Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Sunday, March 10, 2013

Dahi Saiful Dah Hilang Tanda


Ingat tak dulu waktu mula mula fitnah liwat, Saiful Bukhari ke sana ke mari dengan dahi bertanda. Kononnya dia seorang yang rajin bersolat tahajjud dan sujud kepada Allah SWT.

Tujuannya adalah untuk memberi gambaran kononnya dia adalah seorang yang kuat beribadat dan beramal soleh. Ia untuk memudahkan dia menyebar fitnah dan dusta berkaitan Dato Seri Anwar Ibrahim.

Walaupun Tulang Besi yakin tanda di dahi itu tidak lebih dari make up semata-mata. Semalam agaknya tergesa2 si Saiful buat kerja terlupa nak make-up dahi dia kot.

Harapannya apabila orang lihat dahi nya yang bertanda itu, maka orang ramai akan lupa berkaitan dengan fakta kes. 

Misalnya, ramai orang tidak sedar yang sehingga hari ini TIADA SATU RAKAMAN CCTV wujud untuk membuktikan Saiful masuk ke apartment di mana kejadian liwat itu dikatakan berlaku. Yang ada hanyalah gambar Saiful keluar dari lif sahaja. Ertinya, tiada bukti Saiful masuk ke dalam apartment tersebut. Kalau dia tak masuk, macamana kejadian liwat berlaku?




TULANG BESI

6 comments:

Tulang Asal said...

TB..Lu punya blog ini klu tengok kata-kata aluannya gua rasa sejuk hati.. tapi bila baca apa lu tulis wa kena buat U-turn jugak..Biarlah dahi sisaiful nak bertanda bendera malaysia sekalipun apa yang jadi masalah pada lu.

Lu tulis:-
"Kononnya dia seorang yang rajin bersolat tahajjud dan sujud kepada Allah SWT.Tujuannya adalah untuk memberi gambaran kononnya dia adalah seorang yang kuat beribadat dan beramal soleh. Ia untuk memudahkan dia menyebar fitnah dan dusta berkaitan Dato Seri Anwar Ibrahim.

Komen:- Itu gambaran dan tafsiran sempit dari hati lu yang penuh sifat dendam dan dengki. So bila lu jumpa Nga ke, Ngeh ke, Guang Eng ke, pakai kopiah lu boleh panggil dia ustaz la macam tu.

Berilah fakta dan ilmu yang boleh diterima oleh akal dan hati yang bersih. Wa klu boleh nak U-turn ikut lu ntapi masih x dapat lagi bayangan dari tulisan lu ni untuk buat camtu.

Tulang Asal said...

TB... Lupa lak nak bagitau lu ataupun lu dah tau. Wa ada nampak Tian Chua pakai baju melayu siap bersampin lagi masa bagi statement kat balai tapi malu agaknya nak pakai sokok atau kopiah. Agak-agaknya lu nak bagi takrif apa kat mamat ni? Pejuang Melayu Terakhir?

Tulang Besi said...

Lu punya blog ini klu tengok kata-kata aluannya gua rasa sejuk hati.. tapi bila baca apa lu tulis wa kena buat U-turn jugak..Biarlah dahi sisaiful nak bertanda bendera malaysia sekalipun apa yang jadi masalah pada lu.

Semangnya musuh2 Allah bengang dgn apa yang terkandung dalam blog ni

Tulang Besi said...

Berilah fakta dan ilmu yang boleh diterima oleh akal dan hati yang bersih. Wa klu boleh nak U-turn ikut lu ntapi masih x dapat lagi bayangan dari tulisan lu ni untuk buat camtu.

Kalau dah ada gambar yang terang jelas pun ko kata bukan fakta, aku rasa baik ko pegi pindah planet lain.

Planet bumi ni tak serasi dengan kepala otak ko

Mawar Putih said...

Seorang gadis sanggup dikelar muka untuk menghalang diri daripada menjadi mangsa rogol....jantan yg berbadan tegap INI tidak berdaya melawan seorang tua yg tenaganya sudah kurang???

Anonymous said...

Macam logik juga le tanda tu hilang Sb lupa make up. Tak perasan pun before. Thanks for the info.. realized today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.