Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, November 12, 2011

Ibrahim Ali Takut Dengan Marina Mahathir


Senyap sunyi IBRAHIM ALI bila Marina Mahathir secara terbuka menyokong program Seksualiti Merdeka. Sebelum Marina Mahathir buka mulut, seperti halilintar mulut Ibrahim dan PERKASA mengutuk dan mencaci Ambeega Saravanan.

Lepas Marina Mahathir buka mulut, senyap sunyi Ibrahim Ali dan organisasi PERKASA nya.

DULU PUN IBRAHIM ALI PERNAH MENIKUS BILA DIMARAHI MARINA MAHATHIR

Ni bukan kali pertama Berahim Katak menikus pada Marina Mahathir. Kalau kita ingat satu masa dahulu, waktu Anwar Ibrahim mula-mula dituduh dengan tuduhan seks songsang sejurus selepas beliau dipecat pada tahun 1997.

Berahim, yang pada masa itu, menjawat jawatan Ahli Majlis Tertinggi UMNO telah menubuhkan sebuah NGO yang dipanggil "Sukarelawan Homoseks Malaysia(PASRAH)" .

Tujuan tersurat PASRAH adalah untuk memberi pendidikan dan kesedaran kepada masyarakat tentang tingkah laku homoseksual dan lain-lain tingkah laku seksual luar tabii.

Tujuan tersirat penubuhan PASRAH adalah untuk membantu usaha Mahathir untuk memfitnah Dato Seri Anwar Ibrahim.

Pada mulanya, Ibrahim Ali melantik dirinya sebagai Presiden PASRAH. Dua hari selepas Ibrahim membuat pengisytiharan tersebut, Marina Mahathir, yang pada masa itu Presiden Majlis AIDS Malaysia, telah mengecam penubuhan PASRAH atas alasan tindakan Berahim akan menindas golongan homosexual.

Tak sampai sehari selepas dimaki Marina Mahathir, Ibrahim terus letak jawatan sebagai Presiden PASRAH dan menyerahkan jawatan tersebut pada orang lain.

Kasihan saya lihat PERKASA. Dipimpin oleh seorang yang takut perempuan seperti Ibrahim Ali rupanya.

Rupanya, bukan sekali Ibrahim menikus selepas ditengking Marina. Konsisten Ibrahim Ali takut dengan Marina Mahathir rupanya.

Tak heranlah Ibrahim Ali jemput Rahim Nor rasmi Perhimpunan PERKASA baru-baru ni. Rahim Nor yang hanya berani membelasah Anwar dalam keadaan Anwar digari dan ditutup mata dan dibiar semalaman Anwar Ibrahim duduk dalam penjara tanpa bantuan perubatan setelah dibelasah sedemikian rupa.

Tulang Besi
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.