta. Tapi, sampai hari ni takda satu video pun. Kemudian, dia tertangkap palsukan dokumen rasmi MBPJ. Tapi tertangkap sbb dia tak sedar gereja DUMC tu terletak di Seksyen 13 PJ dan bukannya di Petaling Jaya.

Sekarang ni, dia cuba palsukan rakaman video blue tajaan Rahim Thamby Chik pula. Dia dakwa rakaman CCTV membuktikan Anwar adalah pelakyu dlm video seks Rahim Thamby Chik.

Kononnya rakaman CCTV itu mempunyai "time stamp" yang konsisten.

Namun, yang hairannya kenapa baju Anwar boleh bertukar warna dgn sekelip mata mcm tu? Sila rujuk gambar dibawah:



Yang hairannya, dia kerap berkata Anwar kuat berbohong. Namun, yang banyak kali kena tangkap berbohong adalah Papagomo sendiri.

Sampai hari ni dia tidak berani memberi nombor IC beliau kepada Khalid Samad untuk disaman di mahkamah. Itulah bukti jelas betapa pembohongnya Papagomo ini.

Yg jelasnya, manusia di dalam video blue Rahim Thamby Chik itu bukan Anwar tetapi pelakon. Ini kerana bidang tubuh pelakon tersebut tidak sama dengan Anwar. Keluarga Anwar sendiri mengesahkan perkara tersebut.

Banyak lagi video2 blue Rahim Thamby Chik ini akan dikeluarkan oleh blogger pembohong Papagomo ini. Jangan takut.

Tulang Besi




16 comments:

Anonymous said...

Bro...tok sah dok spin cerita...bangkai gajah hang nak sorok mana dah....makin clear video anuar itu tulen....semakin hari semakin kuat rakyat mempercayainya.....dan kedengaran makin banyak bukti video bakal di ketengahkan....ada yg kata scene gambar yg difocus betul betul ke muka anuat juga bakal didedahkan.....well...my komen is...cheq mate anuar!!....and kesian kat hadi awang dan nik aziz yg dok sembahyang berimamkan anuar brahim....apa lagi tunggu....chaow chin chow laaa....tak kan nak masuk gaung skali kot.....jgn takut siarkan komen aku ni brader....gua tengok lu makin bacul dan dayus...ur counter attact pada papagomo tak kelas la brader...pitty u....u bukan level papagomo la bro...lu kena bnyk pegi tuition la..

KANDIS said...

baju tak masuk dalam bro kah kah kah

Anonymous said...

tak kan lah keluarga anwar nak mengaku...kalau kau berak tengah-tengah jalan tak kan bini kau nak mengaku yang kau tu suami dia...kau nie kenapa lah malaun sangat rahman....

Anonymous said...

Tulang Besi, hang buat malu diri sendiri yang mengaku pendidikan yang sangat teknikal. Antara gambar color dan hitam putih hasil night vision pun tak dapat yang bezakan. Kita tau bidang penkhususan TB bukan dalam camera, tapi sepatutnya hang kena buat research dulu.

Buat malu aje.

Tapi dah tau, Tulang Besi tak kan berani siarkan komen ini.

Anonymous said...

mm

Papagamat said...

Apa nak heran Papagomo tu kan baruah Rahim anak Tamby dan juga baruah Madey Pandy Kutty yg ada bini botak licin tu....Orang benua Kaliangga memang gitu beb.

kaki said...

salam broooo.aku tgok tali pinggang mamat tu leh lak kaler itam eak..yg sluarnya gelap kt cctv tu laeh lak jd cerah ye...mende le cite gini,tk suspen lansung eeak..

kaki said...

nak kata sebab camera pn tk leh jd gak,seluar mamat tu gelap kat cctv,kat dlm bilik cerah...tp yg talipinggang dia tak bertukar kaler lak,dok itam gak nampaknya..tak suspen la gambar ni..cari yg baik punya la bro kalau nk dedah pun...

Anak Perelih said...

kalau betul pun itu Anwar...

1..nak dakwa dia atas kesalahan apa??? kalau ada pun atas kesalahan berzina dan didakwa di mahkamah syariah.. tapi kena la masuk bab kazaf pulak kalau yang mendakwa tu bohong...

