Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, November 20, 2013

Keputusan Pemilihan PAS Tahun Ini Boleh Membenam UMNO

Kalau pemimpin2 yang pro Pakatan Rakyat dikekalkan dalam senarai pimpinan PAS, UMNO cuma ada satu arah sahaja selepas ini, yakni bawah.

PRU 2013 lepas UMNO telah kalah. Undi popular memihak kepada Pakatan Rakyat. UMNO diselamatkan oleh kaedah teknikal semata-mata.

Ini bermakna, kalau dikekalkan format Pakatan Rakyat serta momentum serta beberapa perubahan kecil UMNO akan terlungkup PRU yang akan datang.

Yang bakal menyelamatkan UMNO adalah keluarnya PAS dari Pakatan Rakyat.

Dan dalam Multaqa yang lepas, telah pun dinyatakan dengan jelas bahawa kumpulan pro ulama akan bawa Pakatan Rakyat keluar dari Pakatan Rakyat.

TULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.