Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Tuesday, November 1, 2011

Gambar Najib dan Rosmah Tunai Haji Akan Memenuhi Media2 di Malaysia

Maklumat Tulang Besi dapat gambar Najib dan Rosmah menunaikan fardhu Haji akan dipergunakan dengan seluas-luasnya nanti. Tujuan nya adalah sebagai persedian untuk menghadapi piliharaya yang akan datang di mana orang2 kampung mesti didodoikan dengan kesah kononnya Najib dan Rosmah seorang yang alim dan wara'.

Padahal kita kalau dah pegi Haji jangan lah kita bermegah-megah dan menunjuk-nunjuk. Tulang Besi sendiri telah pergi menunaikan Haji tapi sampai hari ini Tulang Besi tidak mahu menggunakan title Haji di hadapan nama TUlang Besi.

Buat apa kita menunjuk pada orang yang kita telah menunaikan Haji.

Harap2 maklumat Tulang Besi dapat ni tak betul. Harap2 Najib dan Rosmah tidak menggunakan perginya mereka ke Tanah Suci sebagai satu "public relation exercise".

Ikhlaslah di dalam menjalankan ibadah kepada ALlah SWT.

Lagi satu, apa guna pegi buat haji kalau di negara sendiri secara terbuka menolak perlaksanaan hukum Allah. Bukankah ini HIPOKRIT?

Lebih baik tidak pergi Haji tapi terima hukum hudud dari pergi haji tapi tolak hukum hudud.

Tulang Besi
.
Share on whatsapp

2 comments:

  1. sesetengah orang melayu kan senang di tipu, kedai keling gantung ayat suci alquran pun dah cair apatah lagi menunaikan fardu haji di mekah

    ReplyDelete
  2. Lebih baik tidak pergi Haji tapi terima hukum hudud dari pergi haji tapi tolak hukum hudud? Mana punya fatwa ni?

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.