Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Friday, February 3, 2012

Media UMNO Beri Sepenuh Sokongan Pada Hasan Ali

Alkesah, sekarang ini Hasan Ali ke sana ke mari dalam road show beliau.

Kononnya PAS telah dikawal oleh parasit dan beliau mahu memperjuangkan perjuangan PAS yang sebenar.

Beliau tidak pulak bercerita kekecewaan beliau apabila PAS menyetujui Tan Sri Khalid menjadi MB Selangor dan bukan beliau.

Tidak pula dicerita oleh beliau bahawa UMNO telah menawarkan kepada beliau jawatan MB Selangor sekiranya PAS bergabung dengan UMNO dalam kerajaan perpaduan Melayu di Selangor.

Yang menghairankan juga media milik UMNO yang terkenal menyebar fitnah serta dosa qazaf menjadi penyokong kuat kepada Hasan Ali.

Jadi, tak perlulah kita risau. Kalau media fitnah menyokong Hasan ali, maka apa yang Hasan Ali perkatakan sekarang ini adalah fitnah semata-mata.

Tulang Besi

.
Share on whatsapp

2 comments:

  1. media pas beri sokongan pada dap harbi....

    ReplyDelete
  2. media umno tv1,tv2,tv3,bhrarian,utusanmalaysia beri sume sokong PM Najib jumpe paderi, Sharizat rasuah juta2 dt rakyat, isteri PM b'joli dt rakyat, MCA:BN hina hukum islam dan mcm2..smpi naik m'nyampah tgk UMNO:BN dilihat PERFECT bebenor..lg teruk -korang UMNO:BN ape peduli pasal beban kos hidup sluruh rakyat M'sia; harge minyak kete naik, beli rumah naik, bil letrik naik, bil air naik (korang UMNO:BN tak tanye ke soalan paling mudah kt pemimpin2 korang kenape PR Jaga selangor bole salur bantuan kat rakyat p'ggunaan 20m3 seisi rumah free sebulan yang mana UMNO:BN sebelum ni pun tak boleh buat ataupun kt negeri2 lain dijaga oleh UMNO skrg)..Conth Satu Kes sperti Sharizat dah cukup m'buktikan pemimpin2 @ kroni2 UMNO:BN like sapu duit rakyat..

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.