Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, May 8, 2013

Kempen Cabar Najib Sumpah Laknat Tidak Menipu Dalam Pilihanraya

Kalau dalam kes Altantunya, Najib Tun Razak boleh bersumpah di dalam masjid bahawa beliau tidak mengenali Altantunya.

Maka, dalam kes kemenangan BN baru-baru ini pun, Najib wajbi bersumpah kemenangannya bersih dari penipuan dan campurtangan SPR.

Malahan Tulang Besi mahu mencadangkan lafaz seperti di bawah kepada Najib Tun Razak:

"Wallahi, Wabillahi, Watallahi. Sesungguhnya kemenangan BN baru-baru ini bebas dari segala bentuk penipuan, bebas manipulasi undi oleh Suruhanjaya Pilihanraya, bebas dari manipulasi undi awal dan undi pos, bebas dari tambahan undi sewaktu kira semula, bebas dari pengundi hantu, bebas dari pemberian IC kepada pendatang asing yang diberi IC oleh JPN dan sebagainya. Pendek kata, bebas dari segala macam penyelewengan yang bersumber dari jabatan2 kerajaan yang berada di bawah penguasaan saya sebagai Perdana Menteri.

Sekiranya saya berbohong, maka saya redha saya dilaknat Allah SWT seperti mana kaum Nabi Nuh dan Kaum Nabi Saleh dilaknat oleh Allah SWT.

Tulang Besi ingin menyeru segala warga internet untuk meneruskan kempen mendesak Najib Tun Razak bersumpah laknat seperti ini.

UMNO amat suka budaya sumpah laknat bermakna UMNO sepatutnya tiada masaalah bagi Najib untuk melakukannya.

TULANG BESI

ps ini bukan kes berkaitan hudud maka tiada halangan syarak untuk Najib Tun Razak melakukannya.

13 comments:

Anonymous said...

PR blogger semua kena bersatu hati, tlg kempen semua org.

dlm masa tu marilah kita sign petition kpd PBB menuntut p/raya bersih di sini:
http://www.change.org/petitions/united-nation-voting-fraud-in-the-malaysian-ge13-calls-for-world-invigilation

marilah ramai2 tlg promote please, tengok dah ramai non-malay yg sign, sbb mungkin link ni berlegar among non-malay only, atau org melayu takut nak commit.
takut nnti bila tak seimbang bangsa yg sign, regim beend terutamanya amno akan buat isu bangsa pulak, contoh "chineese pembelot negara mintak org luar campur tgn hal ehwal negara" ayat ni memang most probably akan diguna jika kita malay tak support.

so pls do yr part. inilah sekecil-kecil usaha kita utk menarik perhatian antarabangsa sebab kita tiada apa yg dpt diharap (melainkan Allah tempat kita berdoa) tapi kita jugak kena berusaha dan bijak dlm tindakan sebelum bertawakkal kpd Allah. samseng amno ni dah pegang semua, polis, tentera, spr, media dan yg paling tragis ialah amno dah pegang pemikiran sehahagian melayu yg dungu. apa yg tv3suku, utusanmeloya dan beritahairan kata, mereka percayai bulat2 tanpa berfikir. sebenarnya melayu dungu ini ialah juga musuh kita dlm pru13 ini kerana kedunguan mereka menyebabkan kita semua akan suffer lagi even worst maybe. tengoklah roti gardenia dah naik 2 kupang, tarif letrik pun dah naik.

Anonymous said...

Apa pendirian awak sebenarnya? Kejap sumpah ada dalam Islam kejap tak de dalam Islam. Bila kena puak sendiri, sumpah tak de dalam Islam. Bila kena kat orang lain, suruh pulak sumpah.

Kalau pendirian semudah itu tak boleh konsisten macam mana nak perintah negara

Anonymous said...

TB,

Mintak Mustapha dan Anwar sumpah dulu ..boleh tak...dah lama kami tunggu

Anonymous said...

TB , Setan tak main main dengan sumpah sumpah nih. Setan mana ada takut ALLAH SWT , jauh lagi main sumpah sumpah.

Budak budak tadika kat kampong aje main sumpah sumpah. Budak Pekan dengan Budak Bandar , sumpah sumpah nih macam maggi goreng mamak kat nasi kandar aje.

Boh-layan punye.

Anonymous said...

Hari2 kluar fitnah smpai diri sndiri pn xkenal mna fitnah mana benar, dasar penderhaka bangsa, 1 inci je lagi beb malaysia jd cina punya, musnah melayu dn Islam gara2 fitnah puak2 kau la ni, dh tua dh beb, taubat le.

Anonymous said...

Anon 2.16, statement tu untuk nuor ngan stopa ka?

Anonymous said...

Kau ni lslam kah bukan..... Kalau kau tak tahu tentang sumpah laknak jgn cakap pasal tu.... Biasalah dasar org bodoh dan buta hati... Kau cabar ds najib bersumpah laknat pasal apa..... Bodoh dan bangangnya kau ni.... Kau cabar yg celakar laknat anuar ibrahim tu dulu bersumpah laknat nengenai saiful dan video dulu lah bodon. ?... Sial.....
Sampai sekarang si sial anuar ibrahim tak buat sumpah. ?..... Memang dasar org bodoh kau ni

Anonymous said...

Mari kita ramai2 cabar tok pa dan anuar ibrahin angkat sumpah dulu lah......

Anonymous said...

1.sememangnya doa ko tak pernah di perkenankan oleh Allah bhaii!!
2.ko tahu kenapa!!sebab ko adalah penjual agama!!ko tidak lebih dari barua puak kafir!!

Anonymous said...

Berdebat biar ada iman x pasal dpt dosa

Juragan 69 said...

Bhai sblm lu kata org setan dan tak takut kpd Allah...lu camana,lu yakin dgn Allah? Lu takut dgn Allah...

Juragan 69 said...

Bhai TB...komen lu tak lbh dari budak form 1 pnya komen...lu tk takut trmasuk dlm golongan munafik ke...atau mmng dah masuk kot...hahaha bila kena pada lu segala semua boleh...tp klu kena pada jantan lu, keluar fatwa lain...kesian

Anonymous said...

Kepada YB. Perdana Menteri Dato' Sri Haji Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak,

Di sini saya ingin mengatakan bahawa BN kalah bukanlah koncern BN tak baik, khas nya MCA kerana kebanyakan Ahli MCA cabangan bawah, pemimpinnya sudah berjaya sombong dan tidak berkhimat dan ular, olih itu mengakibatkan ramai Malay, Cina dan India naik marah dan kalah PRU 13 teruk

Contohnya yang saya tahu Pengerusi MCA GOMBAK YIP KUM FOOK dan Permuda MCA GOMBAK YIP JIUN HANN, mereka ular sampai wang Tokong pun berani telang dan halau Sami Buddha keluar dari tokong, orang ramai benci MCA.

Apabila mereka tolong Donald Lim Siang Chai di Selayang, orang ramai salah sangka Donald Lim sama satu kaki……

Sekira MCA cuba ingin memulit nama baik dan sokongan olih orang ramai semula, pemimpin seperti ini patut di kikis dengan bersih dalam parti, Kalau tidak sampai bila pun susah memulit semangat

Sekian, Terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.