Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Sunday, April 29, 2012

Kehadiran BERSIH Buktikan Kepimpinan Najib DITOLAK!!!

Gambar2 kedatangan BERSIH di bawah ini adalah bukti jelas kepimpinan Najib Tun Razak sudah tidak diterima oleh rakyat Malaysia lagi.

Here is the beginning of my post. And here is the rest of it.


8 comments:

KAPAKTAJAM said...

Pemilik blog dan penulis artikel di atas.... nak tanya ckit berapa kerat yg datang? Jutaan? Hingga hang sebagai penulis boleh mengklasifikasikan Rakyat Menolak Najib? Kenapa begitu bacul, bangan dan bodoh.... Guna otah brother.... siapa ketua penganjur Bersih 3.0 nih.. ambiga sex bebas tu.. hang sokong die? Kafir lar hang Bro... Jgn marah ni.. dah jelas bro.. krn anda menyokong apa yg Allah tegah... nih jenis zina bro... hakikat kejadian manusia, jika dari yg akan baik lar rakyatnya dan sebaliknya... hang sokong?... Bawa mengucap bro... Satu lagi ingat, siapa Ambiga nih bro.. asal keling estate yg dibawa dari India... sekarang hang nak jadikan ketua sex dan lesbian dan anda sokong giler tu bro.... elok hang mampus jer bro... bertaubat jgn roh nanti tak diterima Allah... Ingat bro... nih benda Iktiqod... jgn ikut fatwa giler Nik Aziz sesat lagi menyesatkan itu.... Demi Allah dan demi Rasul.... anda juga termasuk golongan sesat dan menyesatkan jika anda terus terusan menyokong perkara2 mcm nih.... Bertaubat bro... tak percaya hang gi tanya dan belajar asal kejadian manusia... cari buku agama yang muktabar... Ingat Nik Aziz pun tak abis belajar/salah sorang yg Gagal.... Carilah buku Hakikat Insan dan belajar darinya... sebelum nyawa dicabut dari jasad, k. terima kasih Bro..

KAPAKTAJAM said...

Pemilik blog dan penulis artikel di atas.... nak tanya ckit berapa kerat yg datang? Jutaan? Hingga hang sebagai penulis boleh mengklasifikasikan Rakyat Menolak Najib? Kenapa begitu bacul, bangan dan bodoh.... Guna otah brother.... siapa ketua penganjur Bersih 3.0 nih.. ambiga sex bebas tu.. hang sokong die? Kafir lar hang Bro... Jgn marah ni.. dah jelas bro.. krn anda menyokong apa yg Allah tegah... nih jenis zina bro... hakikat kejadian manusia, jika dari yg akan baik lar rakyatnya dan sebaliknya... hang sokong?... Bawa mengucap bro... Satu lagi ingat, siapa Ambiga nih bro.. asal keling estate yg dibawa dari India... sekarang hang nak jadikan ketua sex dan lesbian dan anda sokong giler tu bro.... elok hang mampus jer bro... bertaubat jgn roh nanti tak diterima Allah... Ingat bro... nih benda Iktiqod... jgn ikut fatwa giler Nik Aziz sesat lagi menyesatkan itu.... Demi Allah dan demi Rasul.... anda juga termasuk golongan sesat dan menyesatkan jika anda terus terusan menyokong perkara2 mcm nih.... Bertaubat bro... tak percaya hang gi tanya dan belajar asal kejadian manusia... cari buku agama yang muktabar... Ingat Nik Aziz pun tak abis belajar/salah sorang yg Gagal.... Carilah buku Hakikat Insan dan belajar darinya... sebelum nyawa dicabut dari jasad, k. terima kasih Bro..

Anonymous said...

Demo ni tak ada makna! It's the election that's count.
Majority / atas pagar akan semakin benci. Buatlah lagi beshit 4.0 !!

Anonymous said...

Malaysia suatu hari nanti akan diperintah oleh warga asing....mudah sangat depa ni diberi kad pengenalan sementara utk melayakkan mrk ni mengundi ....depa2 ini kini bersorok gembira....diberi layanan istimewa... menyesal dulu pendapatan .....menyesal kemudian tiada gunanya...jgn negara dah tergadai baru nak ingat BERSIH...pula

minda cerdas said...

kapak tajam memang dah mental block...
kapak hang ropanya tumpul....
kapak biru mcm tu laa...kapak lama tak asah...
hang nak marah ambiga tu pasai hape??...yg puak hang dok kwn ngan yahudi...dok dakap siang malam tak mau bunyi pulak......
sudah laa kapak tumpul oiiiiii...

kah kah kah

Anonymous said...

Kebanyakan tuduhan adalah palsu untuk menggugat kepercayaan rakyat. Semua isu telah dijawab oleh SPR. SPR sila hebahkan dan jawab dengan lebih meluas lagi untuk menangkis tohmahan pembangkang yang semakin gila babi ni. Rakyat semakin muak dengan gelagat pendemo yang bertukar menjadi pengganas. Asyik salahkan orang, sedangkan mereka pembawa masalah.

Anonymous said...

Kebanyakan tuduhan adalah palsu untuk menggugat kepercayaan rakyat. Semua isu telah dijawab oleh SPR. SPR sila hebahkan dan jawab dengan lebih meluas lagi untuk menangkis tohmahan pembangkang yang semakin gila babi ni. Rakyat semakin muak dengan gelagat pendemo yang bertukar menjadi pengganas. Asyik salahkan orang, sedangkan mereka pembawa masalah.

Malangnya jawapan2 SPR semuanya meleset

Anonymous said...

UMNO, BN pembohong....
IC ada tarikh luput...
Ribuan IC status diragui (sumber MIMOS)...
Pengerusi dgn Naib Pengerusi SPR org UMNO...
Rakyat tuntut hak undi yg adil...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.