Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Thursday, December 12, 2013

Zahid Hamidi Tersasul Tuduh Mat Sabu Syiah kerana UG Gagal?

Sebenarnya Zahid Hamidi tengah frust menonggeng. Calon favorite dia untuk Timbalan Presiden PAS kalah agak teruk juga

Husam Musa kekal Naib Presiden PAS.

AJK PAS Pusat majoritas anti UG. Pemuda pun dah tak karat UG. Muslimat lagi dia hilang.

Maka, perancangan untuk perpaduang PAS-UMNO gagal. Tak tau berapa juta wang telah habis.

Akibat telampau frust agaknya, si Zahid tersasul tuduh Mat Sabu Syiah waktu ucapan penggulungan dia.

Waktu PRK Sungai Limau, beliau kerap berkempen kepada pemimpin2 PAS untuk menolak Mat Sabu kerana kata beliau Mat Sabu tu Syiah.

Kalau benarlah ada bukti Mat Sabu tu Syiah sudah tentu buktinya telah keluar sebelum Muktamar PAS di Shah Alam yang lepas

Hakikat tiada bukti yang keluar sebelum Muktamar mengesahkan bahawa Zahid Hamidi hanya bercakap kosong. Hanya mengarut. Hanya berbohong.

Lain kali belajar lah frust dgn mulut tidak cabul. Sekarang siapa yang malu?

Inshaalah, perancangan UG tidak akan berjaya. Amin...

TULANG BESI

ps Rasanya eloklah lepas ni kita tukar nama Zahid Hamidi kepada Zahid Komedi




www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.