Blogger Tulang Besi@Rahman Talib marah pada wartawan kerana bertanyakan mengenai keberanian untuk bersumpah laknat pada Azlan Lazim, bapa kepada Saiful Bukhari.
Mengapa TUlang Besi kata ramai? Secara logiknya sekiranya apa yang Tulang Besi buat ini salah, sudah tentulah dislike itu dalam kadar ratusan ataupun ribuan memandangkan pageview sudah mencecah hampir 10000
Tapi, yang berlaku adalah sebaliknya. Jumlah dislike hanya 5 dan like itu 32. Yakni jumlah like jauh lebih banyak berbanding dislike.
Inshaalah, tindakan wartawan2 kangkung pro UMNO memuatkan video ini di Youtube akan memakan diri mereka sendiri.
TB...Wa jarang2 ketawa tapi lu berjaya buat wa ketawa tiba2 ... hehehe.. Tq
ReplyDeleteLu tulis:-
"Tulang Besi benci mereka cuba perangkap bapa SAiful sedangkan mereka tahu sumpah laknat sudah tidak releven kerana sudah ada keputusan mahkamah".
Komen lu pada posting yang lepas :-
"Grand Marquis? the guy who specializes in repeating the same crap over and over again.
I never forget that type of people"
Hmmm... Sesuai komen lu ni bagi posting lu yang di atas.
PS: Wa respect lu sbb posting yg bernas x pernah lu blok. Syabas (Ini bukan syarikat air tau).
Wa respect lu sbb posting yg bernas x pernah lu blok. Syabas (Ini bukan syarikat air tau).
ReplyDeleteDia panggil "komen" bukan "posting"
Sbb tu tak blok komen ko. Kalau kira bernas, takda komen ko aku lepaskan.
hahahaha skrg aku pulak tergelak.