Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Sunday, April 29, 2012

BERSIH dari SELURUH DUNIA (saksikanlah)

Ketahuilah. Perhimpunan BERSIH semalam telah berlaku SELURUH DUNIA. Di bawah adalah video untuk tontonan anda. Sampai bawah laut pun ada BERSIH 


.

8 comments:

Anonymous said...

Salam Tuan,

UMNO main taik. Macam polis rahsia di Mesir bawah regim Mubarak.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/574991_442447959106118_186756544675262_1870979_678734608_n.jpg

Taktik UMNO membuat provokasi untuk perangkap PR dan Bersih 3.0.

Tapi RAKYAT MALAYSIA tidak sebodoh itu.

Anonymous said...

Ya Allah hancurkanlah pengganas bersih ini yang ganasnya lebih daripada binatang.

Anonymous said...

ya Allah hancurkan lah penyokong yg memusuhi BERSIH kerana mereka buta mata hati danlebih bodo dari lembu

Anonymous said...

UMNO, BN dh hilang dlm hati rakyat M'sia...
UMNO, BN nyawa dihujung tanduk tnggu masa utk b'kecai...
UMNO, BN hdup d'sbabkn rakyat, dn akan mati pn d'sbabkn rakyat...
UMNO, BN rakyat yg hdir hmpnan (b'ratus ribu) tolak pmimpin rakus, pnyeleweng, rasuah, p'fitnah, p'nipu dftr undi PRU13...

Anonymous said...

UMNO, BN dh hilang dlm hati rakyat M'sia...
UMNO, BN nyawa dihujung tanduk tnggu masa utk b'kecai...
UMNO, BN hdup d'sbabkn rakyat, dn akan mati pn d'sbabkn rakyat...
UMNO, BN rakyat yg hdir hmpnan (b'ratus ribu) tolak pmimpin rakus, pnyeleweng, rasuah, p'fitnah, p'nipu dftr undi PRU13...

abuamir said...

Ya., Allah Engkau hancurkanlah umno/bn yg zalim ini sebagaimana Engkau hancurkan firaun yg zalim begitu juga dgn pemimpin zalim yg lain spt mubarak, muamar gaadafi, ben ali,saddam husien dll. Sesungguh kami rakyat telah dizalim mereka dgn melampaui batas kemanusian dan agamamu Islam. Ameen.

Omai said...

Alo brader2 setan biru,

Lu orang tenguk betul2 ada berapa ramai saudara-mara Lu kat depan tu. Kalau Lu betul2 terror Lu simpan water cannon & belantan tenguk.Lu ingat apa kan jadi pada Lu orang? Lu orang pernah tenguk pisang kena lenyek?
Lagi satu Lu orang kena pikir baik2. Lu ingat berapa lama lagi ArM NO BN boleh jaga Lu? Lu ingat Mat Monggol boleh tolong tanam mayat Lu? Lu ingat Meyday boleh tolong talkin Lu? Lu ingat Kemudin akan buat kenduri tahlil untuk Lu? Lu ingat brader, saudara mara yg Lu tembak dgn water cannon dan hempuk dgn belantan tu lah yg akan buat semua tu. Lu pikir baik2 sebelum terlambat.

Anonymous said...

pukul org fitnah org utk dpt duit beri aank bini makan dan beli beer macam papagomo anak india.mengaku melayu macam pandy kutty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.