2. Siapa yang buat rakaman tu??? Eskey kata dia ternampak wayar camera.. maksud dia, ada orang lain yang pi letak camera tu utk rakaman.. dan memang bilik tu ditarget untuk rakaman... ini kerja siapa ni buat kerja mengintip ni.. macam kes CSL dulu, sampai la ni tak ada tangkapan keatas orang yang pasang kamera tu.. dalam kes video ni pun, tidak disebut tentang siapa yang pi letak camera dan buat rakaman tu??? Adakah ini kerja SB/polis yang memantau pegerakan pemimpin pembangkang??? ini adalah satu kesalahan kerana menceroboh privasi orang lain dengan pasang kamera... bayangkan jika mana mana pemimpin UMNO yang pi sewa biloik tu dan membuat hubungan sex dengan bini dia... ????

Dulu, Allahyarham Fadzil Noor pi mekah buat umrah pun SB ikut sampai sana... siap sewa bilik hotel berhadapan dengan bilik dia...

Kalau orang yang didalam video tu Anwar... nampak sangat yang polis/SB menjadi barua UMNO/BN...

Anonymous said...

Video tu kan infra red..for sure la color dia semua lain dengan color dunia sebenar..apa la bodohnya. Takkan tak pernah tengok National Geographic. Budak2 pun tau color infra red lain.

AnUGay dan tuan punya blog sudah kantoi!

Anonymous said...

salam TULANG BESI...


aku tak tau la kalau ada orang lain fikir mcm kau yang 2-2 orang dlm gambar tu orang yang sama...

dah tentu sorang anwar sorang lagi eskay..

aduhai...

kamon la...

Anonymous said...

Anak Perelih said...

kalau betul pun itu Anwar...

1..nak dakwa dia atas kesalahan apa??? kalau ada pun atas kesalahan berzina dan didakwa di mahkamah syariah.. tapi kena la masuk bab kazaf pulak kalau yang mendakwa tu bohong...

2. Siapa yang buat rakaman tu??? Eskey kata dia ternampak wayar camera.. maksud dia, ada orang lain yang pi letak camera tu utk rakaman.. dan memang bilik tu ditarget untuk rakaman... ini kerja siapa ni buat kerja mengintip ni.. macam kes CSL dulu, sampai la ni tak ada tangkapan keatas orang yang pasang kamera tu.. dalam kes video ni pun, tidak disebut tentang siapa yang pi letak camera dan buat rakaman tu??? Adakah ini kerja SB/polis yang memantau pegerakan pemimpin pembangkang??? ini adalah satu kesalahan kerana menceroboh privasi orang lain dengan pasang kamera... bayangkan jika mana mana pemimpin UMNO yang pi sewa biloik tu dan membuat hubungan sex dengan bini dia... ????

Dulu, Allahyarham Fadzil Noor pi mekah buat umrah pun SB ikut sampai sana... siap sewa bilik hotel berhadapan dengan bilik dia...

Kalau orang yang didalam video tu Anwar... nampak sangat yang polis/SB menjadi barua UMNO/BN...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

yang kau nak angkat anwar sampai ke langit...kanapa??? bapak kau pernah kena liwat dengan dia ker??? atau anwar tu maksum???

tak ada siapa pun yang nak hukum dia...cuma nak bagi tahu kat puak-puak pas bahalol tu termasuk lah si rahman salib al-kazzab dan kau yang jadi anjing dap yang dok asyik jilat dan hisap kote dap tu bahawasanya pemimpin kau tu kaki main pelacur....

kau dan anjing-anjing kurap kau yang lain tu dipimpin oleh orang yang suka main pelacur....itu saja...tak perlu nak hukum anwar...tak perlu nak rejam dia dengan batu atau sebagainya....

kalau kau dan anjing-anjing kurap kau yang lain termasuk lah si rahman salib al-kazzab tu sedar, boleh terima dan redha bahawasanya kau orang dipimpin oleh seorang yang suka main pelacur...

adakah kau sedar, boleh terima dan redha yang kau dipimpin oleh anwar ibrahim yang kaki main pelacur???

