Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, March 9, 2013

Percubaan Kaitkan Anwar dgn Bapa Saiful Gagal Lagi


Akhbar Utusan Meloya serta cyberuk2 UMNO sedang cuba menggambarkan ada komplot antara Bapa Saiful Bukhari dengan Anwar Ibrahim. 

Cara terbaru adalah dengan membawa gambar di bawah:


Hakikatnya, gambar di bawah datang dari blog Saiful Bukhari sendiri yang memaparkan pertemuan yang berlaku pada bulan Jun 2008.Begitulah desperaso dan kepanasan puak2 UMNO sekarang ini. Habis isu ni menarik perhatian semua orang dari apa yg sedang berlaku di Lahad Datu.

Lobang dah pecah.

Kapal nak karam.

TULANG BESI
Share on whatsapp

6 comments:

 1. Alamak, you are plain ignorance la. Gambar tu dah lama orang tau. Diletakkan pun bukan sebab orang nak kaitkan bapa saiful dengan Anwar. Orang yang ikut kes Saiful dah lama tau yang bapanya suatu ketika dulu adalah penyokong kuat Anwar Ibrahim. Ini bukan rahsia la. Ini dah lama diketahui.

  Lepas kes Saiful, Ayahnya bertukar angin. Kutuk Anwar. Dah tobat. Tapi tak pasal-pasal berubah pulak. Kalau orang tu cerdik sikit dia boleh cium bau. Mesti ada yang tak kena.

  Tapi tak pe la. Yang anda ni nampak sungguh gembira. Buat posting berjela-jela. Dah bersorak-sorak kegembiraan. Mungkin dah lama pendam akibat asyik kena hentam.

  Baca sendiri apa yang puak anda cakap. Sekurang-kurangnya beliau masih ada akal yang waras.

  http://sakmongkol.blogspot.com/2013/03/fools-rush-in-and-so-here-we-are.html

  ReplyDelete
 2. Apa bising-bising ni. Dah mahkamah putuskan TIADA KES BOLEH DISABITKAN, terimalah dgn lapang dada. Dan lani bpk Saifol buat pengakuan yang saya sendiri pun tak terfikir akan wujudnya, memang tepatlah hakim buat keputusan. Patut rakyat Malaysia bersyukur. Jgn pula tambah-tambah buat fitnah sbb kita ni hidup tak lama tau.

  ReplyDelete
 3. Itulah umno......yang sudah busuk sampai ke hujung ekor.

  ReplyDelete
 4. Umno sudah busuk sampai hujung ekor

  ReplyDelete
 5. Itulah umno......yang sudah busuk sampai ke hujung ekor.

  ReplyDelete
 6. Kah..kah...kah... Main taik lps ni umno... Kih.kih.kih.. PTR..

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.