Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Thursday, October 20, 2011

Zul Nordin buat Agama Baru

Hari ini Zul Nordin telah melalak dalam Parlimen dengan berkata:Pertama sekali, TIADA ULAMA DALAM DUNIA dari zaman sahabat sampai sekarang menyokong pendapat Zul Nordin ini.

Tulang Besi nak tanya Zul Nordin, apakah sekiranya seorang suami memasukkan zakar ke dalam dubur isterinya, maka suami itu wajib dihukum rejam atau sebat?

Liwat dalam konteks Hudud adalah dikatefori di bawah ZINA. Ini kerana perbuatan liwat adalah perbuatan di antara dua orang yang tidak berkahwin.

Maka, bagaimanakah memasukkan zakar dlm dubur isteri itu boleh dikategori sebagai zina?

Tidak dinafikan hukumnya adalah HARAM, tapi Nabi SAW sendiri tidak menyatakan hukuman kepada perbuatan tersebut wajib dikenakan hudud.

Hanya Zul Nordin yang mahu berlagak lebih faham Islam dari Nabi SAW.

Jelaslah kepada kita, Zul Nordin mahu mencipta agama baru.

Tulang Besi

ps hari tu baru je Zul Nordin berbohong atas nama Saidina Umar.
Share on whatsapp

2 comments:

  1. liwat melalui dubur ini adalah satu kesalahan hudud, samada dubur lelaki, dubur perempuan, termasuk dubur pondan, mahupun dubur isteri (samada dubur isteri sendiri, dubur isteri kawan, mahupun dubur isteri orang lain), dubur pemandu, dubur pembantu, dubur pekerja, dubur pembancuh kopi, malah dubur sesiapa pun. Asal main melalui "dubur", ianya adalah satu kesalahan hudud! Kenapa PAS membezakan bermain dubur isteri sebagai bukan satu kesalahan hudud?

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.