Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, March 20, 2013

Tahniah Kerana Teruskan Saman Atas Papagomo

Tulang Besi ucapkan tahniah kepada Dato Seri Anwar kerana meneruskan saman RM100juta ke atas Papagomo.

Pemohonan maaf yang diberikan oleh Papagomo tempohari adalah palsu semata-mata.

Hakikatnya Papagomo hanya akan menafikan blog Papagomo itu adalah miliknya.

Dia sendiri akan jadi bachul dan tidak akan hadzir ke mahkamah seterusnya akan memaksa peguam nya melambat-lambatkan prosiding mahkamah.

Tapi jgn takut. Mengikut peguam Husam Musa, terdapat puluhan saksi yang sanggup tampil bagi menunjukkan identiti Papagomo serta kaitan dia dgn blog nya.

Zaman nafi blog sendiri sudah berakhir.

Adapun gertak Papagomo konon ada rakaman hubungan seks songsang dengan mahasiswa adalah kosong semata-mata. Gambar2 yang baru dikeluarkan ni pun tak berani didedahkan videonya.

Kalau kita teliti betul-betul, gambar yang ada adegan jijik tu tiada muka pelakon yg dilihat. Ertinya, ada kemungkinan gambar2 itu dicampur aduk antara gambar Anwar yang benar dgn adengan2 dari pelakon upahan UMNO.

COURT EVENT

MARCH 20, 2013

FILING OF DEFAMATION SUIT AGAINST UMNO BLOGGER PAPA GOMO

Dato' Seri Anwar Ibrahim will file defamation suit against Umno blogger Papa Gomo over fake pictures.

Details are as follows:

TIME AND DATE : 1030AM, MARCH 21, 2013

VENUE: KL HIGH COURT, JALAN DUTA


N SURENDRAN
LAWYER FOR ANWAR IBRAHIM

THURS 21/3/13 10.30am KL High Ct, Jln Duta w Lawyer N Surendran

8 comments:

Anonymous said...

Papa Gomo s ex wife is really pissed off with him. She can be a witness.

Anonymous said...

benda yg paling hina di dunia maya: seekor blogger yg tak mengaku blog kepunyaan sendiri :)

juragan 69 said...

Bhai...sikap melambatkn serta pernangguhan prosiding bicara tu sinonim dgn idola lu... Mana ada lg dizaman moden ini tertuduh yg cipta rekod...perbicaraan terpanjang...bhai tngk kirikanan sebelum komen...bhai lu punya blog sunyi jew...sbb lu terlebih block kot...

Anonymous said...

Lu mmg giler la tulang besi. Nuar nak saman? dah berapa juta kaki main buntot tuh menang? Cakap saja lebih. piraahhh. Dulu lepas bukan sebab tak main buntot, tapi sebab karpal kata suka sama suka. Lu pon sama macam tuh ka bro? Lu mmg otak dah wayar bro. bila ada kamera lu kata besi. bila kena hamput kat ceramah percaya pulak video. mana satu bai? Munafikkun betoi la. Giler beb lu.

Anonymous said...

eee.. sukanya aku Anuar teruskan saman. Kau gomo aku syorkan start skrg dah boleh jual bontot buat kumpul duit bayar saman. Tapi aku muskil, laku ke? Entah2 free pun org tak ingin. Mampus kau gomo nak jual apa utk bayar saman?

carlos said...

Eh! Buat pe nak saman? Muka tak sama tu.... Kalau benar Anwar barulah saman, sebab sudah bikin malu

Anonymous said...

Lu solatkah?

Anonymous said...

Aku ingat umporno je ada pcacai, rupanya papakakigomol pun ada pcacai angkut najis yg setia amat...nko x jijik ke jilat pungkoq papakakigomol tu ekk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.