Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, February 20, 2013

120 Ribu Pengundi Hantu Menentukan Siapa Perintah Selangor

Kerajaan Negeri Selangor telah pun mengeluarkan senarai lebih 120 ribu pengundi baru yang TIDAK WUJUD. Pengundi2 ini terdaftar di dalam Daftar Pemilih namun mereka tidak wujud sama sekali.

Mereka ini samada:
1.0 Pendatang2 asing Myanmar, Bajau Filipina, Indonesia, India dan lain2 lagi.

2.0 Pengundi2 dari luar negeri Selangor yang telah didaftarkan di Selangor bagi menjadi pengundi UMNO dan BN

3.0 Pengundi2 yang bakal mengundi berulang dengan menggunakan nama-nama lain

4.0 Pengundi2 Selangor dari kawasan2 DAP atau kawasan2 yang mereka yakin kalah

Mereka2 ini akan menentukan siapa yang akan menang dan memerintah negeri Selangor. Mereka akan dikerah dengan ramainya pada hari mengundi dan mereka akan mengundi untuk menguburkan kerajaan Pakatan Rakyat

SERAM SUNGGUH SPR DENGAN NICK XENOPHON

Marah betul Pengerusi SPR, Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof terhadap Nick Xenophon. Pengerusi SPR dilaporkan berkata;
Tanpa sedar, Pengerusi SPR telah mengaku mereka tidak mampu menjawab soalan-soalan serta hujjah2 yang diketengahkan oleh Nick Xenophon.

Kalaupun benar hujjah2 tersebut datang dari pihak pembangkang, apakah yang boleh menghalang SPR dari memberi jawapan2 yang jitu?

Stkt yang kita dapat lihat hari ini, dengan parti2 pembangkang pun SPR tak boleh memberikan jawapan2 yang jitu. Misalnya, lebih 110k orang pengundi baru yang didapati tidak wujud di Selangor itu pun SPR tidak mahu mengangkat jari untuk membersihkan mereka dari daftar pemilih.

Maka, sudah tentulah SPR takut dgn Nick Xenophon kerana sudah tentu Nick Xenophon akan bertanya perkara yang sama dan sudah tentu SPR tidak mampu menjawab.

NICK XENAPHON ADALAH KETUA DELEGASI AHLI2 PARLIMEN AUSTRALIA

Untuk pengetahuan saudara/ri pembaca sekelian, Perdana Menteri Australia, Julian Gillard, sendiri mengesahkan bahawa Nick Xenophon adalah ketua kepada sebuah delegasi tidak rasmi ahli2 parlimen Australia bagi menyiasat perjalanan pilihanraya di Malaysia.

Adapun Malaysia sedang mendapat kutukan dan nista dari kerajaan dunia pertama seluruh dunia kerana melayan seorang wakil rakyat seperti penjenayah.

PERCAYALAH, 120 ribu pengundi tidak wujud yang dijumpai oleh Kerajaan Negeri Selangor bakal menenggelamkan kerajaan Pakatan Rakyat Selangor pada pilihanraya ke 13 kelak.

Inilah rahsia besar yang tidak mahu diberitahu kepada Nick Xenophon.

Bak kata orang tua2, kalau tiada angin masakan pokok bergoyang.

TULANG BESIShare on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.