Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Sunday, March 10, 2013

Pemimpin2 PAS Pro UMNO Percaya Fitnah Liwat dan Video Seks

Maklumat Tulang Besi dapat adalah:

1.0 Pendedahan bapa Saiful Bukhari menggoncang sokongan kepada puak2 PERPADUANG dalam PAS

2.0 Puak2 PERPADUANG dalam PAS selama ini aktif menyampaikan dan menyebarkan fitnah tajaan UMNO

3.0 Antaranya fitnah Anwar meliwat Saiful Bukhari. Puak2 Pro UMNO ini amat percaya dan yakin dengan tuduhan jahat dari UMNO ini.

4.0 Kita dapat lihat dari perangai Ustaz Harun Din sendiri. Waktu Liwat 1 dulu, Ustaz HArun Din ke sana dan kemari memberitahu haram hukumnya menuduh zina tanpa empat saksi. Ke mana sahaja HArun Din pergi pada waktu itu, pasti dia sebut perkara ini. Malangnya, dalam Liwat II, ungkapan Harun Din itu hampir2 tidak kedengaran.

5.0 Fitnah video seks Rahim Thamby Chik juga menjadi sebaran umum. Puak2 PRo UMNO mempercayai video seks itu secara bulat. Boleh dikatakan tiada keraguan dalam hati mereka bahawa Anwar adalah pelakon dalam video itu.

6.0 Mereka telah mendapat jemputan terus dari Bukit Aman sebelum video itu ditayang kepada umum. Bayangkan segerombolan pemimpin PAS pergi ke Bukit Aman untuk menonton video seks tajaan UMNO itu.

7.0 PAdahal hukum Islam itu cukup jelas bahawa menuduh zina memerlukan 4 orang saksi. Tidak faham bagaimana pemimpin2 pro UMNO ini

8.0 Fitnah Liwat dan Zina tajaan UMNO ini lah yang menjadi modal utama mereka menaja Ku LI sebagai Perdana Menteri bagi menggantikan Anwar Ibrahim

Habislah PAS. Pemimpin2 atasan mereka sudah pun berada dalam gengamman UMNO.

Selama lebih 5 tahun ini apa yang PAS sudah lakukan untuk menghancurkan UMNO?

Harun Din malahan telah menulis kertas kerja mahu PAS mengadakan hubungan jalan belakang dengan UMNO SEBULAN selepas kerajaan Pakatan Rakyat ditubuhkan.

Berbahagialah UMNO kerana mempunyai kawan di dalam bilik tidur PAS

TULANG BESI

ps baru ni ada 4 orang pergi jumpa Tok Guru Nik Aziz minta Nik Aziz sokong Ku Li jadi Perdana Menteri. 
Share on whatsapp

4 comments:

 1. 1.kalau ikut fikiran yang waras...sememangnya anuar terlibat dengan kes liwat dan cina doll tersebut.
  2.kes liwat umpamanya...kes ini membebaskan anuar atas sebab keselamatan dan DNA anuar ditolak sebagai barang kes pihak pendakwaan...malah anuar sendiri tidak berani untuk beri DNAnya secara sukarela.
  3.kes video seks anuar pulak...pihak polis dengan pakar luar sendiri mengesahkan 99.9% pelaku tersebut adalah anuar bin ibrahim.
  4.persetankan semua itu...pru 13 adalah pertembungan antara melayu melalui Umno dan cina komunis dap melalui Pr...itu sahaja..

  ReplyDelete
 2. Banyak salah pendapat awak.ini menunjukan kelemahan dalam sistem undang undang malaysia yang dibuat oleh lord reid.klu negara lain melihat komen awak nie.ia akan menjatuhkan maruah negara.nasihat saya" klu bodoh duduk diam diam"

  ReplyDelete
 3. Pru 13 bukan petembugan antara kominis dan melayu tetapi bertembungan antara penyangak dan penegak kebenaran...cukuplah dengan slogan " rakyat dibahlulkan, percapaian dicapati" kami dah muak...tunggu sape masuk jel je lah klu pr menang

  ReplyDelete
 4. Kah kah kah...

  Cek habaq dah...

  Kalu hang TB nih penchachai Dr. M nescaya dia memahami apa yang Dr. M ucapkan lebih daripada Dr. M sendiri memahaminya...

  Kah kah kah.

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.