Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Friday, December 20, 2013

Harga Barang Naik Tidak Apa Asalkan Peliwat TIdak Jadi PM

Inilah kelebihan Facebook.

Kita boleh berinteraksi dengan segmen masyarakat yang biasanya kita tidak tergamak untuk berinteraksi.

Dalam kes ini, interaksi pendek dengan seorang pendokong UMNO tegar.

"Tidak apa harga barang naik asalkan Anwar Ibrahim tak jadi Perdana Menteri. Kita tidak mahu seorang peliwat jadi Perdana Menteri" kata seorang pendokong UMNO yang berinteraksi dgn saya dalam Facebook.

Saya tanya balik " Engko tengok ke Anwar meliwat?"

(Interaksi terhenti sama sekali)

Bayangkan yang percaya kepada kepercayaan ini jumlah berjuta di kalangan bangsa Melayu. Bukan ribuan atau puluh ribuan tapi jutaan.

Maka, tak hairanlah kalau orang kata bangsa Melayu ni bodoh.

TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

1 comment:

Anonymous said...

Sama lah jugak dgn isu video seks anwar tu, bagi pendapat saya, video itu wajar dipertikaikan kesahihannya

jika benar tukang rakam video ingin mencegah maksiat, maka sudah pasti dia sendiri akan membuat laporan dan membuat serbuan bersama-sama dgn pegawai pencegah maksiat, polis dan juga wartawan2, ini kerana tukang rakam tahu lokasi dan juga masa kejadian, mengapa tidak buat serbuan? Ada sesiapa boleh jawab?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.