Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Thursday, April 26, 2012

Pelancaran BERSIH 3.0 di Mekah dan Madinah (Gambar)



KLIK IMEJ
Pelancaran BERSIH 3.0 di Madinah Al Munawwarah


                                                 KLIK IMEJ
                      Pelancaran BERSIH 3.0 di MAKKAH AL MUKARRAMAH

Syukur alhamdulillah, propaganda UMNO menggunakan Ustaz Nasaruddin Mat Isa jelas gagal. Walaupun Ustaz Nasaruddin Mat Isa berucap memaki LGBT dengan tujuan meracun pemikiran orang Islam supaya menolak BERSIH 3.0, namun jelas percubaan Nasa serta UMNO itu gagal.

Semua adalah kuasa Allah SWT. UMNO yang kononnya anti LGBT tu juga menolak hudud. Jadi, takda siapa yang nak percaya kononnya UMNO anti LGBT. AYUH KITA KE BERSIH 3.0!!!!!

Tulang Besi

12 comments:

Anonymous said...

Pergh!! ! Ramainya!!! Aku rasa first orang berdemo kat tanah suci. Niat apa entahlah kat sana. LBGT tak join sekali ke? Btw PAS pun tak laksana hudud dah sekarang ni. In fact lagi teruk dari umno. Tak buat apa-apa pun untuk Islam .

Atas Pagar said...

Walaupun Ustaz Nasaruddin Mat Isa berucap memaki LGBT dengan tujuan meracun pemikiran orang Islam supaya menolak BERSIH 3.0

Tafsiran:
Memaki LGBT bermakna meracuni pemikiran orang Islam supaya tolak bersih.

Dimudahkan lagi:
Maki LGBT = tolak BERSIH

BERSIH = LGBT

Kesimpulan:
memaki LGBT bererti kita telah menolak BERSIH. Maknanya kalau kita menerima bersih, bermakna jangan maki LGBT.

Inilah agama yang cuba di promosikan TB. Amat malang, tanah suci dijadikan alat BERSIH.

Tulang Besi said...

Pergh!! ! Ramainya!!! Aku rasa first orang berdemo kat tanah suci. Niat apa entahlah kat sana. LBGT tak join sekali ke? Btw PAS pun tak laksana hudud dah sekarang ni. In fact lagi teruk dari umno. Tak buat apa-apa pun untuk Islam .

Rasanya yang halang PAS laksana hudud adalah UMNO.

Kalau tak dah lama PAS laksana hudud di Kelantan

Tulang Besi said...

memaki LGBT bererti kita telah menolak BERSIH.

Kesian tengok orang pro UMNO. Tak paham konteks dan konsep.

Anonymous said...

Ini mesti NDI / NED sponsor. Kat website NDI dah terang-terang ngaku support & fund bersih.

Btw, kerajaan kelantan dah lama luluskan enakmen hudud PAS, cuma tak laksana sebab tak berani langkah mayat karpal.
You & PAS are not the expert on hudud, sebab hudud PAS tak sama dengan hudud negara Islam yang lain. Hudud Pakistan, acheh, Sudan, Saudi , afghan etc semua Ada meza. So mana yang betul? PAS punya betul? Apa Lu citer?

Atas Pagar said...

Konsepnya maki LGBT = tolak bersih. Maka kalau nak terima bersih tak boleh maki LGBT la.

Puak Lut tak maki LGBT....

BTW, saya orang atas pagar

Tulang Besi said...

Ini mesti NDI / NED sponsor. Kat website NDI dah terang-terang ngaku support & fund bersih.

Btw, kerajaan kelantan dah lama luluskan enakmen hudud PAS, cuma tak laksana sebab tak berani langkah mayat karpal.


Aku check takda pun website NDI kata diorang sponsor BERSIH?

Heran, camana orang UMNO boleh cipta berita bohong dan percaya cerita tersebut.

Bukan KARPAL yang hantar surat amaran pada Menteri Besar Kelantan.

Yang hantar tu nama dia Mahathir bin Muhammad Iskandar Kutty

Hahaha kantoi lagi mamat UMNO ni.

Tulang Besi said...

Atas Pagar said...

Konsepnya maki LGBT = tolak bersih.


SALAH!!!

Konsepnya adalah:

Maki LGBT dalam majlis anjuran UMporNO di UPM = tolak BERSIH.

UMNO yang sama juga yang tolak hudud.

Kesian puak2 UMNO kerja mengarut je.

Tulang Besi said...

Pelik UMNO anti LGBT.

Kelab gay di Bukit Bintang tu sampai hari ni UMNO tak tutup.

Tu tak termasuk Melaka dah jadi Darul Pondan.

errr apasal majlis yang sama tak maki Marina Mahathir?

Apasal Nasaruddin tak maki Marina Mahathir?

Hipokrit. Munafik

Anonymous said...

Bukit bintang bukan dap ke?

Massage parlour tumbuh macam cendawan kat kota damansara tu kenapa takda yg report? Siap ada body to body massage lagi... kawan aku cakap la..

Anonymous said...

NDI > bersih . Oi TB, Ape yang kau paham bila kau baca www.NDI.org/Malaysia ?
Program2 ape yang dia buat kat Malaysia funded by NED? Program cumi&ciki? Program dgn perkasa ? Program dgn mat rempit?
It's too damn obvious bershit!! Bodoh piang ke hang ni?

Just to share, current website dah revised, But months ago, memang clearly stated NDI conduct workshop with Bersih 1.0.

TB, Lu Ada otak , Lu google sendiri la....Lu ingat umno control google ke? Hebat umno!!

Anonymous said...

Inilah balasan tuhan kepada PAS yang memperalatkan agama untuk politik.Akhirnya,mereka sekarang menjadi seperti babi yang dicucuk hidung oleh betina kafir ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.