Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, April 28, 2012

LGBT serta Melaka Darul Pondan

Di dalam TV3 serta Ustaz Nasaruddin Mat Isa cuba untuk sabotaj BERSIH 3.0 dgn membawa isu LGBT ni, sedar tak mereka Melaka yang ditadbir oleh UMNO sudah jadi Darul Pondan? Artikel THE STAR di bawah ini menyatakan MElaka telah menjadi tumpuan pondan seluruh dunia kerana industri pelacuran pondan amat laris di sana.

KLIK IMEJ

Untuk membaca artikel "Melaka Darul Pondan" bolehlah klik di sini.
Perhatikan artikel di atas diambil dari harian THE STAR, sebuah harian milik MCA dan Barisan Nasional. Ia bukan dari Harakah atau mana-mana akhbar milik parti Pakatan Rakyat. 

Tak sangka, dalam UMNO ghairah menaikkan isu LGBT ni, rupanya mereka sendiri menjadi penaung industri berkaitan LGBT ni. 

Kasihan Ustaz Nasaruddin Mat Isa yang sanggup menbiarkan diri beliau dipergunakan oleh puak2 industri pondan.

Tulang Besi
Share on whatsapp

6 comments:

 1. janganlah kau kutuk pondan... nanti boss lu Anwar marah....dia kan supporter seksuality merdeka.
  Mana-mana city yang ada LBGT events, cuba hang check, anwar pasti ada...

  ReplyDelete
 2. Artikel itu keluar sebab orang jijik dengan LGBT. Orang tak suka Melaka menjadi sasaran pondan. Apa yang penting ialah sikap kita terhadap LGBT. Ternyata, puak-puak yang diketuai Ambiga adalah penyokong LGBT. Banyak maksiat itu isu lain, menyokong perbuatan maksiat itu isu lain. Melaka ni boleh dikategori sebagai banyak maksiat. Bersih Ambiga ni pulak penyokong maksiat.

  Bila anda kata memaki LGBT bererti membenci BERSIH, maknanya kalau sokong BERSIH tak boleh maki LGBT. Ini secara halus bererti kena sokong LGBT.

  ReplyDelete
 3. Nik Aziz dan Anuwar adalah pembunuh anggota polis .Dosa mereka tidak akn diampunkan atas kematian anggota ni dan sengsara keluara arwah anggota ni.Moga allah melaknati dua dajjal sial ni.

  ReplyDelete
 4. ucapan Mat Sabu tadi menyatakan "Hari ini jika mati sekalipun kita mati Syahid. Biar kita mati Syahid hari ini merampas Dataran Merdeka"
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  rahman betul ker abang mat kau kata kalau kau mati masa berhimpunan bersih kau kira syahid????

  berapa ramai puak-puak pas sesat kau yang mati syahid tadi???

  ReplyDelete
 5. pondan memang ramai cari makan di melaka. maklum la dengar khabar ketua menteri suka tibai bontot pondan.

  ReplyDelete
 6. balasubramaniam kata najis tutuh bontot tantuya. setiausaha najis khairil anas jusoh pun memang terkenal waktu di universiti sebagai tukang tonggeng bontot beri orang tutuh.kahkah.

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.