Thursday, May 2, 2013
Hak Bangsa Melayu Terjamin Di Bawah Pakatan Rakyat
Bermula besok dan lusa, jutaan penduduk kota akan turun ke kampung masing2 untuk mengundi.
Tulang Besi mengucapkan selamat pulang ke kampung masing-masing dan selamat pulang semula.
Bagi orang2 Melayu, bila pulang ke kampung nanti sila ulang jaminan Pakatan Rakyat bahawa hak dan kelebihan orang Melayu serta ketuanan orang Melayu akan terus terjamin di bawah pemerintahan PAkatan Rakyat serta Anwar Ibrahim.
Hak dan ketuanan MElayu termaktub di dalam PErlembagaan Negara dan tidak boleh dikompromi walau sedikit pun.
Beritahu pada orang kampung apa yang mereka baca dan lihat di TV hanya pembohongan semata-mata.
Semuanya dilakukan oleh BN demi mempertahankan salah guna hak Melayu yang selama ini mengkayakan anak beranak serta kroni mereka sahaja.
Hak Melayu yang sebenar akan terjamin di bawah Pakatan Rakyat.
Inshaalah Pakatan Rakyat akan menang.
TULANG BESI
ps INI KALILAH TUKAR!!!!!!!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.
Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.
Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.
MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427
Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)
Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.

Pengakuan Ustaz yang meniti di tebing Aqidah >>> http://www.youtube.com/watch?v=tjqGwRqDPp8
ReplyDeleteThen how do you explain this?
ReplyDeletehttp://dapmalaysia.org/newenglish/au_vm_pp.htm
Baca point yang ke-3. "Abolition of the division of "bumiputra" and "non-bumiputra" and the implementation of ethnic equality." Hak Melayu terjamin ke?