Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Sunday, October 16, 2011

YB Elizabeth Wong Raikan Sukaneka Tadika JAIS di Kayu Ara

Pada Sabtu 15 October 2011, YB Elizabeth Wong telah meluangkan masa meraikan program sukaneka anjuran Prasekolah (Tadika) JAIS di Kampung Kayu Ara:
YB Elizabeth Wong tiba dengan kereta rasmi KErajaan Negeri berjenama Toyota Camry yang jauh lebih murah dari Proton Perdana Eksekutif sekiranya tiada duti eksais:


YB Elizabeth Wong bukan hanya duduk di tempat tetamu, tetapi berjumpa dan beramah dengan hampir kesemua ibu bapa yang hadzir (berbaju kurung merah):
YB Elizabeth Wong diraikan penganjur dengan meminta beliau melepaskan peserta acara sukaneka:Lagi gambar YB Elizabeth Wong beramah mesra dengan penduduk kampung:Kesimpulannya, YB Elizabeth Wong seorang yang kuat bekerja, ramah, berdedikasi dan sangat komited terhadap kawasan beliau. Syabas YB Elizabeth Wong di atas kehadziran beliau dalam Sukaneka Prasekolah JAIS di Kampung Kayu Ara.

Walaupun kawasan itu kuat UMNO dan tiada cawangan PKR mahupun PAS, namun beliau sanggup meluangkan masa beliau beramah mesra dan meraikan penduduk kawasan tersebut.

Tulang Besi

p.s. Sekolah tersebut adalah seperti di bawah:

Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.