Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Thursday, September 15, 2011

UMNO Sedang Sebar Rakaman Perbualan Telefon Kabur Untuk Fitnah Mat Sabu

Rakaman yang disebarkan UMNO itu lebih banyak bunyi "Hiss" dari suara percakapan. Tulang Besi mempersilakan para pembaca yang budiman untuk mendengar sendiri:Inilah bukti betapa desperado UMNO dalam memfitnah Abang Mat Sabu. Sekaligus mencerminkan sikap biadap mereka kepada Mahkamah Syariah Kelantan yang membuang kes tuduhan khalwat Abang Mat satu masa dulu.

Tak heranlah puak2 UMNO tak hormat MAhkamah Syariah. Kalau Islam itu sendiri mereka hina, apatah lagi Mahkamah Syariah.

Tulang Besi

Share on whatsapp

5 comments:

 1. 1.macam ni la tuan haji abdul rahman!!kan hangpa baik dengan mat sabu!!suruh je mat sabu report polis atau saman pihak yang terlibat!!
  2.jangan jadi macam anuar sudah!!berkali-kali papagomo cabar dia supaya saman!!tak beranilah pulak si anuar tu!!

  ReplyDelete
 2. Kalau betul apa yang di dakwa apa masaalah nya. Saya kira mat sabu dan pasangannya suka sama suka dan mereka telah melakukan dosa. Itu antara mereka degan tuhan lah. Tapi kalau mat sabu rogol wanita itu baru lah kita ambil tindakan. Pemimpin kita yang rasuah dan menyalahgunakan kuasa adalah lebeh bahaya dari mat sabu

  ReplyDelete
 3. Kalau betul itu mat sabu, maka ia lebih merbahaya. Orang Islam lain dengan orang kafir sebab zina itu satu dosa yang sangat terkutuk dalam Islam. Apabila seorang itu menyibukkan dirinya dengan politik Islam, dan bergerak keliling negara menyeru orang untuk Islam, tapi dalam masa yang sama bergelumangan dengan dosa zina, ternyata hipokris. Orang ini tidak jujur dengan Tuhan, bagai mana dirasakan orang sebegini boleh jujur sesama manusia?

  ReplyDelete
 4. hari tu masa pemilihan, telah dikatakan bang Mat jika menang, UMNO akan bergembira kerana mereka senang menyerang beliau dalam kes ini terutamanya jika ditujukan serangan tu untuk poengundi luar bandar... saya yakin video ni UMNO akan buat VCD dan sebar di luar bandar masa election kelak... dan mungkin PAS akan kalah teruk di kawasan luar bandar...

  ReplyDelete
 5. Mat Sabu kena jawab la tohmahan keatas dia .Jangan dok diam saja. Kalau dok diam ,ianya akan jadi tandatanya kami semua.Entah betul entah tidak.Pada saya ia memang suara mat sabu.Tak kira lah ,perasuah ke, peliwat ke,penzina ke atau pe....pe..ape ape ke..Kalau betul pangkah ja ,ganti ngan orang lain.

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.