Sebenarnya Zahid Hamidi tengah frust menonggeng. Calon favorite dia untuk Timbalan Presiden PAS kalah agak teruk juga
Husam Musa kekal Naib Presiden PAS.
AJK PAS Pusat majoritas anti UG. Pemuda pun dah tak karat UG. Muslimat lagi dia hilang.
Maka, perancangan untuk perpaduang PAS-UMNO gagal. Tak tau berapa juta wang telah habis.
Akibat telampau frust agaknya, si Zahid tersasul tuduh Mat Sabu Syiah waktu ucapan penggulungan dia.
Waktu PRK Sungai Limau, beliau kerap berkempen kepada pemimpin2 PAS untuk menolak Mat Sabu kerana kata beliau Mat Sabu tu Syiah.
Kalau benarlah ada bukti Mat Sabu tu Syiah sudah tentu buktinya telah keluar sebelum Muktamar PAS di Shah Alam yang lepas
Hakikat tiada bukti yang keluar sebelum Muktamar mengesahkan bahawa Zahid Hamidi hanya bercakap kosong. Hanya mengarut. Hanya berbohong.
Lain kali belajar lah frust dgn mulut tidak cabul. Sekarang siapa yang malu?
Inshaalah, perancangan UG tidak akan berjaya. Amin...
TULANG BESI
ps Rasanya eloklah lepas ni kita tukar nama Zahid Hamidi kepada Zahid Komedi
www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
No comments:
Post a Comment