Anonymous said...

aik pencacai umno bongok bahalul pun nak baca blog ni huhu.. kesian selama aku keje dlm bidang graphic visual ini lah kali petama aku tgok video editing yg di sunting dgn penuh tempang tempung...

ada yg siap ckp budak2 pun tau hahahahahaha..

1.. pencacai ni memg bodoh sbb dia x tahu apa yg dia ckp.. video infra red dgn color memg bebeza tetapi kalau color hitam tetap hitam x boleh derrr tukar putih.. & infra red x boleh tukar corak derrr hahaha contoh masuk lif baju batik corak carik dlm bilik tetiba kosong hehehehehe x payah la aku ckp bab talipigang n lain2 lg hehe

2.. kalau kau pakai mood infra red dlm keadaan terang bederang x ado derr kau boleh shot video konpom putih jerr derr hahahaha video tu penuh dgn bayang2 yg mana konpom la ada lighting di bilik tu.. klu pakai mood infra red konpom white blank hihihihihi...

3... lu pencacai jangan la nak dok fitnah pekara yg lu bukan ada semasa kejadia.. kalau lu mati nanti lu sendiri yg azab huhuhu sian lu all pencacai...

gua dulu org kuat umno... tapi gua rasa umno ni dah mcm neraka jahanam.. tak habis habis nak fitnah org nak buka aib org... manusia manusia yg di bumi Allah ni asyik dia nak tindas... sana naik sini naik harga barang itu yg patut di juangkan tapi sibuk dgn video seks baik aku sokong PAS... takbirrrrr!!!!

Anonymous said...

Anonymous said...

aik pencacai umno bongok bahalul pun nak baca blog ni huhu.. kesian selama aku keje dlm bidang graphic visual ini lah kali petama aku tgok video editing yg di sunting dgn penuh tempang tempung...

ada yg siap ckp budak2 pun tau hahahahahaha..

1.. pencacai ni memg bodoh sbb dia x tahu apa yg dia ckp.. video infra red dgn color memg bebeza tetapi kalau color hitam tetap hitam x boleh derrr tukar putih.. & infra red x boleh tukar corak derrr hahaha contoh masuk lif baju batik corak carik dlm bilik tetiba kosong hehehehehe x payah la aku ckp bab talipigang n lain2 lg hehe

2.. kalau kau pakai mood infra red dlm keadaan terang bederang x ado derr kau boleh shot video konpom putih jerr derr hahahaha video tu penuh dgn bayang2 yg mana konpom la ada lighting di bilik tu.. klu pakai mood infra red konpom white blank hihihihihi...

3... lu pencacai jangan la nak dok fitnah pekara yg lu bukan ada semasa kejadia.. kalau lu mati nanti lu sendiri yg azab huhuhu sian lu all pencacai...

gua dulu org kuat umno... tapi gua rasa umno ni dah mcm neraka jahanam.. tak habis habis nak fitnah org nak buka aib org... manusia manusia yg di bumi Allah ni asyik dia nak tindas... sana naik sini naik harga barang itu yg patut di juangkan tapi sibuk dgn video seks baik aku sokong PAS... takbirrrrr!!!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

company bodoh mana yang ambik kau kerja nie....sokong pas??? pas yang sesat dam murtad tu...pas komunis tu...

kau aje lah sokong pas...semoga kau terus sesat dan murtad...

bodoh punya anjing kurap pas nie...intra red pun tak tahu...kau buat keje ker main pelacur??? ke kau kena liwat??? company malaun mana lah yang bodoh sangat ambik aku keje....

Anonymous said...

Papagomo kantoi @Dalang UMNO Palsukan Video Seks Anwar... http://www.malaysiawaves.com/2011/09/papagomo-palsukan-rakaman-video-pula.html

Ya Allah Ya tuhan kami, pohon kami semoga Kau menurunkan Bala Tentera Malaikat Mu dan mengagalkan segenap penipuan mereka ini, Ya Allah. Pastikan setiap penipuan mereka itu memakan diri mereka sendiri..UMNO!

Anonymous said...

Ya Allah Ya tuhan kami, pohon kami semoga Kau menurunkan Bala Tentera Malaikat Mu dan mengagalkan segenap penipuan mereka ini, Ya Allah. Pastikan setiap penipuan mereka itu memakan diri mereka sendiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.